تغییر ساعت کاری مترو و اتوبوس اعلام شد
رئیس شورای شهر تهران به تغییر ساعت کاری ادارات اشاره کرد و گفت: ساعت ارائه خدمات در مترو 4:30 و در اتوبوس 5 صبح تعیین شده است.
به گزارش پارس نیوز به نقل از فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران در خصوص تغییر ساعت کاری ادارات گفت: شهرداری تهران در این زمینه اطلاعیهای صادر کرد. ساعت ارائه خدمات در مترو 4:30 و اتوبوس 5 صبح است.
به گفته چمران، خطوط بیآرتی هم به صورت 24 ساعته فعال هستند.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ساعت کاری مترو گفت: قطعا نیروهای مترو با توجه به ساعت کاری در نظر گرفته شده با سختی روبهرو میشوند که در این بخش باید مدیریت بهرهبرداری تدابیری اتخاذ کند.
وی با بیان اینکه تغییر ساعت امسال با سال گذشته متفاوت نیست، گفت: سال گذشته یک ساعت ساعتها جلو کشیده شد در نتیجه یک ساعت هم زمان کار زودتر بود. با محاسبه صورت گرفته زمان کار در سال جاری همانند سال گذشته است.
رئیس شورای شهر تهران در خصوص ارائه لایحه صیانت از باغات شهر گفت: لایحهای توسط معاونت شهرسازی شهرداری تهران ارائه شده البته شورا نیز نظرات خود را اعلام میکند و طی چند روز آینده لایحه به شورا ارائه میشود.
به اعتقاد چمران این لایحه قطعا متفاوت از لوایح گذشته شورا و شهرداری تهران در رابطه با صیانت از باغات خواهد بود.
پروژه های زمین مانده 4 ساله، 6 ماه تکمیل شده اند
احمد صادقی در جلسه امروز شورا به ارایه گزارشی در خصوص بررسی عملکرد شهرداری منطقه 4 در پروژه های توسعه محله ای در قالب طرح رصد 2 پرداخت و گفت: ابتدا لازم است نگاهی گذرا به منطقه 4 داشته باشیم، منطقه 4 به لحاظ جمعیت و مساحت شرایط ویژه ای دارد به گونه ای که به لحاظ جمعیت از 23 استان کشور پر جمعیت تر و از لحاظ مساحت از 9 استان کشور بزرگتر است و لذا باید توجه ویژه ای به این منطقه شود.
وی ادامه داد: همچنین این منطقه از منظر جمعیت با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر و نیز از منظر مساحت با مساحتی حدود 6 هزار و 145 هکتار در رتبه اول مناطق شهرداری قرار دارد.
صادقی افزود: نکته ای قابل تامل در بازدید های کمیسیون برنامه و بودجه که حائز اهمیت است این می باشد؛ خیلی از پروژه هایی که در دوره قبلی زمین مانده بود و مدت زمان زیادی از شروع آن می گذشت در 6 ماه حاضر به اتمام رسیده، یعنی در 6 ماه بعضا به اندازه 100، 49 یا 11 ماه شاهد پیشرفت فیزیکی پروژه ها بوده ایم.
وی ادامه داد: نکته ی بعدی این است که این منطقه بعد از سال 96 که یک بار رتبه دو در پروژه های مستمر داشته دیگر رتبه حایز اهمیتی نداشته اما در سال 1401 در پروژه های مستمر رتبه 2 و در پروژه های احداثی رتبه اول مناطق را به دست آورده است.
صادقی افزود: در طرح رصد ما علاوه بر پروژه های توسعه محله ای از پروژه های مهم نیز بازدید به عمل آوردیم که پل شهید باقری – فرجام از آن جمله بود که در 23 ماه منتهی به 1401 بالغ بر 87 درصد پیشرفت داشته و در عرض 3 ماه 13 درصد باقی مانده به اتمام رسیده و اکنون شاهد رفع گره های ترافیکی، سهولت در تردد و نیز به تبع آن کاهش آلودگی هوا هستیم.
وی ادامه داد: مسقف کردن پایانه علم و صنعت که در 11 ماه 48 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما در 6 ماه 52 درصد پیشرفت داشته و به اتمام رسیده است پروژه ی دیگری بود که مورد بازدید قرار گرفت.
صادقی افزود: آسفالت ریزی در مجموعه های مختلف از جمله خیابان بنی هاشم و نیز احداث اسکان کارگری نواحی 3و 7 که در 31 ماه 48 درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی در 7 ماه 52 درصد مابقی انجام شده از جمله دیگر پروژه های توسعه محله ای بوده است.
وی اظهار داشت: احداث کلینیک باغ پرندگان که در 6 ماه شاهد اتمام آن بوده ایم، و نیز احداث مقبره الشهدا بوستان مجیدیه که قطب فرهنگی منطقه خواهد شد که در 5 ماه شاهد 48 درصد پیشرفت فیزیکی آن بوده ایم از جمله این موارد بوده است.
