لاریجانی:
کشور نیاز به انقلاب در رنگها در مورد حجاب ندارد
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات سیاسی در دوران اصلاحات و هشت سال گذشته گفت: متاسفانه به نظر میرسد دریافت روشنی از گذشته حاصل نشده است.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، علی لاریجانی در اظهارات امروز صبح خود در آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی گفت: در دوره اصلاحات عده ای تلاش کردند با ارائه ناقص و ظاهری مدرنیته میدان تاخت و تاز علیه اسلام و انقلاب باز کنند. در هشت سال گذشته هم که متاسفانه به ریش اصولگرایان گره خورده است با طرح مسائلی چون مکتب ایرانی اسلامی تلاش های ناشیانه برای رواج اندیشه های ناسیونالیستی موجب کشمکش های فراوان شده است. متاسفانه امروز هم حرف هایی شنیده می شود که به نظر می رسد دریافت روشنی از گذشته حاصل نشده است.
علی لاریجانی با تاکید بر اینکه کشور درگیر مشکلات حاد اقتصادی است، گفت: اگر همه اراده ها معطوف شود ممکن است امکان برطرف کردن این مشکلات فراهم شود. امروز زمان نظریه پردازی های بی پایه نیست، کشور نیاز به انقلاب در رنگها در مورد حجاب ندارد. ما در اکثر روستاها شاهد استفاده از رنگ های متنوع هستیم این مسائل جنبه عرفی دارد در حالی در اصل پوشیدگی و عفاف است که به جای انقلاب در رنگها باید انقلاب در معیشت مورد توجه قرار گیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز نیازمند انقلاب در اراده ها و انگیزه ها برای صیانت از دین و میراث شهدا هستیم اگر عده ای شل دین در جامعه هستند باید بدانند که شل دین بودن هنر نیست به خصوص آن کسانی که از بیوت صالحین هستند باید بدانند که تربیت انسان های مومن مورد نظر است.
وی در ادامه با اشاره به مطالبی که طی روزهای اخیر در مورد نامه ای به امام (ره) در خصوص ارتباط با آمریکا نقل شده است، گفت: طرح این مسائل در آستانه مذاکرات هسته یی چه خاصیتی دارد در این شرایط طرح این مسائل موجب کشمکش های درونی و سایش نیروهاست و ضرر دارد و این معنای غلط را متبادر می کند که نوعی ذوق زدگی برای ارتباط با آمریکا و غرب وجود دارد، آیا این مسئله مایه گرانفروشی طرف دیگر و بی عزتی در جهان برای ما نیست؟
لاریجانی در ادامه تصریح کرد: من چنین اقداماتی را عقلا به ضرر منافع کشور می دانم در شرایط حساس کنونی باید همه جوانب در طرح مسائل دیده شود تا هزینه های داخلی و خارجی را افزایش ندهد باید تلاش کنیم و همه اراده ها را برای بالا بردن توان اقتصادی کشور معطوف کنیم.
وی اظهار کرد: در مقایسه مطالب سیاسی و اقتصادی رسانه ها در روزهای اخیر نشان دهنده همین موضوع است که باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد.
لاریجانی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقل از روایتی از امام هادی (ع) گفت: امام فرموده اند که از اصول مهم اعتماد کردن و نکردن این است که در چه حالی و در چه جایی اعتماد کنیم و کجا اعتماد نکنیم، این بحث بسیار مهمی است که با زندگی فردی و اجتماعی همه ارتباط دارد. امام هادی معیار را در این زمینه به دست داده و فرموده اند که اگر دیدید درجامعه ای عدالت به معنی اعم آن بیش از ستم است در جامعه نسبت به اقدامات حسن نیت داشته باشید مگر خلاف آن ظاهر شود اما اگر دیدید در جامعه ستم بیش از عدالت است در آن جامعه سوظن داشته باشید مگر خلاف آن ثابت شود.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در معیار امام (ع) اعتماد داشتن مربوط به قلمرو بحث است. دیده می شود که در مراودات سیاسی اغلب دوستان انقلاب با سوءظن در مورد رفتارها و اظهارات برخورد می کنند به خصوص در بین اصولگرایان این موضوع دیده می شود که با معیار امام (ع) سازگار نیست، در قلمرو دوستان انقلاب ستم وجود ندارد و این لازم است که حسن نیت جایگزین سوءظن شود.
