به گزارش پارس، نام مهدی مجتهد مانند محمد سرافراز و دیگر مدیران مجموعه برون‌مرزی صداوسیما، در رسانه‌ها کمتر شنیده شده است.
 
او نیز علیرغم اینکه در مدت بیش از 14 سال حضور در این معاونت، عهده‌دار پست‌های مختلف مدیریتی بوده است، همچون دیگر مردان سرافراز، کمتر اهل مصاحبه و نشست خبری بود.
 
در کنار مدیریت شبکه‌های برون‌مرزی صدا و سیما و پیشینه همکاری با رئیس سازمان صداوسیما، بخشی از عمر کاری و سوابق مدیریتی «معاون برنامه ریزی و منابع مالی» جدید صداوسیما در زمینه‌های اداری و مالی سپری شده است.
 
مهدی مجتهد در واقع نزدیک به دو سوم زمان بیست ساله معاونت محمد سرافراز در بخش برون مرزی سازمان در کنار او بوده است. او دانش‌آموخته مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی و مقطع کارشناسی ارشد رشته ارتباطات اجتماعی است.
 
اکثر سوابق مدیریتی او پیش از ورود به سازمان صدا و سیما نیز در حوزه منابع انسانی و آموزش در سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی بوده است و تجاربش در برنامه‌ریزی، طراحی تشکیلات، تدوین ضوابط استخدامی، طبقه بندی مشاغل و ... در این سمت‌ها، باعث شد تا حضورش در صدا و سیما نیز آغاز تجربه ای دیگر در زمینه های مشابه آن باشد.
 
مدیرکلی اداری - مالی معاونت آموزش و پژوهش، نخستین سمت او در رسانه ملی از بدو ورود او به این سازمان در سال 1377 است. در فاصله سال‌های 1379 تا 1383 نیز مجتهد در همین سمت اما این بار در معاونت برون‌مرزی ادامه کار داد تا اینکه در سال 83 به عنوان مدیر سیمای عربی شبکه سحر منصوب شد.
 
مجتهد مدیریت شبکه «الکوثر» را نیز عهده‌دار بوده است.
 
حکم بعدی محمد سرافراز - معاون وقت برون‌مرزی - برای مجتهد، مدیریت شبکه جهانی سحر بود که از سال 1388 تاکنون ادامه داشته است. راه اندازی کانال 2 شبکه سحر در دی ماه 1388 و نیز افتتاح کانال 24 ساعته کردی در مجموعه شبکه سحر از دهم آبان سال جاری، از جمله کارهای مجتهد در این سمت بود.
 
از همکاری نزدیک او با اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی و مشارکت وی به نمایندگی از معاونت برون مرزی صدا و سیما در بنیانگذاری و فعالیت این اتحادیه و نیز عضویت مستمر او در شورای عالی این اتحادیه به عنوان بخش های دیگری از کارنامه مدیریتی و سوابق کاری مهدی مجتهد یاد می شود.