اسامی ۱۰۰۰ ساختمان ناایمن منتشر می شود؟
قرار است ظرف چند روز آینده اسامی تعدادی از ساختمان های ناایمن شهر اعلام شود.هنوز مشکلات حقوقی کار به طور کامل برطرف نشده است و احتمال دارد اسامی ساختمان های ناایمن فعلا برای سازمان های مرتبط اعلام شود.
تعدادی از ساختمانهای ناایمن شهر تهران شناسایی شدهاند و به گفته مدیران شهری، حدود 33 هزار ساختمان در شهر تهران با ناایمنی متفاوت وجود دارد و باید مشکلات این ساختمانها برطرف شود، چرا که برای شهروندان خطرآفرین است.
شهرداری تهران نمیتواند ساختمانهای پرخطر را پلمب کند/اخطار می دهیم
براساس قانون، شهرداری تهران نمیتواند ساختمانهای پرخطر را پلمب کند و فقط میتواند طی بازدید از این ساختمانها به آنها اخطار دهد.
به تنهایی امکان مقابله با ساختمانهای پرخطر را نداریم
تاکنون چندین بار در جلسات شورای شهر تهران به موضوع ناایمنی ساختمانها پرداخته شده است. محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران میگوید: در تهران بعد از حادثه پلاسکو 33 هزار ساختمان ناایمن شناسایی شده است. ما به تنهایی امکان مقابله با این ساختمانها را نداریم و قرار است با دستگاه قضا این مشکلات برطرف شود.
۲۹ هزار ساختمان ناایمن کاری نکردند/۲۰۰ ساختمان ایمن سازی شد
با وجود اینکه تهران ساختمانهای پرخطر و ناایمن زیادی دارد اما تنها 200 ساختمان ایمنسازی شده و حدود 3 هزار ساختمان هم در مسیر ایمنسازی قرار دارند اما برای حدود 29 هزار ساختمان هیچ اقدامی انجام نشده است.
احصا مشکلات توسط سازمان آتش نشانی
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران دراین باره میگوید: ما سازمان آتشنشانی را موظف کردهایم که سامانهای را به صورت برخط ایجاد کند و تمامی ساختمانهای پرخطر را معرفی کند. البته مقرر هم شده آتشنشانی در راستای ایفای نقش قانونی خود نسبت به احصاء مشکلات مربوط به خطر در این ساختمانها اقدام کند و با ارسال اخطارهای قانونی لازم دستورات را در صورت استنکاف صاحبان املاک اجرا کند.
شهرداری مشکلات ساختمانهای ناایمن را به صورت شفاف اعلام کند
عضو شورای اسلامی شهر تهران تأکید کردکه شهرداری تهران باید براساس مصوبه شورا، مشکلات ساختمانهای ناایمن را به صورت شفاف اعلام کند و همین امر باعث میشود که افراد ترددکننده به این مناطق و صاحبان املاک اطلاع داشته باشند که وضعیت ایمنی آنها مناسب نیست و همین موضوع سبب میشود که مطالبهگری عمومی از سوی رسانهها، جامع مدنی و مردم در این خصوص انجام شود و افراد مجبور میشوند که بحث ایمنسازی را به طور جدی عملیاتی کنند.
تعاملاتی با صاحبان و هیأت مدیره پاساژها صورت گرفته است
به گفته عضو شورای شهر تهران اقدامات خوبی در این زمینه در مناطق شکل گرفته است و تعاملاتی با صاحبان و هیأت مدیره پاساژها صورت گرفته است. در بسیاری از ساختمانهای بزرگ این امر صورت گرفته است.
نظر صاحبان مغازه ها در خصوص ایمن سازی
این عضو شورای شهر به بازدیدی که از برخی ساختمانها داشت اشاره کرد و گفت: صاحبان مغازهها به صراحت اعلام میکردند که قبل از ایمنسازی کسی برای خرید مغازهشان متقاضی نمیشده و خریداران ابراز نگرانی میکردند و حتی با قیمت پائین هم راضی به این کار نمیشدند.
