به گزارش پارس، علی اکبر بختیاری در گفت‌و‌گو با تسنیم در پاسخ به این سئوال که آیا به رغم قطعی نشدن رای پرونده شکایت مالک علاءالدین از تصمیم کمیسیون ماده 100، حکم تخریب طبقه هفتم این مجتمع را می‌توان اجرا کرد یا خیر؟ اظهار داشت: آنچه از مفاد قانون برمی‌آید، شهرداری می‌تواند حکم تخریب طبقه هفتم علاءالدین را اجرا کند و اگر شاکی حرف جدید یا درخواست صدور دستور موقت داشته باشد، باید به شعبه تجدید نظر مراجعه کند.

این مقام مسئول در دیوان عدالت اداری در پاسخ به این سئوال که با توجه به ارجاع پرونده به شعبه تجدیدنظر، چگونه امکان اجرای حکم قبل از رای تجدیدنظر وجود دارد؟ گفت: اگر این رای در مرحله تجدید نظر قابلیت اجرا نداشت، طبیعتا قانونگذار نیازی به درخواست برای صدور دستور موقت نمی‌دید.

بختیاری توضیح داد: در پرونده‌های کیفری و حقوقی، به محض درخواست تجدیدنظر، رای قابلیت اجرا ندارد اما در دیوان عدالت اداری، قانون‌گذار به شاکی اجازه داده در مرحله تجدید نظر نیز درخواست صدور دستور موقت کند و همین قرینه، حاکی از قابل اجرا بودن رای است.

کمیسیون ماده 100 شهرداری تهران، با توجه به ساخت غیرقانونی و غیرمجاز طبقه هفتم مجتمع علاءالدین، حکم به تخریب این طبقه داده بود که مالک مجتمع نسبت به تصمیم کمیسیون ماده 100 شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت و درخواست صدور دستور موقت داد.

شعبه رسیدگی کننده، با درخواست صدور دستور موقت موافقت کرد و به صورت موقت اجرای حکم تخریب طبقه هفتم علاءالدین متوقف شد. با توجه به صدور دستور موقت پرونده بر اساس قانون، خارج از نوبت از سوی شعبه دیوان مورد رسیدگی ماهوی قرار گرفت و در نهایت، دیوان عدالت شکایت شاکی را رد کرد و به صورت طبیعی صدور دستور موقت نیز لغو شد.

با صدور رای شعبه بدوی، مالک مجتمع علاءالدین به حکم صادره اعتراض کرد و پرونده برای رسیدگی به شعبه تجدید‌نظر ارجاع شد.

طی روزهای گذشته، برخی رسانه‌ها از تخلیه برخی طبقات مجتمع علاءالدین به منظور تخریب طبقه هفتم این مجتمع خبر داده‌اند.