~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا دکتر محمد احسانی در گفتگو با ایسنا درباره مشکلات و کمبودهای ورزش دانشگاهی با توجه به آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: مهمترین مشکلات پیش روی ورزش دانشگاهی همانند سایر بخش‌های ورزش ایران مشکلات مالی است و کمبود بودجه اثرات مخربی بر رشد و توسعه ورزش چه در بعد همگانی و چه قهرمانی داشته است.

مسئول تربیت بدنی ورزشگاه تربیت مدرس افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که ورزش دانشگاهی با آن دست به گریبان است نبود برنامه ریزی مناسب در این بخش است. به اعتقاد من برنامه‌ریزی مدونی در بخش ورزش دانشگاهی نداریم و باید راهکاری اندیشیده شود که 100 درصد شرایط مدیران ارشد این بخش برای بدست گرفتن سمت احراز شود. فردی که می‌خواهد مدیر یک فدراسیون یا اداره کل شود باید شرایطش به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد و اگر شایسته اینکار بود و برنامه راهبردی برای توسعه مورزش دانشگاهی به معنای واقعی کلمه داشت به کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: ورزش دانشگاهی با توجه به جمعیت بسیار بالایی که در زیر مجموعه خود دارد می‌تواند با یک برنامه ریزی مناسب در جهت پیشرفت و همگانی کردن ورزش در جامعه گام بردارد. همچنین استعدادهای بسیار خوبی در ورزش قهرمانی دانشگاه ها حضور دارند که توجه به آن‌ها می‌تواند در این بخش نیز کمک رسان ورزش ایران شود.

احسانی با اشاره به این موضوع که چند سال است فدراسیون ورزش دانشگاهی توسط سرپرست اداره می‌شود گفت: باید هر چه زودتر انتخابات این فدراسیون برگزار شود و وضعیت ورزش دانشگاهی روشن شود. وزارت علوم باید هر چه سریعتر نسبت به برگزاری انتخابات این فدراسیون اقدام کند، هر چند تغییر و تحولاتی که در راس وزارت علوم از ابتدای دولت وجود داشته نقش بسیار مهمی در تعویق انتخابات این فدراسیون داشته است.