«حمید نیلی»، دبیرۀ جشنوارۀ سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در آیین اختتامیۀ این جشنوارۀ که عصر امروز در حوزۀ هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: جشنوارۀ تئاتر بچه‌های مسجد پس از چندین دهه وقفه، در حالی برگزار شد که فقدان آن برای مسجد و فضای هنری قابل تأمل است، چراکه نمایش به منظور القای مفاهیم انسانی و دینی نیاز به همراهی و آمیخته شدن با یک فضای معنوی دارد که مسجد بهترین مکان این رویداد است.

نیلی خاطرنشان کرد: در دوازدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد که به همت حوزۀ هنری انقلاب اسلامی و با مشارکت دبیرخانۀ شورای فرهنگی عمومی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت فرهنگی اجتماعی بسیج، کانون فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، پس از اجراهای عمومی نمایش‌ها در مساجد تهران، آثار مورد استقبال نمازگزاران قرار گرفت که این موجب دلگرمی مسئولان برگزاری این جشنواره بود.

وی تأکید کرد: از این پس، بقای این جریان به همین همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها نیازمند دارد تا به صورت نهادینه به تقویت جریان بچه‌های مسجد در کشور منجر شود.

دبیرۀ جشنوارۀ سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد یادآور شد: پس از انتشار فراخوان این جشنواره در استان‌های سطح کشور، 65 گروه جهت حضور در این جشنواره با ارسال فیلم‌هایی از اجراهای عمومی خود در مناطق مختلف شهرشان، اعلام آمادگی کردند که از میان آنها، 16 گروه متشکل از 6 گروه خواهران و برادران به مرحلۀ نهایی راه یافتند و با اجرا در 10 مسجد تهران و 6 نمازخانۀ مدارس دخترانه به رقابت خود در این بازۀ زمانی پایان دادند.

نیلی با اشاره به تلفیق رقابت و آموزش به عنوان یکی از نقاط مثبت این جشنواره گفت: از تقاط مثبت دوازدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد، تلفیق رقابت و آموزش کارگاهی بر پایۀ آثار ارائه شده بود که مورد استقبال شرکت‌کنندگان نیز واقع شد. این جشنواره برگزار شد تا جریان جذاب تئاتر و مسجد برای بار دیگر خاطرات گذشتۀ نسل قبل را زنده کند و با قدرتی تازه با حضور بچه‌های مساجد، مفاهیم و ارزش‌های دینی و اسلامی را به زبان هنر نمایش به فضای جامعه عرضه و آنان در برابر تهاجمات فرهنگی بیمه کند.