سردار سلامی: نیازمند انبساط قدرت در عرصه منطقهای و بینالمللی هستیم
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ما برای مواجهه با قدرتهای بزرگ نیاز به تراز تأثیری از قدرت جهانی داریم و رسیدن به افقهای دوردست پیشرفت، بدون میدان تأثیر جهانی میسر نمیشود.
به گزارش پ ارس به نقل از تسنیم، ششمین کنفرانس ملی جنگ الکترونیک ایران با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولین لشکری و کشوری، صاحب نظران و کارشناسان حوزه الکترونیک ۱۶ و ۱۷ مهرماه در تالار اندیشه دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد.
سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاح این کنفرانس، الکترونیک را از حوزه های مهم جنگ و صلح توصیف کرد و در تشریح واقعیات حاکم بر جهان امروز اظهار داشت: ما در دنیای واقعیت ها، مقایسه ها، منازعه ها و همکاری ها به سر می بریم، بنابراین ترسیم هرگونه نقشه راه و مسیری برای دستیابی به ترازی جدید از اقتدار و پیشرفت مستلزم عبور از فضاهای پرچالش و رقابتی است.
سردار سلامی با بیان" حرکت و پیشرفت ما بیش از آنکه در میدان همکاری ها رخ دهد، در میدان منازعه با دشمنان صورت می پذیرد" گفت: امروز در دنیایی به سر می بریم که قدرت های بزرگ، دشمنان بزرگ، جدی، نزدیک و دقیق ما هستند و میدان بازی با ما را حاصل جمع صفر طراحی کرده اند به این معنا که پیشرفت ها و موفقیت های ما معادل شکستی برای دشمنان می باشد و پیشرفت و حرکت جلورونده ما در این فضا اتفاق می افتد.
وی افزود: ما برای مواجهه با قدرت های بزرگ نیاز به تراز تأثیری از قدرت جهانی داریم و رسیدن به افقهای دوردست پیشرفت، بدون میدان تأثیر جهانی میسر نمی شود.
جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر" برای مواجهه اطمینان بخش با قدرت های بزرگ به قدرتی بزرگ نیازمندیم" ، گفت: بدون جهانی شدن نمی توان با قدرت های جهانی مبارزه کرد. در مقطع کنونی جنگ و زندگی با هم درآمیخته و تفکیک میدان جنگ از صلح عملاً ممکن نیست.
وی با بیان اینکه دشمن تمامی مؤلفه های قدرت خود را جهانی توصیف می کند، گفت: نمی توانیم ابعاد قدرت خود را ملی تعریف کنیم اما در محیط بین المللی با قدرت های جهانی درگیر شویم.
سردار سلامی با بیان اینکه هر کشوری اگر بتواند مرزهای تأثیر خود را فراتر از جغرافیای ملی گسترش دهد قدرتمند محسوب می شود، اظهار داشت: ما نیازمند انبساط قدرت و توسعه کره نفوذ در محیط منطقه ای و بین المللی هستیم تا بتوانیم توازن تأثیر را برقرار کنیم.
وی افزود: دشمن تلاش می کند فاصله قدرت خود را با ما افزایش داده ما را عقب نگه دارد. مسدود کردن روند توسعه علمی ما نیز با این هدف انجام می شود به دلیل آنکه در دنیای امروز بدون اقتدار علمی نمی توان با دشمنانی سرشار از علم و فناوری رقابت کرد؛ ما نیازمند شکستن انحصارهای علمی دشمن در فضاهای علمی نوین هستیم که تأثیر مستقیمی در استقلال، عزت و امنیت ایران اسلامی دارد.
جانشین فرمانده کل سپاه با اظهار" فصل عاریه گرفتن قدرت برای ادامه حیات گذشته است" ، گفت: قدرت ما زمانی حقیقی است که محصول دانش بومی باشد به این خاطر که استقلال، آزادی و پیشرفت به صورت قرضی به دست نمی آید و اگر ما تا به امروز با اطمینان روی پای خود ایستاده ایم به برکت توسعه ظرفیت های جوشان بومی است که همواره در رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نیز مورد تأکید قرار گرفته است.
