ابراهیمی:
به تیم مذاکرهکننده ایران اعتماد کنیم

یک نماینده پیشین مجلس گفت: قطعاً مقام معظم رهبری و رییسجمهور در جریان محتوای مذاکرات تیم مذاکرهکننده ایران با گروه ۱+۵ هستند و این تیم به صورت مستمر به مقامات عالیرتبه کشور گزارش میدهد، پس باید به تیم مذاکرهکننده اعتماد کرد.
به گزارش پارس ، حجت الاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی در گفت وگو با ایسنا، محرمانه ماندن مذاکرات ایران و ۱+۵ تا حصول نتیجه را تصمیمی درست خواند و اظهار کرد: این امر کار درستی است؛ البته باید توجه داشت که طرف مذاکره کننده، لابی هایی با صهیونیست ها دارد و این احتمال هست که آن ها را در جریان قرار دهند، اما به طور کلی اگر دو طرف این موضوع را رعایت کنند و مذاکرات محرمانه بماند، قطعاً کار درستی است؛ چراکه تجربه نشان داده در مذاکراتی از این دست وقتی موضوعی به صورت علنی مطرح می شود، تحلیل ها و برداشت های متفاوتی از آن صورت می گیرد و این تحلیل ها و برداشت ها بعضاً اخلال در مذاکرات ایجاد می کند.
وی با بیان این که « مقام معظم رهبری و رییس جمهور در جریان محتوای این مذاکرات هستند» ، افزود: قطعاً این مسائل برای آن ها محرمانه نیست و مقام معظم رهبری در صورتی که حرکتی مخالف منافع کشور انجام شود، تذکرات لازم را می دهند.
وی در ادامه با بیان این که « تیم اعضای مذاکره کننده، منتخب رییس جمهور هستند» ، گفت: رییس جمهور نفر دوم کشور و فردی است که مورد انتخاب مردم و اعتماد رهبری است و باید در جهت پیشبرد برنامه ها از او حمایت کرد. از سوی دیگر، تیم مذاکره کننده نیز از سوی رییس جمهور انتخاب شده است و در راستای اعتماد به رییس جمهور، باید از این تیم حمایت کرد و به آن اعتماد داشت.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به مسائل فنی مطرح شده در جریان مذاکرات ژنو نیز اظهار کرد: اعضای ۱+۵ در ارتباط با مسائل فنی به پرونده هسته یی ایران اشکالاتی وارد می کنند و مطرح شدن هرچه بیشتر این مسائل می تواند از بار سیاسی پرونده هسته یی کاسته و به اعتمادسازی متقابل کمک کند.
وی ادامه داد: آن ها از نظر فنی ادعا می کنند که ایران به دنبال بمب اتم است، در صورتی که مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده اند که تولید، ساخت و نگهداری بمب هسته یی امر حرام است و حکم رهبری برای ما حکم شرعی است. از سوی دیگر، دولت نیز بارها این موضوع را مطرح کرده که ایران به دنبال ساخت بمب هسته یی نیست؛ بنابراین به نظر می رسد مطرح شدن مسائل فنی و شفاف سازی هرچه بیشتر در این ارتباط باعث افزایش اعتمادسازی خواهد شد.
ارسال نظر