موسوی: قضاوت درباره انفجار نطنز زود است
در حال حاضر برای صحبت و قضاوت از علت و عامل اصلی انفجار زود است و نهادهای ذیربط امنیتی در حال بررسی تمام جزئیات انفجار هستند و اگر به این نتیجه برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، اعلام خواهند کرد و عواقبی هم خواهد داشت.
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه درباره انفجار در سایت نطنز نهادهای ذیربط امنیتی در حال بررسی جزئیات هستند، گفت: هدف رسانهها از منتسب کردن انفجار به رژیم صهیونیستی در واقع کمککردن به وجهه و هیمنه پوشالی آن است.
سید عباس موسوی در نشستخبری با اصحاب رسانه استان اصفهان درباره انفجار در سایت هستهای نطنز اظهار داشت: هر اتفاقی که هر جایی بیافتد ممکن است اسرائیلیها خود را سریع مطرح کنند و ابتکار کار را بهعهده بگیرند. در حال حاضر برای صحبت و قضاوت از علت و عامل اصلی انفجار زود است و نهادهای ذیربط امنیتی در حال بررسی تمام جزئیات انفجار هستند و اگر به این نتیجه برسند که دست عوامل خارجی در کار بوده، اعلام خواهند کرد و عواقبی هم خواهد داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سیاستهای منطقهای رژیم صهیونیستی ادامه داد: این رژیم در سطح بینالمللی در حال مظلومنمایی است و کاری میکند که ترحم و توجه جهان را جلب کند، اما همین رژیم در مسائل منطقهای رویکرد خشن دارد و با مشت آهنین به مردم فلسطین و کشورهای همسایه و بهطور کلی در منطقه خود را نشان میدهد. هدف رسانهها از منتسبکردن انفجار سایت نطنز به رژیم صهیونیستی در واقع کمککردن به وجهه این رژیم و هیمنه پوشالی آن است.
موسوی با اشاره به اقدام ترامپ با خروج از سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: رویکردی که ترامپ بعد از روی کار آمدن در مواجهه با سازمانهای غیردولتی پیش گرفته یک اقدام هرجومرجطلبانه و بدعت عجیبی است که شاهد هستیم و علاوه بر برجام از بسیاری از معاهدههای دوجانبه و چندجانبه بینالمللی خارج شده که جای تعجب و تأسف دارد.
وی تصریح کرد: اقدامی که آمریکاییها بهویژه دولت ترامپ در قبال سازمان بهداشت جهانی انجام داده را در راستای تروریسم سلامت و پزشکی میدانیم، آنها درحالی که مردم دنیا با مشکل بهداشتی، کووید-19 و پاندمی جهانی روبهرو هستند، از یکی از مهمترین سازمانهای متولی این امر خارج میشوند و به نظر میرسد که تروریسم سلامت و پزشکی آمریکا از سطح کشورها و ملتها فراتر رفته و به یک سطح بینالمللی رسیده است و جای گله، شکایت و محکومیت از سوی همه کشورهای مستقل را خواهد داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اقداماتی که در رابطه با پروتکل الحاقی انجام میگیرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران همکاریهای خوبی را به صورت داوطلبانه با آژانس بینالمللی انرژی اتمی انجام داده، اما این رویکرد دائمی نیست و آنها باید توجه داشته باشند که همکاری جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب قوانین و مقررات با آژانس یک همکاری سازنده است. در غیر این صورت اگر آژانس رویکرد غیرسازشی داشته باشد و تحت تاثیر القائات خارجی قرار گیرد و حرفی را علیه ایران بزند و یا درخواست غیرقانونی و غیرمشروع داشته باشد، طبیعی است که ایران پاسخ مناسبی را بدهد و عواقب آن نیز شامل کشورهایی که مسیر اصلی آژانس را منحرف کردند، خواهد بود.
وی ادامه داد: اگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب قوانین، اقدامی را انجام دهند و با توجه به مصالح کشور قانونی را تصویب کنند، وزارت خارجه آن را اجرا خواهد کرد.
ارسال نظر