شرکت فیلتریار تولید کننده و عرضه کننده انواع فیلتر صنعتی است. علاوه بر آن فیلتریار واردکننده مستقیم برند های خارجی فیلتر میباشد. تنوع بالای محصولات، تمامی نیاز های ماشین آلات صنعتی را برطرف میکند. از انواع فیلتر کمپرسور که پرمصرف هستند میتوان به فیلتر سپراتور اشاره کرد. همچنین تمامی گیربکس های صنعتی نیاز به فیلتر روغن گیربس دارند که از فیلتریار قابل تهیه هستند.

گارانتی 1 ساله و تضمین قیمت از خدمات قابل ارائه است که سبب شده رضایت مشتریان بالا برود. در سایت فیلتریار امکان استعلام قیمت روز محصولات وجود دارد با مراجعه به سایت فیلتریار انواع محصولات را میتوان مشاهده کرد و سفارش داد.

شسیشی

کارکرد فیلتر کمپرسور

 اگر ما دلیل این را بدانیم که چرا برای فشرده سازی هوا به روغن احتیاج است باعث می شود تا عملکرد فیلتر های سپراتور را بهتر درک کنیم و بفهمیم. در ساختار محفظه هوا ساز کمپرسور هایی که هوای فشرده روغنی تولید می کنند ۲ روتور وجود دارد. یکی از این موتور ها که نامش روتور نر است به شفت موتور وصل است  و دیگری روتور ماده می باشد.  با حرکت کردن کمپرسور دو روتور نر و ماده در یک دیگر تنیده می شوند و در هر پیچ  فاصله ای که بین این ۲ روتور وجود دارد  کم تر می شوند. با گردش روتور نر و ماده ذرات هوایی که در این فاصله قرار گرفتند به یک دیگر نزدیک تر می شوند و باعث می شود که هوا فشرده تر شود.

فشرده کردن هوا یک پروسه بسیار گرما زا است و گرمای زیادی تولید می کند اما هوا به تنهایی در برابر گرما به عنوان یک عایق عمل نمی کند و به وجود سیال دیگری نیز احتیاج می باشد  که حرارت را انتقال دهد.  این سیال باید در مقابل دمای بالا مقاومت و تحمل داشته باشد و زود تبخیر نشود. به همین دلیل مجبور می شویم که روغن کمپرسور را در مخزن هواساز کمپرسور بپاشیم. ولی هوایی که از هوا ساز کمپرسور خارج می شود باید بدون هیچ روغنی باشد. به همین دلیل برای اینکه هیچ روغنی در هوای فشرده شده باقی نماند آن را از فیلتر سپراتور عبور می دهیم و روغن کمپرسور را از آن جدا می کنیم.

 

طظظطظطز

فیلتر روغن گیربکس چیست؟

برای خنک کاری و روان کردن قطعات خودرو ها  در داخل گیربکس ماشین ها از روغن واسکازین استفاده می کنند. با توجه به این که در گیربکس ماشین ها توسط روان ساز، روان می شود. همچنان ممکن است که قطعات داخلی آن دچار خوردگی و مشکل شود. این اتفاق سبب می شود که در داخل روغن ذرات ریزی که ممکن است از فلز باشد جریان پیدا کند.  این ذرات ریز با اینکه با چشم قابل مشاهده نیستند ولی می توانند مشکلات فراوانی را برای ماشین به وجود آورند. وظیفه اصلی  این قطعه این است که ذرات ریز را از روغن گیربکس جدا کند. این عمل باید به صورت صحیح انجام شود وگرنه صدمات جبران ناپذیری برای خودرو به وجود می آورد.

 

ظطرظطزط

 فیلتر سپراتور کمپرسور چیست؟

هدف ما از این مقاله این است که درباره فیلتر سپراتور به شما اطلاعاتی بدهیم. خواندن این محتوا برای افرادی که می خواهند در رابطه با فیلتر سپراتور کمپرسور اطلاعات بیشتری داشته باشد یا برای کسانی که اپراتور  فنی کمپرسور های روغنی هستند و فروشندگان این فیلتر مفید می باشد.  در این مقاله فیلتر کمپرسور را معرفی و همه چیز راجب آن گفته می شود و علت استفاده ضروری از فیلتر سپراتور را در کمپرسور ها بررسی و با نمونه های مختلف فیلتر آشنا می شویم.

معمولاً فیلترهای روغنی آلودگی‌ های هوا را جدا می کنند ولی این فیلتر ذرات مواد را از یکدیگر جدا می کند. برای مثال وقتی آب یا هوا با روغن با هم مخلوط میشوند، توسط این فیلتر می توان ذرات را از مواد جدا کرد.

 فیلترهای سپراتور کمپرسور چه نقشی دارند؟

 کاربرد فیلتر سپراتور کمپرسور در کمپرسور های روغنی می باشد که در داخل مخزن آن هوا فشرده  و با روغن مخلوط می شود. پس از این که هوا در این مخزن فشرده شد باید روغن از آن جدا شود. جدا کردن هوا از طریق فشرده کردن آن در دو مراحل که مهم و اصلی هستند و یک مرحله که نقش مکمل را دارد انجام میشود.

