چندی پیش فیلم سینمایی «خانم سادات» که به نام «24 سپتامبر» تغییر نام داد فیلمبرداری‌‌اش به پایان رسید. این فیلم سینمایی در ارتباط با زندگی یکی از حافظان قرآن کریم با نام حاجی حسنی کارگر است که در فاجعه منا به شهادت رسید. چندی پیش خبری در یکی‌ از رسانه‌ های جهان عرب در ارتباط با این فیلم با تیتری مبنی بر « بحران جدید در روابط تهران-ریاض با نمایش فیلم 24 سپتامبر» منتشر شد که برخی رسانه‌های داخلی نیز آن را باز نشر کردند که تهیه کننده و کارگردانی فیلم سینمایی 24 سپتامبر» مریم ابراهیم‌وند توضیحات ذیل را جهت تنویر افکار عمونی ارائه کرد:

1_ فیلم 24 سپتامبر (خانم سادات) برداشتی آزاد از زندگی یک حافظ قرآن با رویکردی صرفا توصیفی بوده و حاوی هیچ گونه پیام یا محتوای سیاسی نمی باشد بلکه تمرکز آن بر بعد معنوی یک شخصیت قرآنی و مصائب خانواده وی است. قطعا تماشاگران و منتقدان پس از دیدن این فیلم می‌توانند در این خصوص قضاوت کنند.

2_  تمام بودجه ساخت این فیلم تا به امروز توسط بخش خصوصی و صرفا به دلیل وجود علاقه به این حافظ قرآن تامین شده و حمایت های دولتی از این پروژه سینمایی صحت ندارد.

3_  کتمان واقعیت فاجعه منا همانند کتمان وقایع تاریخی دیگر امکان پذیر نبوده و جای تحقیق و تامل بسیار در مورد علل، عوامل، قربانیان و بستر چنین حوادثی وجود دارد که این فیلم میتواند نقطه آغازی برای شناخت ابعاد مختلف این فاجعه باشد؛ هر چند نگاه کارشناسی با نگاه هنری تفاوتهایی را دارد.

4_با سپاس از تلاش رسانه‌ها در جهت روشنگری  جا دارد با درایت و هوشمندی کافی در انتشار چنین اخباری دقت لازم صورت بگیرد  تا مسیر سوء استفاده برای ایجاد تنش‌های آتی هموار نشود. در دنیای امروز که رسانه‌ها در خط مقدم جنگ نرم قرار دارند، گاهی ایجاد برخی فضاسازی‌ها تاکتیک هایی از طرف دشمنان جهت ضربه زدن به منافع ملی است که چنین مواردی بصیرت ویژه ای را می‌طلبد.