در مراودات سیاسی اغلب دوستان انقلاب با سوءظن در مورد رفتارها و اظهارات برخورد می کنند که درست نیست
وی در ادامه با اشاره به تحولات دیپلماتیک اخیر در زمینه پرونده هسته یی کشور گفت: در عرصه دیپلماسی و به خصوص در مورد پرونده هسته یی کشور گفته هایی مطرح می شود که باید اعتمادسازی در مذاکرات انجام شود. دقت لازم باید در این موضوع صورت گرفته شود. جهان امروز دچار بی عدالتی است و نمونه آن رفتارهای دوگانه قدرت های بزرگ و مظالم آمریکا نسبت به ایران و سایر کشورهای مسلمان در راه اندازی جنگ ها و تحمیل دیکتاتوری های است.
فعل سیاسی اعتماد به قدرت های بزرگ غیرعقلانی است
رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این قلمرو غیرعادلانه باید با سوءظن به موضوعات نگریسته شود. فعل سیاسی اعتماد به این قدرت ها غیرعقلانی است.
وی در ادامه تصریح کرد: رعایت ضوابط عام در مورد پرونده هسته یی ایران لازم است. ایران عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی است و ان پی تی را هم پذیرفته است نباید برای ایران مقررات خاص در این زمینه تدوین شود، رعایت این ضوابط معیار گفت وگو است. مذاکره کنندگان باید به این مسئله توجه داشته باشند و مجلس اگر احساس نیاز کند در این زمینه حجم و تنوع مقررات را مورد نظر قرار خواهد داد.
علی لاریجانی در بخش دیگری از اظهارات خود در آغاز جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالگرد میلاد امام هادی (ع) به دوره متوکل عباسی و انتقال امام از مدینه به بغداد و سامرا اشاره کرد و گفت: در مدت بیست سال و ۹ ماهی که امام تحت نظر بودند، شبکه وکلای را سامان دادند که عراق، ایران، یمن، مصر و سایر کشورهای منطقه را در درون سازمان شیعه قرار داد. قبل از دوره متوکل ادامه سیاست حمایت از معتزله فضای بازی را فراهم کرده بود اما با روی کار آمدن متوکل تنگ نظر یهای دوره هارون در حمایت از اهل حدیث علیه معتزله دنبال شد و برخوردهای ناهنجار با شیعیان و طالبیان صورت گرفت.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به واقعه تخریب مقبره امام حسین (ع) به دستور معتصم عباسی گفت: در این دوره سخت گیری ها و مجازات های سنگین برای زائران حرم امام حسین (ع) ایجاد شد، قبر امام حسین (ع) که می توانست ارتباط عاطفی شیعیان با مردم را تقویت کند مورد بی حرمتی قرار گرفت اما زمانی متوکل تصمیم به قتل امام هادی (ع) گرفت خود به دست ترکان کشته شد و جانشین او معتصم بنا به روایت، امام را مسموم کرد.
علی لاریجانی در مورد تخریب مقبره امام حسین (ع) ادامه داد: بعد از این دوران عده ای از علویان و طالبیان که در زمان تخریب مقبره امام حسین (ع) محل آن را با نشانه هایی مشخص کرده بودند مقبره را دوباره بنا کردند این اتفاق باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز از دو جهت اماکن اسلامی مورد هجوم قرار گرفته اند، گفت: گروه اول افراطیون و تکفیریهای هستند که در نجف، کربلا، سامرا و سوریه هستند که هر روز شاهد اقدامات تروریستی آنها نسبت به مسلمانان هستیم و گروه دوم آنهایی که دست به تخریب مسجد الاقصی و ساختن کنیسه در داخل آن می زنند صهیونیست هایی که با این اقدام وتوهین به قبله اول مسلمانان منجر به جریحه دار شدن احساسات مسلمانان و تحقیر آنها شده اند.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی فرصت را غنیمت شمرده و دست به چنین اقدامی زده است. تکفیریان و صهیونیست ها از حادثه تخریب مقبره امام حسین (ع) درک درستی ندارند و نمی دانند چنین اقداماتی نه تنها علائق عاطفی مسلمانان را کم نکرده بلکه آنها را افزایش داده است و مصمم در حفظ میراث گرانقدر شیعه کرده است.
سازمان کنفرانس اسلامی واکنش جدی به اقدام اخیر رژیم صهیونیستی نشان دهند
لاریجانی از سازمان کنفرانس اسلامی، اجلاس بین المجالس کشورهای اسلامی و کشورهای اسلامی خواست تا واکنش جدی به اقدام اخیر رژیم صهیونیستی نشان دهند و از وزارت خارجه خواست تا موضوع را پیگیری کند.
ارسال نظر