آشنایی با کلیدهای موفقیت
در این جا با ۳ کلید موفقیت که معمولا افراد موفق در زندگی اجرا می کنند آشنا شوید و از آن ها برای اینکه فرد موفقی شوید و تصمیم های درستی بگیرید الگو بگیرید.
یاد بگیریم که آگاه و هوشیار باشیم
بزرگ ترین مانع موفقیت: ناآگاهانه انجام دادن کارها
یکی از بزرگ ترین مشکلات در جامعه امروزی این است که ناآگاهانه و از روی تقلید کاری را انجام می دهیم. یعنی مثل مرده متحرکی باشیم و همان کاری را انجام دهیم که دیگران انجام می دهند. بیشتر ما مشغول واکنش نشان دادن و پاسخ دادن به اطرافیان و چیزهایی هستیم که دور و برمان اتفاق می افتد. درست زمانی که باید دنیای خودمان را کنترل کنیم فراموش می کنیم که باید روی اهداف خود متمرکز شویم.
یاد بگیریم که آگاه و هوشیار باشیم: آگاهی در تصمیمات روزمره باعث می شود با انجام کارهای درست به اهدافتان نزدیک تر شوید.
در زندگی هدف داشته باشید، طبق ارزش های خود عمل کنید و اجازه ندهید دیگران به شما بگویند چه کاری درست است و چه کاری غلط.
وقتی شروع به گرفتن تصمیم های آگاهانه می کنید به این فکر می کنید که آیا تصمیمات شما را به اهداف نزدیک تر می کند یا دورتر.
اهدافتان چیست؟ سلامت؟ کاهش وزن؟ تناسب اندام؟ پیدا کردن شغل دلخواه؟ خریدن خانه رویاها؟ پول درآوردن؟ تشکیل خانواده دادن؟
اگر واقعا می خواهید به این اهداف برسید و آن ها را به واقعیت تبدیل کنید باید آگاهانه عمل کنیم.
۳ کلید موفقیت در زندگی که می توانید از همین حالا شروع کنید
کلید اول: اهداف تان را بنویسید
اولین کاری که صبح ها انجام می دهید تعیین می کنند که امروز چگونه روزی خواهید داشت. ذهنتان را طوری برنامه ریزی کنید که از لحظه ای که بیدار می شوید احساس قدرت کند. در این صورت روز پرباری خواهید داشت. این کار را هر روز صبح ها با نوشتن اهداف شروع کنید. سپس وقتی به اهدافتان رسیدید دور مهم ترین هدفتان که بیشترین تاثیر را روی زندگی تان داشته است خط بکشید.
اکنون این سوال را از خودتان بپرسید: امروز انجام چه کارهایی مرا به هدفم نزدیک تر می کند؟
سپس همه آن افعال را بنویسید. دور مهم ترین آن ها خط بکشید و تا زمانی که تمامش نکرده اید متوقف نشوید. با انجام این کار به جای این که صبح ها نیم ساعت در رختخواب غلت بزنید ذهن فعال و سازنده ای برای خود می سازید.
یکی دیگر از فواید نوشتن اهداف این است که با خواندن آن ها احساس خوبی خواهید داشت. وقتی اهدافتان را می خوانید احساس می کنید به آن ها رسیده اید و اکنون همانجایی هستید که می خواهید.
هر روز صبح با دوباره نوشتن و دوباره خواندن اهداف همه کارها را بر اساس اهدافتان برنامه ریزی می کنید و تصمیم هایی می گیرید که شما را زودتر به اهداف تان می رساند.
اهدافی که روی کاغذ نوشته نمی شوند صرفا آرزو هستند. بعد از نوشتن اهداف به کلید دوم می رسیم.
بعد از نوشتن اهداف به کلید دوم می رسیم
کلید دوم: باور قوی
از یک فرد موفق بپرسید قانون شماره یک برای موفقیت چیست. همه آن ها بدون تردید این پاسخ را خواهند داد:
آن ها خودشان و کارهایی که انجام می دهند را باور دارند و از گفتن این موضوع هیچ هراسی ندارند.
