عصر اندیشه در سالی که گذشت پنج شماره مجله منتشر و پنج همایش برگزار کرد.

- شماره ٦ مجله که فروردین ٩٤ منتشر شد، ویژه نامه "غرب شناسی" به مناسبت نامه رهبری به جوانان غربی بود. شماره هفتم مجله خرداد ماه به چاپ رسید و پرونده ویژه آن به "اللهیات انرژی" اختصاص داشت. شماره هشتم مجله شهریور ٩٤ منتشر شد و شامل گفتگویی با "سعید کنگرانی" و پرونده ای پیرامون "انحطاط تمدن اسلامی" بود. شماره نهم به پرونده "جن گیری مدرن" اختصاص داشت و همراه با گفتگوی اختصاصی با محمدعلی طاهری در آبان ٩٤ منتشر شد. شماره دهم نیز بهمن ٩٤ با پرونده ای درباره "اشرف پهلوی: پادشاه روشنفکران" در کنار گفتگو با اردشیر زاهدی به چاپ رسید.

- عصر اندیشه در خرداد ١٣٩٤ نخستین شب علوم انسانی رازبا حضور پرفسور پیر دورتیگیه و دکتر کریم مجتهدی درباره "بحران علوم انسانی در غرب" و در شهریورماه نیز دومین شب را پیرامون "دفاع از فلسفه" با حضور پرفسور کریستین یحیی بونو و دکتر عبدالحسین خسروپناه برگزار کرد. آبان ١٣٩٤ عصر اندیشه نخستین "گالری اندیشمندان علوم انسانی" را شامل ٥٠ نقاشی استاد علیرضا ذاکری در آبان ماه در سالن همایش های بین المللی صداوسیما برگزار کرد که رئیس مجلس آن را افتتاح کرد. پس از آن، سومین شب علوم انسانی در دی ماه ٩٤ به سخنرانی و بزرگداشت دکتر مهدی گلشنی و چهارمین شب نیز در بهمن ماه به بزرگداشت دکتر منوچهر آشتیانی و سخنرانی پرفسور الکساندر دوگین اختصاص داشت.

- همچنین مجله عصر اندیشه در سال ١٣٩٤ و بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات به عنوان "اولین رسانه بخش خصوصی" در بخش دین و اندیشه برگزیده شد.

 شماره ششم که ویژه غرب شناسی به مناسبت نامه رهبری به جوانان غربی منتشر شد، پرفسور پیر دورتیگیه، دکتر هلیم رین، دکتر تیتزیانا چاواردینی، آلن هارت و محمد العاصی امام جمعه اهل سنت واشنگتن متفکرانی بودند که به تحلیل ابعاد این نامه پرداختند و گفتگوهای اختصاصی با شیخ ماهر حمود عالم مشهور لبنانی و شیخ احمد بدرالدین حسون مفتی اعظم سوریه  منتشر شد.  در شماره هفتم رندی شورت، ژان میشل ورنوشه، الکساندر لاتسا و ژولین پلیسیه در پرونده الهیات انرژی (غفلتهای مخالفان و موافقان مذاکرات هسته ای) مقالات خود را منتشر کردند و با کریستین یحیی بونو گفتگویی درباره عرفان امام خمینی به چاپ رسید.

عمادالدین الحمرونی، اقبال جعفر، عمادالدین احمد، امام عفیف خان، طارق رمضان، کلودیو موتی و پل بالتا در پرونده انحطاط تمدن اسلامی شماره هشتم نیز تحلیل های خود را ارائه کردند و میزگردی با ٨ نفر از مورخین و مستشرقین مصری، ترک و ازبک در این پرونده منتشر شد.  در شماره نهم مقالات جرالد بوسوآ، استفان کورتوآ و آندره بانزا در پرونده آیا مارکسیسم فروپاشید؟ منتشر شد و گفتگوهای پرفسور جوزف نای و توماس پیکرینگ در پرونده مذاکره برای نفوذ به چاپ رسید.

در دهمین شماره عصر اندیشه نیز مباحثه مارین لوپن رهبر جبهه ملی فرانسه با پرفسور پیردورتیگیه درباره پیشرفت میلیتاریسم و فاشیسم در اروپا به همراه گفتگوی اختصاصی با نیکلا سارکوزی به چاپ رسید. همچنین در این شماره پرفسور جورج ریتزر درباره جهان مک دونالدی بحث کرد و جورج گالوی، دیوید کامنس، مروه عثمان، محمد امین، جفری فرانکل، ریچارد فریمن، کاترین شاکدام، الکس کالینیکوس، لکس ریفل، کانیبرت رفر، کاترین متیو، نینا جورجسکو، سیمون لانگلوآ، صوفی دوبوسیون و ادگار مورن در پرونده های سرمایه داری رانتی و سلفی گری لیبرال تحلیل های خود را ارائه دادند.

پرفسور دورتیگیه، پرفسور بونو، فرانسیسکو ژوزه لوئیس، ژولین پلیسیه و پرفسور الکساندر دوگین از میهمانان خارجی شبهای علوم انسانی بودند و از نوام چامسکی، جرمی کوربین رهبر حزب کارگر بریتانیا و جیمز پتراس نیز در سال ١٣٩٣ گفتگوهای اختصاصی منتشر شد.