به گزارش پارس نیوز، 

آیت‌الله دین‌پرور رئیس بنیاد نهج‌البلاغه طی سخنانی در نشست خبری اولین جایزه جهانی کتاب برگزیده نهج‌البلاغه گفت: نهج‌البلاغه فراتر از یک کتاب است و امروزه در دنیا با توجه به دشمنی‌ها با اسلام و فرهنگ نهج‌البلاغه، نیازمند کار فراوان در این عرصه هستیم. امام علی(ع) در دوران کوتاه حکومت‌شان توانستند حکومت عادلانه را هم تعریف کنند و هم تحقق ببخشند، نهج‌البلاغه هم آئینه حکومت علوی است که در قرون مختلف مورد توجه بوده و بیش از یک‌هزار سال است که مورد استفاده علما و محققان قرار می‌گیرد.

ترجمه ۲۰۰ خطبه نهج‌البلاغه به زبان ژاپنی

وی با اشاره به تلاش نویسندگان کشورهای مختلف برای کار در حوزه نهج‌البلاغه گفت:‌ مطالب این کتاب مربوط به کل بشریت است و در این زمینه نویسندگان بزرگی فعالیت کرده‌اند، در سفری که به کشور ژاپن داشتم دیدم یکی از محققان این کشور ۲۰۰ خطبه نهج‌البلاغه را به زبان ژاپنی ترجمه کرده است، همچنین در این زمینه آثار زیادی در نقاط مختلف دنیا نوشته شده که باید این آثار جمع‌آوری شود.

در ادامه قاسم درزی دبیر اجرایی اولین جایزه جهانی کتاب برگزیده نهج‌البلاغه طی سخنانی از ارائه طرح اولیه این کار در پژوهشکده نهج‌البلاغه خبر داد و گفت:‌ این طرح در پژوهشکده نهج‌البلاغه مطرح و از طرف بنیاد نهج‌البلاغه حمایت و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به سرانجام رسید.

برگزاری همایش درراستای ترویج کتب با محور نهج‌البلاغه 

وی درخصوص این همایش گفت: جایزه کتاب برگزیده نهج‌البلاغه درباره کتاب‌هایی است که پیرامون نهج البلاغه نگارش شده‌اند و همین موضوع حرکتی در راستای ترویج کتابخوانی و ترویج کتب با محوریت نهج‌البلاغه است. 

وی از تشکیل سه کمیته برای این برنامه خبر داد و گفت: در این زمینه کمیته‌های مختلفی تشکیل شده که سه کمیته به عنوان کمیته اصلی فعالیت می‌کنند، همچنین پوستر جشنواره به سه زبان آماده شده و پوستر فراخوان و اطلاعات جشنواره هم به نقاط مختلف کشور ارسال شده است.

ارسال ۲۰۰ اثر به دبیرخانه جایزه

درزی از داوری آثار ارسالی در سه بخش خبر داد و گفت: آثار ارسالی به این همایش در سه بخش عمومی، تخصصی و کودک داوری می‌شود که در این زمینه تاکنون ۲۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده و پیش‌بینی می‌شود این آثار تا یک‌هزار اثر افزایش پیدا کند.

اختتامیه ۸ اسفند در تالار وحدت

دبیر اجرایی جایزه کتاب برگزیده نهج‌البلاغه از برگزاری اختتامیه این برنامه در روز ۸ اسفند خبر داد و گفت: علاقمندان تا پایان آذرماه مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند، همچنین آئین اختتامیه روز ۸ اسفند در تالار وحدت برگزار و پس از اختتامیه طی دو روز یعنی در روزهای ۹ و ۱۰ اسفند کارگاه تخصصی بین‌المللی با همکاری بنیاد سعدی برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام/