به گزارش پارس ، به نقل ازفارس، استفانو مائوری که به اتهام تبانی مورد بازپرسی پلیس ایتالیا قرار گرفته بود، با محرومیتی ۶ ماهه روبرو و باشگاه لاتزیو نیز به خاطر دست داشتن در این اتفاق که در پایان فصل ۱۱-۲۰۱۰ رخ داده ۴۰ هزار یورو جریمه شد ولی امتیازی از آنها کسر نشد.

باشگاه جنوا بدون شک به خاطر دخالت در این ماجرا با کسر امتیاز مواجه خواهد شد. این در حالی است که باشگاه دسته سومی لچه نیز ۲۰ هزار یورو جریمه شده است.

این جریمه ها به خاطر دیدارهای برگزار شده بین لاتزیو و جنوا در ۱۴ می ۲۰۱۱ و لاتزیو با لچه در ۲۲ می همان سال در وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال ایتالیا اعلام شده است.

این حکم ها به زودی اجرا خواهند شد. البته لاتزیو تا ۱۶ آگوست (۲۵ مرداد) که دو روز قبل از برگزاری دیدار سوپر جام باشگاه های ایتالیا خواهد بود فرصت دارد به حکم محرومیت کاپیتان خود، استفانو مائوری اعتراض کند.