فائقی: نسل ما محصول عصر دیکتاتور است و با دموکراسی رابطه خوبی نداریم
رئیس سابق سازمان تربیت بدنی گفت: ما همیشه از عقل جمعی دور هستیم. ما نسل اولیها خیلی با دموکراسی رابطه خوبی نداریم و محصول عصر دیکتاتوری هستیم.
سعید فائقی رئیس سابق سازمان تربیت بدنی درباره شرایط این روزهای کمیته ملی المپیک و تغییرات احتمالی در اساسنامه این فدراسیون گفت: برای اصلاح اساسنامه نیازی به تایید هیئت دولت نیست و فقط اولین بار این موضوع نیاز به تایید دارد و دولت هم ایرادی نگرفت و پس از این تغییراتی اگر قرار باشد انجام پذیرد باید در مجمع انجام شود و به کمیته بین المللی المپیک ارسال شود.
متاسفانه با تغییر آدمها اساسنامه هم تغییر می کند
وی ادامه داد: متاسفانه ما یک مشکل بزرگ داریم که با تغییر آدمها اساسنامه هم تغییر میکند و قبلا هم این اتفاق افتاده و افراد میخواهند عقاید خود را در دوره مدیریت پیاده کند و به همین دلیل در اساسنامه تغییراتی را بوجود میآورند و اگر مجمع تایید کند این امر بلامانع است چرا که این مجمع همان نفراتی هستند که رئیس را انتخاب کردند و بالطبع با تغییرات هم موافق خواهند بود.
نسل ما محصول عصر دیکتاتور است و با دموکراسی رابطه خوبی نداریم
وی افزود: ما همیشه از عقل جمعی دور هستیم. ما نسل اولیها خیلی با دموکراسی رابطه خوبی نداریم و محصول عصر دیکتاتوری هستیم. متاسفانه به دلیل مدیریت کوچک خودشان نمیتوانند با عقل جمعی کار کنند، اما آدمهای بزرگ با قوانین مشکلی ندارد.
کمیته بین المللی المپیک میتواند به انتصابی بودن دبیر کل ورود میکند
فائقی در مورد احتمال تغییر انتخاب دبیر کلی به انتصاب از سوی کمیته ملی المپیک گفت: اگر این اتفاق بیفتاد کمیته بین المللی ورود پیدا نخواهد کرد مگر اینکه فردی ادعا کند که تضییع حقوق شده، آنها مثل ما فکر نمیکنند و همه چیز را قانونی میدانند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و درست برعکس ما که همه چیز را خلاف قانون میدانیم مگر اینکه درستش ثابت، اما اگر دبیر قبلی برود و شکایت کند آن وقت ورود پیدا میکنند و مطمئن باشید با این موضوع مخالفت خواهند کرد.
آقایان یک شبه خبره ورزشی ساختند
رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی در مورد ایرادهای اساسنامه کمیته ملی المپیک گفت: به نظر من در حال حاضر "المپینها" یعنی آنهایی که استحقاق حضور در المپیک را دارند و اساسنامه در راستای آنها نوشته نشده است فقط یک رای در مجمع دارند و این یک ایراد بزرگ است و باید سهم المپینها به عنوان نخبه ورزش بیشتر باشد و البته در مورد دیگر اینکه برای انتخابات اخیر یک شبه یک متخصص (خبره ورزشی) ساخته شد و اساسنامه نمیتواند جلوی این را بگیرد و این ضعف اساسی است، بعد از انقلاب در این ۴۰ سال المپینهای سابق نتوانستند رئیس یا دبیر باشند و باید این موارد در اساسنامه اصلاح شود.
جاکارتا ضعیفترین دوره ما در بازیهای آسیایی بود
وی در مورد عملکرد ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: این روزها بعد از بازیهای آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ طوری وانمود میشود که ما خیلی موفق بودیم من از کارشناسان ورزش میخواهم بررسی کنند به لحاظ سرانه حضور در این دوره نسبت به دورههای قبلی حضور پر رنگ تری از لحاظ کمی داشتیم، اما یک مدال طلا هم کمتر آوردیم و به اعتقاد من این دوره بدترین دوره ما محسوب میشود، باید تحلیل شود و از نگاه علمی این موضوع را بررسی کنند. باید مدیران را با این روش نقد کرد تا جرات حضور غیر متخصصانه در ورزش را نداشته باشند.
انتهای پیام/
ارسال نظر