دفاتر پلمپ چیست ؟ پلمپ دفاتر قانونی در سال 99
موسسه ثبتی ذهن ناب در این مقاله تصمیم دارد تا پلمپ دفاتر و یا دفاتر پلمپ را برای شما شرح دهد در صورتی که سوالی در این مورد برای شما پیش بیاید می توانید با کارشناسان مجرب موسسه ثبتی حقوقی ذهن ناب تماس برقرار سازید تا پاسخ های قانع کننده در مورد سوال خود دریافت نمایید.
پلمپ دفاتر
برای شرح این مطلب باید بگوییم که دفاتر پلمپ اشاره به دفاتری دارند که محل ورود اطلاعات مربوط به عملکرد مالی شرکت می باشند. پلمپ دفاتر شرکت در واقع شامل ریز لیست هزینه ها و درآمدهای شرکت هستند که معیار محتسبه مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد ، به این معنی که مطابق قوانین مالیاتی کشور هر فردی وظیفه دارد 25 درصد از سود سالیانه خود را به عنوان مالیات بپردازد و چگونگی محاسبه سود خالص هر شخص یا شرکت از تفریق درآمدها و هزینه های وی به دست می آید و این هزینه ها و درآمدها در دفاترپلمپ یافت می گردد و به وسیله ممیز اداره مالیات هر ساله مورد بررسی قرار گرفته و مطابق همین مسئله میزان مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی مشخص می شود.
دلیل ضرورت اخذ دفاتر پلمپ:
افراد بعد از اینکه یک شرکت یا هر نوع فعالیت را تاسیس کردند و بعد از ثبت شرکت بایست در طی دو ماه ،هم باید شرکت خود را به اداره امور مالیاتی یا نزدیکترین حوزه مالیاتی معرفی کرده و هم اقدام به اخذ دفاتر پلمپ کنند و در پایان سال مالی بعد از درج هزینه ها و درآمدها در ابتدای سال مالی بعدی به اداره دارایی تحویل دهند و این پروسه برای کلیه شرکت ها و همه ساله باید تکرار گردد و چنانچه حتی یک سال هم اخذ دفاتر پلمپ انجام نگردد شما در آینده با مشکلات و جریمه مالی مواجه خواهید شد. به عنوان مثال در زمان انجام تغییرات در شرکت و یا در زمان دریافت وام شرکتی که نیازمند ارائه مفاصای مالیاتی است ، در صورت عدم ارائه دفاتر پلمپ مالیاتی شرکت به صورت سالانه امکان دارد حتی با جریمه علی الراس مواجه گردید. جریمه علی الرس دارای هزینه مشخصی نمی باشد و بر حسب پرونده در مورد آن تصمیم گیری می شود.
در اینجا امکان دارد این سوال برای شما مطرح گردد که اگر فردی شرکتی را تنها ثبت نموده و هیچ گونه فعالیتی با ان انجام نداده باشد هم باید دفاترپلمپ اخذ کند؟
جواب این سوال مثبت می باشد در توضیح این سوال باید بگوییم که تمامی شرکت باید بعداز لحظه ثبت اقدام به اخذ دفاتر پلمپ سالانه کنند ولی در صورتی که فعالیت یا درآمد و هزینه ای در شرکت نداشته باشند بایست دفاتر را دریافت کرده و به شکل سفید تحویل حوزه مالیاتی مربوط به محل کار خود دهند.
در حالت کلی باید بگوییم که اخذ پلمپ دفاتر در سال 99 ؛ مالیاتی یا دفاتر قانونی از جمله اقدامات بعد از ثبت شرکت بوده و ضروری می باشد که موسسه حقوقی ذهن ناب در کنار دیگر اقدامات بعد از ثبت شرکت می تواند آن را برای شما انجام دهد. لازم به ذکر می باشد که درج هزینه و درآمد در دفاتر پلمپ تجاری یک مسئله ای می باشد که نیاز به تخصص دارد لذا بهتر می باشد که شما از حسابدارانی که در این زمینه دارای تخصص می باشند برای این کار بهره ببرید.
نکته:
مرجع پلمپ دفاتر مالیاتی اداره ثبت شرکت ها بوده ولی مرجع دریافت کننده دفاتر پلمپ اداره مالیات یا دارایی است.
نیاز به یادآوری می باشد که دفاتر پلمپ شامل دفاتر روزنامه و کل می باشد که در دفتر روزنامه فهرست هزینه های روزمره وارد شده و در دفاتر کل هم فهرست هزینه و درآمد به صورت فصلی درج می گردد. شما این دفاتر را باید بدون هیچ گونه خط خوردگی به اداره اداریی تحویل دهید. بر اساس میزان فعالیت و عملکرد مالی شرکت در طی یک سال ، امکان دارد که شما دفاتر50 برگ ، 100برگ ، 200 برگ اخذ کنید.
مدارک لازم برای اخذ پلمپ دفاتر:
- ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل.
- ارائه فتوکپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت و یا آخرین صورتجلسه تغییرات شرکت در روزنامه رسمی.
- مهر شرکت.
زمان لازم برای پلمپ دفاتر مالیاتی و تجاری:
دفاتر پلمپ یک روز زمان می برد و تقریبا یک تا دو ماه هم زمان می برد تا توسط اداره پست به دست موکلین برسد.
مراحل مختلف دریافت پلمپ دفاتر
- دریافت مشاوره تلفنی از کارشناسان موسسه ذهن ناب
- بستن قرارداد
- فرستادن مدارک برای کارشناسان ثبت شرکت ذهن ناب
- ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل
- ارائه کپی روزنامه رسمی تاسیس و یا آخرین ثبت تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
- ارائه مهر شرکت
شما به دو صورت زیر می توانید مدارک را تحویل کارشناسان ما بدهید:
- ارسال مدارد توسط پیک.
- حاضر شدن در موسسه ثبت شرکت ذهن ناب و عقد قرارداد به صورت حضوری.
ارسال نظر