افزایش بیش فعالی کودکان در مادران سیگاری
یک فوق تخصص روانپزشکی کودکان با بیان اینکه سیگار کشیدن از نظر روانپزشکی یک رفتار غیرطبیعی تلقی میشود، گفت: مطالعات نشان داده است زنانی که در دوران بارداری سیگار مصرف میکنند نوزادان آنها از نظر روانی با مشکلاتی مانند اختلالات یادگیری، نقص توجه، کم خوابی، عصبانیت و پرخاشگری بیشتری مواجه هستند و احتمال اینکه این خانمها فرزندان بیش فعال داشته باشند بیشتر است.
به گزارش پارس ، دکتر مهدی تهرانی دوست در گفت وگو با تهران، با تاکید بر اینکه والدین، الگوهای بسیار مهم و در عین حال مجسم برای فرزندان خود در زمینه سیگاری شدن هستند، افزود: مهم ترین افراد تاثیرگذار بر کودکان و نوجوانان برای سیگاری شدن در آینده، والدین و افرادی هستند که با کودک و نوجوان در یک مکان زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه سیگار کشیدن از نظر روانپزشکی یک رفتار غیرطبیعی تلقی می شود، یادآور شد: مطالعات نشان داده است که احتمال سیگاری شدن فرزندان در پدر یا مادر سیگاری بیشتر است، اگر والدین در محیط منزل سیگار نکشند، تمایل فرزندان به سیگار کشیدن کاهش می یابد و احتمال سیگاری شدن آنها در آینده کمتر است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه آمار دقیقی از جمعیت کودکان سیگاری موجود نیست، افزود: مصرف سیگار در بین نوجوانان رو به افزایش است.
دکتر تهرانی دوست خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده است زنانی که در دوران بارداری سیگار مصرف می کنند نوزادان آنها از نظر روانی با مشکلاتی مانند اختلالات یادگیری، نقص توجه، کم خوابی، عصبانیت و پرخاشگری بیشتری مواجه هستند و احتمال اینکه این زنان فرزندان بیش فعال داشته باشند بیشتر است.
ارسال نظر