به گزارش پارس به نقل از مهر، محمود شهبازی ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: جشنواره هنرهای تجسمی اول مردادماه سال‌جاری در استان زنجان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این جشنواره در ۹ رشته و ۳۸ زمینه برگزار می‌شود، اظهار داشت:  همچنین هنرآموزان در ۶ رشته و ۳۰ زمینه گرافیک، نقشه‌کشی معماری، طراحی، صنایع‌دستی، پویانمایی و نقاشی به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس آموزش متوسط آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: همچنین طبق تفاهم‌نامه با محیط‌ زیست از هر استان ۹ اثر با موضوع محیط‌ زیست ارسال شده است.

شهبازی مخاطبین این رشته‌ها را هنرجویان سال دوم و سوم فنی و حرفه‌ای سراسر کشور اعلام کرد. 

وی تاکید کرد: از هفت هزار و ۲۰۰ اثر ارسال شده از سراسر کشور، در مرحله داوری هزار و ۳۰۰ اثر پذیرفته شد و از این بین نیز ۱۵۵ اثر انتخاب شد و به مرحله نهایی راه یافت و نهایتا در تاریخ سی و یکم تیرماه ۱۳۹۴ داوری نهایی انجام خواهد شد و در هر زمینه یک اثر به‌عنوان اثر منتخب برگزیده می‌شود.

رئیس آموزش متوسط آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: استان زنجان با ۱۵۱ شرکت کننده در این جشنواره شرکت کرده است که نهایتا از ۳۰ اثر انتخاب شده ۶ اثر به بخش داوری نهایی راه پیدا کرده‌اند و در بخش هنرآموزی نیز یک اثر از بین هشت استان انتخاب شده است.

شهبازی تصریح کرد: از شهرهای ایلام، خراسان جنوبی، قزوین، کرمانشاه، گیلان، لرستان و سیستان و بلوچستان هیچ شرکت کننده‌ای وجود ندارد.

رئیس آموزش متوسط آموزش و پرورش استان زنجان، افزود: جشنواره در تاریخ ۳۱ تیر ماه ۹۴ آغاز می‌شود و یک مرداد با حضور زرافشان معاون نیروی متوسطه کشور در فرهنگسرای امام خمینی پایان می‌یابد.

شهبازی ادامه دارد: استارت این جشنواره مرداد ۹۳ زده شد و طی پروسه هفت الی هشت ماهه به امروز رسیده است و طی زمان برگزاری این جشنواره، زنجان میزبان ۱۵۵ هنرجو، ۳۰ داور و ۱۰ ناظر به همراه سرپرستان و مهمانان خواهد بود که مجموعا ۳۵۵ نفر از سراسر کشور میهمان استان خواهند بود. 

رئیس آموزش متوسط آموزش و پرورش استان زنجان، گفت: استان زنجان دارای ۹۲ هنرستان، ۶۱ مرکز کار و دانش و ۳۱ آموزشگاه قنی و حرفه‌ای است که سال گذشته ۴۲ درصد از دانش‌آموزان تحت آموزش فنی و حرفه‌ای به ادامه تحصیل پرداختند که از این میزان ۵۱ رشته کار و دانش و ۲۲ رشته فنی و حرفه‌ای بودند.

شهبازی گفت: یکی از محاسن برگزاری این جشنواره تجهیز هنرستان‌ها بود است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و تعالی رشته‌های هنری، معرفی توانمندی‌های هنری، ایجاد فضای دوستانه، آفرینش هنرهای مطلوب و زمینه‌سازی برای استعدادها دانست.