محمد ابوالحسنی امروز اظهار کرد: از نخستین روزی که کار تولید و ساخت همچنین نمایش «دیرین دیرین» را آغاز کرده‌ایم به کمک‌های مادی و غیرمادی دولت فکر نکرده‌بودیم و بدون محاسبه حمایت‌هایی از این دست کار را آغاز کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه پروژه موردنظر با در نظر گرفتن سیاست‌های ابلاغی در حوزه اقتصاد مقاومتی در حال اجراست، ادامه داد: با پشتکار و تلاش تیم اجرایی و طراحی همچنین به واسطه حمایت‌های مردم این انیمیشن دیده شد و جایگاه خود را در بین اقشار مختلف جامعه پیدا کرد.

ابوالحسنی به مشاغل ایجادشده در فضای مجازی و عرصه دیجیتال اشاره کرد و گفت: آحاد مردم به ویژه دانشجویان و جوانان باید این تصور را از ذهن خود دور کنند که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی در یک اداره به استخدام رسمی درمی‌آیند.

تهیه‌کننده انیمیشن «دیرین دیرین» اظهار کرد: پارک علم و فناوری برای نهادینه‌سازی و معرفی کسب و کارهای نوین در تلاش بوده و بانک‌ها از ایده‌های جدید حمایت می‌کنند بنابراین جوانان باید با در نظر گرفتن نیازها و ظرفیت‌های موجود یک مسیر را برای فعالیت و اشتغال خود انتخاب کنند.

وی گفت: امروز در هر خانواده‌ای حداقل سه یا چهار گوشی هوشمند وجود داشته و عرصه دیجیتال در سطح جامعه مخاطبان گسترده‌ای دارد که این موضوع نشان‌دهنده وجود ظرفیت برای اشتغال‌زایی در این عرصه است.

ابوالحسنی در پاسخ به این سوال که با توجه به محتوای انتقادی انیمیشن‌ها تاکنون مشکل حقوقی و قضایی داشته‌اید یا خیر، اظهار کرد: تاکنون مسئله جدی به وجود نیامده است چرا که در هر یک از این پروژه‌ها به جای فرد، عملکرد را نقد کرده‌ایم همچنین بدون ورود به بازی‌های سیاسی جناحین، هر نکته‌ای که قابل طرح بوده اشاره کرده‌‌ایم.