وقتی خودتان خودتان را باور ندارید نباید انتظار داشته باشید دیگران شما را باور داشته باشند.
وقتی دیگران از شما درباره اهدافتان می پرسند از گفتن آن ها با صدای بلند نترسید. شاید آن ها به اهداف بزرگ شما بخندند اما اگر به اهدافتان اطمینان نداشته باشید ممکن است تصمیم های متزلزلی بگیرید که شما را به ناکجا می کشاند.
مصمم باشید و خودتان را باور داشته باشید. مردم برای اشتیاقی که برای رسیدن به اهدافتان دارید ارزش و احترام قائل هستند.
اولین گام برای زندگی کردن با رویاها و رسیدن به آن ها این است که آن را باور داشته باشید و تصورش کنید. وقتی در ذهنتان این باور را بسازید که هم اکنون به آرزوهایتان رسیده اید با حس اطمینانی که به دست می آورید گام های اولیه را بر می دارید. وقتی می دانید به چه نتیجه ای قرار است برسید راحت تر وارد عمل می شوید و کارهایی که برای رسیدن به اهداف ضروری هستند را انجام می دهید.
مطمئن هستید در بدنی زندگی خواهید کرد که آرزویش را دارید.
مطمئن هستید در خانه و خانواده ای که آرزویش را دارید زندگی خواهید کرد.
مطمئن هستید به شغل و درآمدی که می خواهید می رسید.
اگر دائم در ذهنتان تصویر موفقیت تان را تکرار کنید یکسری مسیرهای عصبی در ذهن می سازید و ذهن نمی تواند بین تصویرهای واضح و واقعیت تفاوتی احساس کند.
کلید سوم: روی خودتان سرمایه گذاری کنید
وقتی از وارن بافت بزرگ ترین سرمایه گذار دنیا پرسیده شد بهترین سرمایه گذاری چیست پاسخ داد: سرمایه گذاری روی خودتان. برای سرمایه گذاری روی خودتان این کارها را انجام دهید:
باشگاه بروید: تمرین های فیزیکی با آزاد کردن اندورفین در فرد حس خوبی ایجاد می کند و سطح انرژی و سازندگی را بالا می برد. با وقت گذاشتن در باشگاه بهتر می توانید به وظایف روزانه رسیدگی کنید.
غذاهای خوب بخورید: وقتی بعد از کار به فروشگاه می روید از خودتان بپرسید چه غذاهایی باعث می شوند ذهن و جسمم بهتر عمل کنند. با این کار در انتخاب غذاها هوشیارانه تر عمل می کنید.
کتاب بخوانید: خیلی ها کتاب می خرند اما کمتر کسی آن ها را مطالعه می کند.
به جای روخوانی کتاب ها را مطالعه کنید: تعداد کمی از مردم کتاب هایی که می خرند را می خوانند و بیشتر آن ها چیزی که خوانده اند را فراموش می کنند. بنابراین بهتر است به جای روخوانی کتاب را مطالعه کنید.
حداقل روزانه یک ساعت مطالعه کنید.
یادداشت روزانه بنویسید: هیچوقت خانه را بدون کاغذ و خودکار ترک نکنید. هیچوقت به ذهنتان اعتماد نکنید و چیزهایی که به ذهنتان می رسد را روی کاغذ بنویسید. با نوشتن آن ها ایده های جدید بیشتری به ذهنتان می رسد.
یک مهارت جدید یاد بگیرید: هر روز یک چیز جدید یاد بگیرید. یک مهارت یا یک کلمه جدید. هر روز یک مهارت جدید برابر است با ۳۶۵ مهارت جدید در پایان سال.
برای خودتان کاری انجام دهید: درست است که سخت کوشی در موفقیت بسیار مهم است اما حداقل یک بار در ماه دنبال سرگرمی بروید.
ارسال نظر