صادقی گفت: احداث شبکه آب خام دانشگاه امام حسین(ع)، ساماندهی بزرگراه شهید بابایی و باز کردن بن بست گذر شادمان نیز پروژه های دیگر این منطقه بوده که در مورد آخر باید اضافه کنم که این معبر به علت بن بست بودن، محل تجمع معتادان و یک فضای بی دفاع شهری بود که با باز کردن آن و دسترسی به معابر مجاور شاهد رضایت اهالی منطقه و ایجاد امنیت در آن بودیم.
صادقی در پایان گفت: هدف ما از شناسایی طرجح های توسعه محله ای و نظارت بر حسن اجرای آن رضایت شهروندان است و با قدرت این مسیر را ادامه خواهیم داد.
لزوم حفظ سرمایههای اجتماعی فعال و باسابقه سرای محلات
زهرا شمساحسان عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورا در تذکر پیش از دستور خود ضمن گرامیداشت یاد بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) احیاگر مشارکت همهجانبه مردم در دو بعد شکلگیری نظام اسلامی و اداره آن بودند.
شمساحسان همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام پانزده خرداد گفت: قیام ۱۵ خرداد یادآور مشارکت خودجوش و مردمی آنها در دفاع از ولایت فقیه زمان خود، الگوی مردمپایه در اداره امور نظام است.
رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لزوم حفظ سرمایههای اجتماعی فعال و باسابقه سرای محلات گفت: با توجه به تجربه 14 ساله مدیریت شهری در رویکردهای محله محوری و شهروندمداری که با اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر تهران با عنوان "ساماندهی مشارکتهای اجتماعی در محلات شهر تهران" از سال 1388شروع شده است.
شمساحسان اضافه کرد: با تصویب مصوبه "نظامنامه مشارکت محله ای شهروندان در مدیریت شهری" در دوره ششم تثبیت شده است انتظار می رود که از اقدامات سلیقهای بدون در نظر گرفتن پشتوانه و سرمایه اجتماعی کسب شده در طول این دوره 14 ساله به بهانه واهی اجرای مصوبه اخیر شورا جلوگیری شود.
وی افزود: بر اساس گزارشهای موجود، پایان همکاری ناگهانی با برخی مدیران بدون طی مراحل حقوقی و قانونی از طرف ستاد مشارکتهای محلهای برخی مناطق در حال انجام است.
شمساحسان خاطرنشان کرد: شهرداری تهران وفق ماده سوم و چهارم مصوبه "نظامنامه مشارکت محله ای شهروندان در مدیریت شهری" بر لزوم جلوگیری از اقدامات سلیقه ای تا تعیین تکلیف دستورالعمل های اجرایی مربوطه اقدام شود.
وی گفت: بر اساس مفاد تبصره هشتم بند 4-2 مصوبه شورا، شرایط وچگونگی انتخاب، عزل، وظایف، اختیارات و مدت زمان مدیریت مدیران محله طبق دستورالعملی است که توسط شهرداری تهران تهیه و به تصویب ستاد هماهنگی محله ای شورای اسلامی شهر تهران برسد، لذا اقدامات به اینگونه معاونت فرهنگی و اجتماعی باید بعد از تایید تصویب این دستورالعملها باشد.
شمساحسان خاطرنشان کرد: اینگونه اقدامات باعث تخریب سرمایه اجتماعی مدیریت شهری بوده و باعث از بین رفتن انگیزه نیروهای باسابقه و فعال در اجرای برنامه های مرتبط با مشارکت شهروندان در سرای محلات می شود.
رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: ضرورت دارد گزارش مستمر از نحوه عملیاتی کردن مصوبه شورای ششم با حفظ دستاوردهای اجرای مصوبه قبلی شورا از سال 1388 تاکنون ارائه شود و خارج از چارچوب مقررات مذکور اقدامی صورت نپذیرد.
ایمن سازی و بهسازی وسایل بازی کودکان در بوستانها
همچنین سوده نجفی عضو دیگر شورای شهر تهران از خدمات رسانی شهرداری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی تشکر و قدردانی کرد.
وی به تغییر ساعت کاری ادارات اشاره کرد گفت:باید در خصوص کاهش ساعت کاری ادارات به ۶ صبح اقدامات کارشناسی صورت گیرد.
نجفی همچنین در خصوص ایمن سازی و بهسازی وسایل بازی کودکان در پارک ها، گفت: بسیاری از خانوادهها به ما پیام میدهند که وسایل بازی در پارکها نامناسب است و باید در این زمینه اقداماتی صورت گیرد.
بر اساس این گزارش، مهدی پیرهادی در جلسه علنی امروز شورا گفت: باید از تلاشها و اقدامات نیروهای خدمات شهری شهرداری تهران در راستای خدمت رسانی به زائرین در مراسم سالگرد امام راحل قدردانی کنم.
وی در بخش دیگر سخنانش به موضوع استفاده بیش از حد از پلاستیک در تهران اشاره کرد و گفت: در ایران سالیانه 3 میلیون تن پلاستیک تولید و در طبیعت توزیع میشود که مشکلات زیست محیطی بسیاری دارد.
به گفته پیرهادی، بر همین اساس آیین نامهای در دولت تصویب شده و شهرداریها و وزارت صمت را ملزم به جایگزینی مواد دیگر به جای پلاستیک کرده است .شهرداری باید نسبت به انجام اقدامات مرتبط با این مصوبه توجه ویژهای کند.
ارسال نظر