وی افزود: خمیرمایه هر قدرتی جز با تکیه بر استعداد درونی نمی تواند آفرینش گر یک قدرت در مقیاس فراملی باشد.
سردار سلامی خاطرنشان کرد: ادامه حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با مدل پیشرفت در حلقه قدرت های بزرگ از عنایاتی است که خداوند متعال به ملت ایران داشته و ما در مقاومت علیه دنیای استکبار با کمترین آسیب به رشد و تعالی رسیدیم و روندی متمایز از تمامی روندهای بشر را خلق کردیم.
وی افزود: مدل پیشرفت ما از دل فضای خصومت جهانی عبور کرد و حرکت ما در خلاف جهت طوفان های سهمگین متوقف نشد و حجت پروردگار را محقق کرد.
سردار سلامی با تأکید بر اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران در بهترین و مستحکم ترین شرایط نسبت به دشمنان قرار دارد، گفت: جهش و رشد علمی می تواند دشمن را خلع سلاح کند و الکترونیک در این حرکت ما نقش بی بدیلی را ایفا می کند.
وی تصریح کرد: دانش الکترونیک امروز دانش جوانی است و در گام های اولیه تغییر سیمای بشر قرار دارد اما تمامی شئون زندگی انسانی را در حاکمیت خود قرار داده به شکلی که تمامی پدیده ها ماهیتی الکترونیک دارند.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه یک ارگانیسم جهانی الکترونیک در حال شکل گیری است، اظهار داشت: این ارگانیسم جهانی سبک زندگی بشر را دچار تغییر کرده به نحوی که در جهان الکترونیک فواصل جغرافیایی به تدریج نقش خود را در زندگی انسان ها از دست می دهند و داده های انبوه اطلاعات در ترسیم ذهنیت ها نقش مهمی را ایفا می کنند.
سردار سلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش جنگ الکترونیک در نبردهای آینده گفت: با وجود پدیده الکترونیک سیمای جنگها نیز تحت تأثیر پیشرفت های این حوزه قرار می گیرد به شکلی که امروز در حالی که دولت ها با یکدیگر تعامل دارند از طریق الکترونیک طرف مقابل را مهار می کنند.
وی افزود: ثبات تغییرات در حوزه الکترونیک به روز و بالاست، نباید به پیشرفت های اندک اکتفا کنیم؛ بحمدالله ما زیرساخت های لازم را در این زمینه داریم که باید در این حوزه بلندپروازانه و موازی با قدرت های خارجی و دشمنانمان حرکت کنیم تا عقب نمانیم.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان" دشمنان ما شاید به ظاهر دست از دشمنی بردارند اما میدان الکترونیک را میدان منازعه ای قدرتمند خواهند ساخت" گفت: دنیای این منازعات نامرئی است اما آثار آن محسوس و ملموس است. وی افزود: آرزوی دشمن محو آرزوهای ماست، ما باید آرزوهای آنها را در تلاش مجدّانه خود دفن کنیم.
سردار سلامی در پایان رفتار متناقض غربی ها را در استفاده از دانش هسته ای توسط خودشان با اهداف جنگ طلبانه و به کارگیری ایران با هدف بهبود شرایط زندگی انسان ها را مورد انتقاد قرار داد و ضمن تأکید بر بسیج استعدادها و ظرفیت ها و اکتفا نکردن به روندهای معمول در زمینه های علمی گفت: قدرت، فناوری، دانش و علم در همه جا و همه حال می تواند اقتدار را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
گفتنی است در ادامه این مراسم نمایشگاه محصولات، فناوری ها، دانش و ایده ها در حوزه جنگ الکترونیک با حضور سردار سلامی افتتاح گردید که در این نمایشگاه کارشناسان و محققان داخلی آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود را در زمینه الکترونیک به معرض نمایش گذاشتند.
ارسال نظر