زلزلهی «برگزیت» و چالش فوتبال انگلیس!
با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا معایبی پیش روی لیگ جزیره انگلیس به وجود خواهد آمد.
پس از از این که بریتانیا درخواست خود را برای جدایی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد و رسما از این اتحادیه جدا شد، مشکلاتی چون منافع ورزش کم کم نمایان شدند.
یکی از مشکلات جدی در صنعت فوتبال است که تقریبا همه فوتبال دوستان پیش آمده است که برای یکبار هم که شده لیگ جزیره انگلیس را دنبال کنند.
بی شک ماجرای عجیب نقل و و انتقال بازیکنان در لیگ برتر انگلیس معضل غیرقابل حلی خواهد بود. یکی از این قوانین متوجه بازیکنانی است که از کشورهای مختلف اروپایی توسط باشگاه های انگلیسی خریداری می شوند و دیگر در بریتانیا مشمول قوانین اروپایی و یوفا نخواهند بود.
بیمه بازیکنان، نوع قراردادی که منعقد می شود اگر تحت قانون یوفا نباشد، برای بریتانیا و البته فیفا به عنوان تصمیم گیرنده دردسر جدی درست خواهد کرد.
مسئولان برگزاری فوتبال انگلیس جدیدا پیشنهاد کرد که حداکثر تعداد بازیکنان خارجی ۱۲ نفر در هر تیم هدف گذاری شود. درحالی که تا به امروز تیمها با ۱۷ بازیکن خارجی فصل جدید را شروع میکردند.
باید گفت: در سال ۱۹۹۲، ۷۰ درصد از بازیکنان لیگ برتر انگلیس را بومیها تشکیل میدادند. در حالی که سال ۲۰۱۹ این رقم به ۳۳ درصد کاهش یافت.
البته از جهتی بازیکنان بومی میتوانند استعداد جدیدی برای حضور در تیم ملی فوتیال انگلیس به حساب بیایند، اما مطمئنا روی کیفیت فنی بازیکنان تا ثیرگذار خواهد بود. تلفیق بازیکنان داخلی و خارجی به شدت روی بازیهای لیگ و سطح کیفی بازیکنان موثر خواهد بود.
از جهتی ویزایی که برای بازیکنان شاغل در فوتبال انگلیس به عنوان بازیکن اروپایی صادر میشود دیگر ویزای کار نیست و عملا تکلیف بازیکنان خارجی با لیگ جزیره مشخص نخواهد شد.
سرمایه داران و مالکان بزرگ آسیایی و عربی دیگر با خرید باشگاههای انگلیسی از مزایای داشتن ویزای شنگن و اقامت اروپایی برخوردار نخواهند بود و پیش بینی میشود کم کم فوتبال جزیره را ترک کنند.
اگر این گونه پیش برود، فوتبال انگلیس چیزی جز دردسر برای افراد ثروتمند غیر بریتانیایی و بازیکنان خارجی شاغل در لیگ این کشور نخواهد بود.
ارسال نظر