تعامل مدرسه و خانواده تعارض شیوه های تربیتی را کاهش می دهد
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: مدرسه و خانواده دو نهاد مهم در تربیت دانش آموزان هستند از این رو تعامل میان این دو موجب کاهش تعارض در شیوه های تربیتی می شود.
از اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، حسین تاریخی اظهار داشت: مواجهه دانش آموزان با دوگانگی یا چندگانگی تربیتی بدترین اتفاق است.
وی با اشاره به اینکه هم راستا نبودن شیوه های تربیتی در مدرسه و خانواده تاثیرات سویی در دانش آموزان خواهد داشت، بر تاثیر روابط مستمر والدین با مدرسه در اعتلا و پیشرفت دانش آموزان تاکید کرد.
دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: مدرسه به عنوان دومین مامن فرزندان که روزانه حدود 8 ساعت از وقت بچه ها در این کانون سپری می شود می تواند با همکاری، مشارکت و همفکری والدین و مسئولان مدرسه در تامین بهداشت روانی جوانان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.
وی مدرسه و خانواده را دو نهاد مهم در تربیت دانش آموزان دانست و با اشاره به حساسیت و ویژگی های منحصر به فرد کودکان و نوجوانان گفت: این دو نهاد برای حفظ سلامت بچه ها باید از یکسری اصول پیروی کنند و توجه داشته باشیم که انسان ها با یکدیگر متفاوت هستند و نمی توان یک نسخه واحد برای تربیت همه ارائه داد.
تاریخی که به مناسبت روز اولیا و مربیان سخن می گفت، ادامه داد: مدرسه و خانه به تنهایی نمی توانند در اعتلای فکری و اخلاقی دانش آموزان تاثیرگذار باشند مگر آنکه به یک مرکز تربیتی و آموزشی با سیاست های همگام مبدل شوند و این امر با برگزاری و تعامل انجمن های اولیا و مربیان محقق می شود.
وی تبادل نظر بین مربیان و والدین در خصوص آموزش و مسائل تربیتی بچه ها در راستای یکسو شدن روش های تربیتی را ضروری دانست و افزود: اعضای انجمن اولیا و مربیان شامل پدران، مادران، دانش آموزان و مربیان مدرسه هستند که اهداف مشترکی را مد نظر دارند و از هیچ تلاشی برای پیشبرد امور آموزش و پرورش دانش آموزان دریغ نمی کنند.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان تصریح کرد: دو نهاد خانه و خانواده زمانی می توانند رسالت آموزشی و تربیتی خود را به نحو مطلوب انجام دهند که با ویژگی های بچه ها آشنا باشند بنابراین شناخت مسائل تربیتی نیازمند شناسایی ویژگی ها و خصوصیات دانش آموزان است و این امر نیز تعامل هر چه بیشتر والدین و مربیان را ضروری می کند.
علمی**1883**1440
ارسال نظر