بهدنبال دانشآموزان مستعد برای المپیاد فیلمسازی هستیم
دبیر سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، مهمترین ویژگیهای این دوره از جشنواره را تجربهگرایی و المپیاد فیلمسازی عنوان کرد.
به گزارش پارس، «فرید فرخندهکیش» با حضور در غرفه ایسنا در بیستویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها گفت: سینمای تجربی را به عنوان یک اصل مورد توجه قرار دادیم و کارگاهها را هم به این سمت سوق دادیم. همچنین در بخش المپیاد فیلمسازی قرار است از سوی دفاتر دنبال شود و با هدف قرار دادن سن 12 تا 19 سال، وارد مدارس شویم و از پتانسیل وزارت آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در ترویج سینمای جوان استفاده کنیم.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان با اشاره به برپایی جشنواره فیلم کوتاه در پردیس چهارسو، این فضا را بسیار مناسب عنوان کرد و ادامه داد: فضای وسیع چهارسو فضای نمایشی بیشتری را نسبت به دورههای گذشته در اختیار ما گذاشته و طراحی این مجموعه به گونهای است که در هر طبقه یک فضای اختصاصی در اختیار مخاطبان میگذارد و فضای گردهم آمدن مناسبی برای فیلمسازان و علاقهمندان فیلم کوتاه فراهم کرده است.
وی افزود: شاید جدی گرفتن این پردیس که در قلب تهران واقع شده، بتواند مرکزیتی برای دیگر رویدادهای سینمایی هم باشد.
فرخندهکیش درباره تجدیدنظری که در برخی از فیلمهای رد شده صورت گرفت، گفت: به دلیل احترام به مخاطب کسانی که اعتراض مکتوب داشتند، فیلمهایشان دوباره توسط هیات انتخاب بررسی شد و در نهایت چهار فیلم داستانی و یک انیمیشین وارد بخش مسابقه شدند که در جدول نمایش فیلمها نیز قرار گرفتند.
وی وضعیت فیلمهای انیمیشین را در این دوره جشنواره بسیار امیدوارکننده دانست و اظهار کرد: مجموع آثاری را با موضوع کتاب آماده کردهایم که سهم عمدهای از آنها به آثار انیمیشین اختصاص دارد.
سهیلا عسگری، مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان و جشنواره فیلم کوتاه، فرخندهکیش را در این بازدید همراهی میکرد.
ارسال نظر