هومن سیدی گفت: فیلم باید دارای یک استانداردی باشد که هم متخصصان سینما از آن راضی باشند و هم مردم از دیدنش لذت ببرند و ماسک روشن فکری نزده باشد
 
هومن سیدی کارگردان و بازیگر سینما که جایزه فیلم خود در جشنواره فجر را به رییس جمهور تقدیم کرد در گفتگو با « پایگاه خبری تحلیلی پارس» اظهار داشت: معتقدم فیلم باید دارای یک استانداردی باشد که هم متخصصان سینما از آن راضی باشند و هم مردم از دیدنش لذت ببرند وگیشه هم داشته باشد و ماسک روشن فکری نزده باشد
 
 
وی در مورد بازی در فیلم « خط ویژه» گفت: فیلمنامه این فیلم تا حد زیادی متکی به کارگردان و ساختار بود و مرحله بعد گروه بازیگران این فیلم بود که همگی از دوستان خوب من هستند و به جرئت می توانم بگوییم بودن هر کدام از آن ها در یک فیلم می تواند یک فیلم را جلو ببرد و قرار بود در کنار هم بازی کنیم و این دلیل دیگری بود که دوست داشتم در این فیلم بازی کنم.
 
سیدی افزود: در فیلم « خط ویژه» حال و نگاه بد وجود نداشت و مطمئن بودم فیلم ابرومندی است. در ابتدا با فیلمنامه ای روبرو شدم که چفت و بست داشت و کاملا مشخص بود می خواد در مورد چه چیزی صحبت کند. سرو ته ماجرا مشخص بود و برخلاف فیلم های دیگر ماسک روشن فکری نزده بود. در مرحله اول با ذهنیت من در مورد اساس شکل گیری یک فیلم همسو بود.
 
من هیچ وقت فیلیم را برای جشنواره یا برای شخص خاصی نساختم و معتقدم کاری که فکر می کنم درست است را باید انجام بدهم و اگر اتفاقی در فیلم افتاده است که نظر منتقدان یا مردم را جلب کرده است خوشحالم و می توانم بعد از این کنش ها بفهمم فیلمی که ساختم چه چیزهایی کم یا زیاد داشته است.
 
کارگردان فیلمهای آفریقا و سیزده با اشاره به نقدهایی که اخیرا در فیلمهایش مطرح شده گفت: بعد از ساخت فیلم « آفریقا» نقد ها و یادداشت های زیادی خواندم نقدهای منفی برای ساخت فیلم بعدی راه گشا و موثر بود و از طرفی سعی کردم ذوق زدگیم را در مورد نظرات خوب پنهان کنم و فقط به کارم فکر کنم و سعی کردم دیگر مطلبی در مورد کارم نخوانم.
 
وی افزود: توجه به نظرات خوب برای من که در ابتدای راه فیلمسازی هستم کمی نگران کننده است چرا که می تواند آدم را کاملا متوقف کند و من حاضر نسیتم برای خوشایند عده ای حرف های دیگری جز چیزی که به آن اعتقاد دارم و دغدغه ام است را در فیلم بزنم. من همیشه به دنبال تصویر زندگی و مسائل اجتماعی مردم هستم.