به گزارش پارس به نقل از تسنیم؛ بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس، در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی سی ان ان به بیان دیدگاه های خود درباره مسائل منطقه ای و بالاخص برنامه هسته ای کشورمان پرداخت که البته به مانند همیشه آکنده از ادعاهای گزاف و لاف زنی های بی اساس بود.

پیرز مورگان: اگر روحانی با شما تماس بگیرد آیا با وی گفت. . وگو خواهید کرد؟

نتانیاهو: بله. ما مخالف گفت. وگو نیستیم. حتی به شما می گویم که به او چه خواهم گفت: اگر می خواهید تحریم ها برطرف شوند باید تمام برنامه هسته ای خود را متوقف کنید. چرا به پناهگاه های زیرزمینی نیاز دارید؟ چرا به موشک های بالستیک قاره پیما نیاز دارید؟ می دانیم که این موشک ها برای حمل کلاهک های هسته ای هستند. البته نه به اسرائیل بلکه به اروپا و آمریکا زیرا آنها از قبل موشک هایی دارند که به اسرائیل می رسد. چرا می خواهید اورانیوم غنی سازی کنید؟ می گویید می خواهید به انرژی هسته ای صلح آمیز دست یابید. ۱۷ کشور در جهان وجود دارند مانند کانادا، مکزیک، سوئد، اسپانیا، سوئیس و اندونزی با حدودا ۲۵۰ میلیون نفر جمعیت، همگی دارای برنامه انرژی هسته ای هستند اما اورانیوم غنی نمی کنند. چون غنی سازی اورانیوم به ساخت سلاح هسته ای منتهی می شود.

پیرز مورگان: چه احساسی داشتید زمانی که فهمیدید باراک اوباما در یک تماس تلفنی با روحانی سخن گفته است؟ آیا آنچه اوباما در باره هدفش از این تماس تلفنی به شما گفت رضایت بخش بود؟

نتانیاهو: وی گفت که هدفش جلوگیری از توسعه سلاح هسته ای توسط ایران است. وی گفت که سخنان مصالحه جویانه ایران باید توأم با اقدامات شفاف، قابل سنجش و معنادار باشند. وی به اسد نگفت که ۲۰ درصد از تسلیحات شیمیایی را به ما بده و درباره بقیه سخن خواهیم گفت. خلع سلاح باید به صورت کامل انجام گیرد. تنها در آن زمان است که وارد مرحله بعدی می شوید. و فکر می کنم این آن چیزی است که در اینجا باید انجام دهیم.

پیرز مورگان: با توجه به اینکه اوباما خط قرمزی درباره استفاده تسلیحات شیمیایی ترسیم کرده بود آیا از اینکه وارد اقدام نظامی نشد رضایت دارید؟

نتانیاهو: اقدام نظامی نه هدف بلکه وسیله است. هدف در این مورد نابودی تسلیحات شیمیایی سوریه است. همین امر درباره ایران نیز صادق است. هدف نه حمله نظامی بلکه توقف برنامه هسته ای تسلیحاتی است. اگر می توانید به مانند سوریه با دیپلماسی به این هدف برسید خوب است. اما اگر نتوانید باید از راهی دیگر به این هدف دست یابید زیرا ما نمی توانیم اجازه دهیم رژیم ایران که بزرگترین رژیم تروریستی عصر ما است به این سلاح دست یابد. هم اکنون که روحانی در اینجا است، آنها در همه جا اقدامات تروریستی انجام داده و به رژیم اسد کمک می کنند تا ده ها هزار زن و مرد و کودک را به قتل برساند. و بسیار کارهای دیگر به مانند سرنگونی ساختن هر رژیم ممکن در خاورمیانه. شما نمی توانید اجازه دهید چنین رژیمی به سلاح هسته ای دست یابد. ایران تاکنون نتوانسته است ضمانتی در این باره ارائه کند.

پیرز مورگان: شما قبلا گفتید که احمدی نژاد گرگی در لباس گرگ و روحانی گرگی در لباس میش است و اینکه صورت جدید دوستانه شما را فریب نمی دهد.

نتانیاهو: خیر. می خواهیم ببینم که این اظهارات با اقدامات پشتیبانی می شوند. می خواهم ببینم که آیت الله خامنه ای که رئیس حقیقی است، احمدی نژاد و روحانی در اصل خادم بودند، خادمین وفادار رژیم…

پیرز مورگان: زمانی که با احمدی نژاد در سال گذشته مصاحبه کردم وی به صورت قطعی از پذیرش هولوکاست خودداری کرد. روحانی موضع دیگری دارد. وی گفته است که نازی ها جنایتی بزرگ علیه مردم یهودی انجام داده اند.