فیلتر های سپراتور به معنی فیلتر جدا کننده می باشند. و هدف آن جدا کردن هوا از روغن پس از فشرده کردن هوا در کمپرسور می باشد. این فیلتر در کمپرسور های هوای فشرده روغنی یک قطعه مصرفی و مهم محسوب می شود. کمپرسور هایی که هوا را فشرده می کنند نیرویی به اسم نیومایتک را در اختیار ما قرار می دهند که قدرت زیادی دارند و برای کار کردن در مکان هایی که برق نیست  مناسب و برای کار در محیط هایی که مرطوب هستند ایمن می باشد.

 

کارکرد فیلتر کمپرسور

 اگر ما دلیل این را بدانیم که چرا برای فشرده سازی هوا به روغن احتیاج است باعث می شود تا عملکرد فیلتر های سپراتور را بهتر درک کنیم و بفهمیم. در ساختار محفظه هوا ساز کمپرسور هایی که هوای فشرده روغنی تولید می کنند ۲ روتور وجود دارد. یکی از این موتور ها که نامش روتور نر است به شفت موتور وصل است  و دیگری روتور ماده می باشد.  با حرکت کردن کمپرسور دو روتور نر و ماده در یک دیگر تنیده می شوند و در هر پیچ  فاصله ای که بین این ۲ روتور وجود دارد  کم تر می شوند. با گردش روتور نر و ماده ذرات هوایی که در این فاصله قرار گرفتند به یک دیگر نزدیک تر می شوند و باعث می شود که هوا فشرده تر شود.

فشرده کردن هوا یک پروسه بسیار گرما زا است و گرمای زیادی تولید می کند اما هوا به تنهایی در برابر گرما به عنوان یک عایق عمل نمی کند و به وجود سیال دیگری نیز احتیاج می باشد  که حرارت را انتقال دهد.  این سیال باید در مقابل دمای بالا مقاومت و تحمل داشته باشد و زود تبخیر نشود. به همین دلیل مجبور می شویم که روغن کمپرسور را در مخزن هواساز کمپرسور بپاشیم. ولی هوایی که از هوا ساز کمپرسور خارج می شود باید بدون هیچ روغنی باشد. به همین دلیل برای اینکه هیچ روغنی در هوای فشرده شده باقی نماند آن را از فیلتر سپراتور عبور می دهیم و روغن کمپرسور را از آن جدا می کنیم.

 

نحوه عملکرد فیلتر های سپراتور کمپرسور

معمولا مراحل فیلتر کردن ذرات با توجه به ابعاد و سایز آن ها فیزیکی، شیمیایی و یا می تواند ترکیبی از هر دو آن ها باشد. در فیلتر کمپرسور ها ذرات روغنی که سایز و ابعاد آن ها بزرگ تر است به صورت فیزیکی و با کاغذی به نام میکرو فایبر گلاس فیلتر می شوند.

طزطزظطز

فیلتر های سپراتور بر اساس ابعاد و اندازه چند نوع هستند؟

سپراتور فلنچ دار و بدون فلنچ:

فیلتر های سپراتور که اگر بدون فلنچ باشند با وارد کردن فشار در جای خود ثابت می مانند ولی فیلتر هایی که دارای فلنچ هستند  به کمک یک واشر آب بندی در جای خود ثابت می مانند.  در فیلتر هایی که فلنچ دارد بر روی فیلترش  سوراخ هایی ایجاد شده است. اگر می خواهید فیلتر های سپراتور را خریداری کنید باید به تعداد سوراخ ها، قطر سوراخ ها و فاصله آن ها از مرکز تا لبه را مورد توجه قرار دهید.

فیلتر های سپراتور پیچ دار:

بعضی از نمونه های فیلتر های سپراتور روی تانک کوچک یک عدد پیچ که نگهدارنده است نصب می شود. در کمپرسور هایی که مخزن های بزرگی دارند اتصال این پیچ  باعث می شود که فیلتر ثابت بماند و حرکت نکند.

فیلتر های سپراتور را چه زمانی می توان تعویض کرد؟

اگر فیلتر سپراتور طبق ساعتی که شرکت سازنده آن مشخص و معین کرده کار کرده باشد باید تعویض شود. به دلیل این که پوشش نانو فایبر گلاسی که در فیلتر های سپراتور کمپرسور به کار رفته است. پس از مدتی اشباع می شود و کارکرد خود را از دست می دهد. معمولا عمر مفید این فیلتر ها بین ۱۰۰۰ تا ۶۰۰۰ساعت می باشد که به جنس و کیفیت الیافی که در آن به کار رفته، دما و حرارت کار و کیفیت روغنی که در کمپرسور به کار رفته بستگی دارد.