بودجه شهرداری در واقع پول مردم و عوارض است/تنها راه کار شناسایی ساختمان های پرخطر
وی با تأکید بر این موضوع که شهرداری تهران در سال از میزان بودجه مشخصی برخوردار است، گفت: اگر شهرداری بخواهد از محل بودجه شهرداری نسبت به ایمنسازی شهر اقدام کند، چندین ده برابر آن بودجه هم کفایت نمیکند. بودجه شهرداری هم در واقع پول مردم و عوارضی است که از جیب مردم دریافت میشود، در نتیجه تنها راهکاری که در این زمینه وجود دارد این است که شهرداری به همراه سازمان آتشنشانی به شناسایی ساختمانهای ناایمن اقدام کند.
راه اندازی سامانه بر خط تا چند روز آینده/ اعلام اسامی ۱۰۰۰ ساختمان ناایمن
قبلا مسئولین اعلام کرده بودند که در مهر سال جاری سامانه برخط اعلام اسامی ساختمانهای ناایمن فعال میشود. مهدی داوری رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری تهران در اینباره به خبرنگار فارس گفت: تا چند روز آینده سامانه راهاندازی میشود و اسامی یکهزار ساختمان ناایمن اعلام میشود.
مشکلات قانونی کار به طور کامل برطرف نشده است/اعلام اسامی در سامانه تهران من
وی در خصوص پیگیری موارد حقوقی اعلام اسامی ساختمانهای ناایمن در شهر گفت: به طور کامل موضوع حل نشده است. البته ما تصمیم داریم اسامی ساختمانهای پرخطر را در سامانه تهران من اعلام کنیم.
اعلام اسامی ساختمان ها به سازمان های مرتبط/معرفی ۱۰ هزار ساختمان ناایمن تا یک سال آینده
مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: اگر موارد حقوقی حل نشود، فقط اسامی ساختمانهای پرخطر را به سازمانهای درگیر در این موضوع همانند وزارت کار، وزارت بهداشت و دادستان میدهیم اما پیگیر هستیم که مشکلات برطرف و اسامی ساختمانهای ناایمن در دسترس عموم قرار گیرد تا این لحظه قرار است که در سامانه تهران من این اسامی درج شود و بعد به مرور تعداد بیشتری از ساختمانهای ناایمن را معرفی میکنیم و قطعاً تا یکسال آینده 10 هزار ساختمان ناایمن معرفی میشوند.
امکان دارد ساختمانی که امروز ایمن است یکماه دیگر ایمن نباشد/بازرسی و کنترل به صورت دائم
وضعیت ایمنی در ساختمانها متفاوت است. امکان دارد ساختمانی که امروز ایمن است یکماه دیگر ایمن نباشد. زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران میگوید: ممکن است یک ساختمان پرتردد در پایتخت در ما ه جاری ایمن باشد اما ایمنی آن ساختمان در ماه آینده از بین برود، به همین دلیل نیاز به بازرسی و کنترلها به صورت دائم وجود دارد تا یک محیط ایمن جهت استفاده شهروندان داشته باشیم.
چهار میلیون پلاک روی یک میلیون پارسل واقع شده است
وی تأکید کرد: در تهران نزدیک به چهار میلیون پلاک روی یک میلیون پارسل واقع شده است که از این تعداد در پایش 33 هزار پلاک ناایمن تشخیص داده شده که فقط 220 ساختمان ایمنسازی شده است.
براساس این گزارش، مدتهاست که قرار است اطلاعات اماکن پرخطر به صورت آنلاین اعلام شود و شهروندان با مراجعه به سایت، اسامی ساختمانهای ناایمن و نوع ناایمنی را ببینند. اما از آنجایی که این موضوع تبعات حقوقی دارد هنوز مشکلاتش برطرف نشده است. هر چند مدیران شهری میگویند در حال گرفتن مجوزهای حقوقی هستیم.
ارسال نظر