جولی جانسن julie johnson بدلکار حرفه‌ای و باسابقه هالیوود در پژوهش مستقلی که خودش هدایت آن را بر عهده داشته، ثابت کرده شرایط زنان در صنعت سینمای امریکا در مقایسه با سال‌های دهه 1980 تغییر چندانی نکرده است. او با بررسی شرایط بدلکاران زن هالیوود در سال‌های اخیر از حقایق پشت صحنه صنعت پرزرق و برق سینمای امریکا پرده برداشته و نشان داده بخش عمده‌ای از زنان فعال این عرصه همچنان با آزار و اذیت جنسی و فیزیکی روبه‌رو هستند.

طبق این پژوهش تازه، دو سوم بدلکاران زن هالیوود در محل کارشان مورد آزار و اذیت جنسی و فیزیکی قرار گرفته‌اند. ددلاین deadline گزارش داده همین میزان از زنان اطلاع داشتند که همکاران‌شان نیز تجربیات مشابهی را از سر گذرانده‌‌اند. اکثریت قربانیان از سوی پیمانکاران بدلکار مرد مورد تعرض واقع شده‌اند.

از میان 43 شرکت‌کننده پاسخگو در این پژوهش، تعدادی گزارش داده‌اند سر صحنه فیلمبرداری عمدا مورد آزار و اذیت فیزیکی قرار گرفته و آسیب دیده‌اند. نزدیک به 40 درصد شرکت‌کنندگان شهادت داده‌اند که مردها با گریم و پوشش زنانه به عنوان بدل بازیگران زن فیلم‌ها جلوی دوربین می‌روند. در همین حال، به شهادت 35 درصد از شرکت‌کنندگان، بدلکاران حرفه‌ای سفیدپوست با «رنگ کردن» چهره‌هاشان به جای بازیگرانی که متعلق به اقلیت‌های قومی هستند جلوی دوربین می‌روند؛ شیوه‌ای که اغلب با انتقادات فراوانی روبه‌رو بوده است.


جولی جانسن در پشت صحنه سریال فرشتگان چارلی در 1970

جولی جانسن در پشت صحنه سریال تلویزیونی فرشتگان چارلی در دهه 1970

 

جولی جانسن که خودش مستقلاً هدایت این پژوهش را بر عهده داشته، مولف کتاب زندگینامه «بدلکار زن» و یکی از اولین پیمانکاران بدلکار زن در هالیوود است. سریال تلویزیونی «فرشتگان چارلی» که در سال‌های دهه 1970 روی آنتن می‌رفت از جمله کارهای مهم او در عرصه بدلکاری است. فیلم سینمایی «هری کثیف» ساخته دان سیگل و سریال تلویزیونی «ماموریت غیرممکن» از دیگر آثار مهم کارنامه حرفه‌ای جانسن به شمار می‌روند.

جانسن یکی از اولین بدلکاران حرفه‌ای هالیوود بود که درباره شیوع مصرف کوکایین در میان جامعه بدلکاران دست به افشاگری زد. او به خاطر دردسرهایی که ایجاد کرده بود، از سوی مافیای هالیوود با تهدید روبه‌رو شد و شماری از استودیوهای فیلمسازی نام جانسن را در لیست سیاه قرار دادند.
در تازه‌ترین بررسی بدلکار کهنه‌کار، هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان مدرکی مبنی‌بر مصرف مواد مخدر و الکل توسط بدلکاران هالیوود در سال 2016 ارایه نکرده‌اند، هرچند آمار و ارقام جدید حکایت از تغییراتی اندک در میزان آزار و اذیت جنسی صورت گرفته در چندین دهه اخیر دارد.

جانسن نتایج پژوهش خود را به همراه نامه‌ای برای دیوید وایت مدیر اجرایی اتحادیه هالیوودی «فدراسیون انجمن بازیگران» فرستاده است. در بخشی از نامه جانسن آمده: «در طول سال‌ها، شمار قابل توجهی از ما مورد تمسخر کلامی و آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌ایم. تهیه‌کنندگان و اتحادیه باید در کنار هم از ما حمایت کنند. تا همین جا هم زیادی تعلل صورت گرفته است.»