راهنمای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به مراکز درمانی
بهادری گفت: بسیاری از افراد نمیدانند دربرابر بروز تب، سرفه و سایر علائم سرماخوردگی باید چه واکنشی داشته باشند و چه زمانی برای مراجعه به پزشک اقدام کنند.
بهادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سایت سلامت و تکمیل پرسشنامه بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور پیشگیری، شناسایی و مراقبت افراد جامعه در مقابل بیماری کرونا، اقدام به ایجاد پرسشنامهای در سایت salamat.gov.ir کرده است.
او افزود: پس از پاسخگویی به سوالات مربوط به غربالگری کووید ۱۹، سیستم افراد را به یکی از پایگاههای بهداشتی نزدیک محل سکونت تحت پوشش معرفی میکند. همزمان اطلاعات پرسشنامه برای مراقب سلامت پایگاه مذکور ارسال میشود تا مراقب سلامت اقدامات مورد نیاز را بر اساس علائم خود اظهاری شده توسط فرد را انجام دهد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد: در صورت نیاز پس از پیگیری مراقب سلامت، این شخص در صورت داشتن علائم به یکی از مراکز خدمات جامع سلامت و یا در صورت وجود علائم حاد به یکی از بیمارستانهای منتخب ارجاع میشود تا پیگیریهای بعدی توسط پزشک و رابط بهداشتی بیمارستان صورت پذیرد.
او یادآوری کرد: در صورت تشخیص پزشک جهت دریافت دارو یا استراحت در منزل، مراقب سلامت پایگاه موظف است به صورت روزانه پیگیری تلفنی فرد را اغاز کند و تا ۵ مرحله این پیگیریها ادامه خواهد یافت در صورتیکه در طی این پیگیری ها، وضعیت بیمار نسبت به شرایط و پیگیریهای قبلی رو به وخامت رود، مراحل پیشگفت تکرار خواهد شد.
بهادری ادامه داد: مراقبین سلامت جهت رعایت مسائل امنیتی و پیشگیری از سو استفاده سودجویان، با شماره ۴۰۳۰ با بیماران تماس خواهند گرفت.
ارسال نظر