نتانیاهو: متشکر… چه عالی… چه پیشرفت بزرگی برای بشریت. او هنوز تأیید نکرده که شش میلیون یهودی کشته شدند. خوب حالا که گفته چه نمود عملی دارد…

پیرز مورگان: آیا به این معنا نیست که وی دستکم این قدم را برداشته است؟

نتانیاهو: اگر برنامه تسلیحات هسته ای خود را ادامه دهند هیچ معنایی نخواهد داشت. اگر این برنامه را متوقف کنند تأثیری بزرگ خواهد داشت. ایران چه هولوکاست را بپذیرد و چه رد نماید در حال برنامه ریزی برای هولوکاستی دیگر است. شش میلیون یهودی دیگر، یعنی یهودیانی که در اسرائیل زندگی می کنند.

پیرز مورگان: شما امروز با بی بی سی فارسی مصاحبه کرده و در آن به صورت مستقیم با مردم ایران سخن گفتید. زمانی که این مصاحبه را انجام دادید به چه می اندیشید؟ آیا به نظر شما موفقیت آمیز بود؟

نتانیاهو: این مصاحبه برای من بسیار معنادار بود. قبلا هرگز چنین کاری نکرده ام. البته این مصاحبه به معنای گفت وگوی مستقیم با مردم ایران نبود زیرا رژیم این کشور امواج پارازیت پخش می کند. بعضی آن را نخواهند دید و برخی دیگر خواهند دید. به مانند توئیت کردن روحانی است. وی در نیویورک توئیت می کند اما به مردم در تهران اجازه چنین کاری را نمی دهند. در هر حال آنچه که به بخش فارسی تلویزیون بی بی سی گفتم و امیدوارم که در ایران نیز شنیده شود این بود که ببینید این فقط ما در اسرائیل نیستیم که منفعمان ایجاب می کند از دستیابی این رژیم که خواهان نابودی ما است به سلاح هسته ای جلوگیری کنیم؛ تنها آمریکا نیست که چنین منافعی دارد، زیرا می دانید که در نظر [خامنه ای] ما شیطان کوچک هستیم، آمریکا شیطان بزرگ است، ما تنها آمریکای کوچک در اندیشه آنها برای استیلای جهانی هستیم. پس نه تنها آمریکا و اسرائیل در این امر منافعی دارند و اعراب، همه آنها به غیر از اسد، یا اروپایی ها، بلکه همچنین شما نیز در این امر منافعی دارید. زیر ا اگر [آیت الله] خامنه ای و دیکتاتوری اسلامی به تسلیحات هسته ای دست یابند این حکومت استبدادی تا ابد ادامه خواهد یافت، به مانند کره شمالی خواهد شد، و شما همیشه بردگان آنها خواهید شد. اگر آینده ای را می خواهید که به من اعتقاد دارم مردم بزرگ ایران می توانند داشته باشند، می دانیم که آنها تمدنی بزرگ بودند و می توانند بار دیگر ملتی بزرگ شوند، در این صورت باید از شر این استبداد قرون وسطایی ستمگرانه رهایی یابند. و این امر در صورت دستیابی این افراد به تسلیحات هسته ای رخ نخواهد داد.

پیرز مورگان: آیا در مورد ایران دارای خط قرمزی هستید؟ این خط قرمز چیست؟

نتانیاهو: بله به زبان ساده دستیابی ایران به توانمندی تسلیحات هسته ای.

پیرز مورگان: اگر کاملا مطمئن باشید که ایران به آن توانمندی رسیده است آیا این معنای عبور از خط قرمز شما خواهد بود و آیا تردیدی در استفاده از گزینه نظامی به خود راه خواهید داد؟

نتانیاهو: به هیچ عنوان تردیدی به خود راه نخواهم داد. اما امیدوارم که به آن وضعیت نرسیم. زیرا ما یک راه حل صلح آمیز را ترجیح می دهیم. ما دیپلماسی را ترجیح می دهیم. هر کس با عقل سلیم چنین ترجیحی خواهد داشت.

پیرز مورگان: آیا ممکن است دیداری با روحانی به صورت رو در رو داشته باشید؟

نتانیاهو: روحانی به وضوح می گوید که در حال فریب ما است. او یک فریبکار صادق است. وی بین ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ مذاکره کننده هسته ای ایران بود. او کتابی را درباره فعالیت های خود منتشر کرده است. وی می نویسد: " زمانی که با اروپایی ها در تهران درباره خلع سلاح هسته ای سخن می گفتیم، در حال تجهیز تأسیسات در اصفهان بودیم. " تأسیسات اصفهان از اهمیتی اساسی برای برنامه تسلیحات هسته ای آنها دارد. " با خلق یک محیط بین المللی مشترک ما توانستیم کار خود را در اصفهان به پایان برسانیم. " شنیدید چه گفت؟ گفت: من آنها را فریب دادم. وی از این کار خوشحال است. این ضرب المثل را شنیده اید که یک بار مرا فریب بده، دو بار مرا فریب بده. خنده ها چه اهمیتی دارند. البته اهمیت قائل هستیم زیرا اغلب اوقات کلمات در تضاد با واقعیات قرار دارند.

