مجری های باسابقه اما بی کیفیت تلویزیون!/عکس
برای برخی مجریان، سوژه برنامه مهم نیست و با تکیه بر قواعد و تکنیک اجرا هر چه پیشنهاد شود، اجرا می کنند. چرایی اش بماند برای فرصتی دیگر، نتیجه اما نشان می دهد عملکرد مجریانی که از این شاخه به آن شاخه می روند، عمدتا غیرقابل دفاع است.
امیرحسین مدرس
تنوع برنامه: در کارنامه مدرس اجرای برنامه با موضوعات مختلف دیده می شود: «نیم رخ ها»، «کوله پشتی»، «قرار بی قراران»، «ما ایرانی ها»، «ساعت 25»، «شهر فرش» و «سین مثل سریال».
کیفیت اجرا: امیرحسین مدرس در اجرای ژانرهای مختلف موفق عمل کرده؛ بر قواعد اجرا مسلط است و دایره واژگانش بالاست. تخصصی ترین برنامه اش «ساعت 25» است که در اجرای آن از سابقه موسیقایی اش استفاده کرده. اجرای برنامه تبلیغاتی «شهر فرش» عجیب ترین انتخاب اوست.
جایگاه: مدرس جزء مجریان خوب تلویزیون است اما پراکندگی در اجرا او را در میانه نگه داشته و تبدیل به «چهره خاص» نکرده.
شهرام شکیبا
تنوع برنامه: نخستین تجربه مهم تلویزیونی شهرام شکیبا در برنامه «قندپهلو» و در قامت کارشناس رقم خورد و در ادامه با پیشنهاد اجرا مواجه شد و در مدت کوتاهی همه جور برنامه را پذیرفت. تازه ترین مورد، ویژه برنامه انتخاباتی «اثر انگشت» است که دو شب در هفته روی آنتن می رود. پیش تر برنامه خانوادگی «خوبی از خودتونه»، برنامه تبلیغاتی «چه خبر از جزیره؟»، برنامه اجتماعی «شبکه ما» و مسابقه «ثانیه ها» را اجرا کرده بود.
کیفیت اجرا: تفاوتی میان اجرای شکیبا در برنامه های مختلف وجود ندارد. برگ برنده اش سابقه ادبی و مطبوعاتی است.
جایگاه: جزء مجریان متوسط است و بین مخاطبان به شهرت و محبوبیت نرسیده.
مژده لواسانی
تنوع برنامه: نوروز امسال دو بار در تلویزیون دیده شد؛ بعد از ویژه برنامه تحویل سال شبکه یک، در همین شبکه مجری «بوی عید» شد که محورش گفت و گوهایی فان با چهره هاست. وجه بیشتر برنامه های مژده لواسانی اجتماعی- خانوادگی است؛ «به خانه بر می گردیم»، «عصر خانواده»، «روز از نو»، «کافه سوال» و «رو به راه» تاک شو هستند و «جزیره مجنون» که اواخر سال پیش پخش شد، درباره راهیان نور بود.
کیفیت اجرا: لواسانی به هر نحوی گلیمش را از آب بیرون می کشد و می تواند گفت و گویی استاندارد با مهمانش انجام دهد.
جایگاه: سال پیش در «سه ستاره» بهترین مجری شد اما تصور تبدیل لواسانی به سلبریتی اجرا خوش باوری است.
شهریار ربانی
تنوع برنامه: از برنامه های صبحگاهی شبکه ورزش شروع کرد و بعد از آن مجری برنامه اجتماعی «کوچه باغ» شد. برنامه سینمایی «سینمایش» و برنامه مذهبی «شهر باران» از دیگر تجربیات هستند. بعد از آن «صفر تا صد» یا همان تخت گاز ایرانی را اجرا کرد و نوروز 95 مجری «آقای گزارشگر» شد. برنامه علمی «چرخ» دیگر تجربه او در مجری گری است.
کیفیت اجرا: اجرای شهریار ربانی به مرور بهتر شد اما همچنان «سینمایش» بهترین اجرای اوست. در دیگر برنامه ها معمولی است و نکته ویژه ای در کار او دیده نمی شود.
جایگاه: شهریار ربانی هم جزء مجریان متوسط تلویزیون است و پتانسل چهره شدن ندارد.
محمد سلوکی و دیگران
به این جمع نام های دیگری می توان اضافه کرد. علی درستکار از مجریان باسابقه است که عمده اجراهایش برنامه های دینی و فلسفی است؛ مثل «این شب ها» و «وارث». در کارنامه او برنامه علمی «دانه» و «پرتو» هم دیده می شود که البته اجرایش در این دو حوزه به اندازه برنامه های دینی موفق نبوده.
محمد سلوکی که با «نیم رخ» شناخته شد، برنامه های مختلف اجتماعی اجرا کرده و در سال های اخیر به عنوان مجری «سین مثل سریال»، برنامه های تبلیغی و برنامه های اقتصادی «مثبت و منفی پنج» در تلویزیون حاضر بوده. تنوع کیفی در کارنامه بهمن هاشمی کم است اما زیاد در تلویزیون دیده می شود که عمدتا در سال های اخیر برنامه های تبلیغی است. صبا راد را هم فراموش نکنیم که سال ها در «به خانه بر می گردیم» مجری بود و یک بار هم «آشپزی مهمونی» را اجرا کرد. او در دوره ای مجری برنامه تخصصی «سینما اکران» شد که عملکرد ضعیفی داشت.
سلام. اصلا اینطور نیست. واقعا کارشون از نظر مردم عادی مثل من عالیه