پیرز مورگان: منابع معتبری به من گفته اند که اولین دیدار شما با اوباما زمانی بود که وی یک سناتور بود. شما با هم به یک اتاق رفتید. در آن زمان شما رهبر مخالفین بودید وی نیز یک سناتور در حال مطرح شدن بود. تقریبا تنها موضوع گفتگوها تحریم های ایران بود. این دیدار در سال ۲۰۰۶ رخ داد.

نتانیاهو: درست است. ما با یکدیگر در فرودگاه بین المللی واشنگتن، فرودگاه ریگان، با یکدیگر دیدار کردیم. همسرم و برخی از کارکنانم با من بودند. وی تنها آمد و پرسید مهمترین مسأله در ذهن شما چیست؟ من گفتم: ایران. وی پرسید: مهمترین مسأله در باره ایران چیست؟ من گفتم: باید تحریم های فلج کننده علیه آنها تصویب کنید زیرا این امر شاید آنها را متوقف کند. البته این شاید کافی نیست و باید گزینه نظامی معتبر را نیز داشته باشید. اما تحریم های فلج کننده می توانند باعث توقف صلح آمیز آنها شوند.

پس از اینکه این نشست را ترک کردم دو چیز رخ داد: اول؛ به کارکنانم گفتم ما همین الان رئیس جمهور بعدی آمریکا را ملاقات کردیم. آنها گفتند که شما در آمریکا زندگی کرده اید اما آمریکا را نمی شناسید. من گفتم که صبر کنید و ببینید. دوم؛ سناتور باراک اوباما قانون تحریم ها را ارائه کرد. بنابراین، ما تحریم ها را به صورت مؤثری تاکنون به جلو رانده ایم. اقتصاد آنها در آستانه فروپاشی قرار دارد. آنها برنامه خود را پیش برده اند و تقریبا در آستانه هسته ای شدن قرار دارند اما در آستانه فروپاشی اقتصادی نیز قرار دارند. در این حین روحانی وارد می شود و می گوید تحریم ها را بردارید تا من نیز به شما برخی چیزهای نمایشی بدهم. امکان ندارد. شما همه چیز را متوقف می کنید، سپس ما نیز تحریم ها را برمی داریم. پیام من این است. به آنها اجازه ندهید به توانمندی نسبی برای تولید سلاح هسته ای دست یابند. این برای جهان بد است.

پیرز مورگان: برخی سعی دارند خطی بین شما و رئیس جمهور آمریکا بکشند. واقعیت رابطه شما چیست؟ اولین دیدار شما بسیار جالب بود. در آن زمان پتانسیل بزرگی در او مشاهده کردید. آیا این پتانسیل را محقق ساخته است؟ از نقطه نظر اسرائیل چه دیدی نسبت به او به عنوان یک رهبر دارید؟

نتانیاهو: او سعی دارد بهترین کار را برای آمریکا انجام دهد و من نیز سعی دارم بهترین کار ممکن را برای اسرائیل انجام دهم. من فکر نمی کنم که منافع ما در تضاد با هم قرار دارند بلکه همخوان هستند. آمریکا واقعا دوست بهتری ندارد. ما نیز در اسرائیل فراموش نمی کنیم که دوستی بهتر از آمریکا نداریم. این یک اتحاد بسیار مستحکمی است.

پیرز مورگان: هیچگاه در دوران زندگی ام شاهد چنین دوران پرتلاطمی در خاورمیانه نبوده ام. کشورهای بسیاری بی ثبات هستند و بسیاری نیز ممکن است به همین مسیر بروند. برای مثال اردن در همسایگی شما ممکن است وارد این مسیر شود؛ مصر، سوریه و… آیا در نتیجه این تلاطم ها احساس آسیب پذیری بیشتری می کنید؟

نتانیاهو: این یقینا مشکل بزرگی است زیرا در منطقه ای که می گویید بی ثبات است ما ثبات داریم زیرا بر اساس بنیان هایی بسیار محکم بنا نهاده شده ایم. ما از زمان [حضرت] ابراهیم به این سرزمین متصل بودیم. این یک تاریخ ۴ هزار ساله است. اما علاوه بر این ما سنت های مدرن دولت دموکراتیک، پرولاریسم، آزادی بیان و رسانه ها را نیز داریم. ما این ثبات را داریم. اقتصادی قدرتمند داریم. تکنولوژی، سایبر و کسب و کار داریم. وضعیت ما خوب است و وظیفه من تضمین این است که به قول بعضی ها جنگل به سمت ما حرکت نکند. زمانی که یک علف هرزه مشاهده می کنید قطعش می کنید.

اگر کسی بخواهد حزب الله را با آخرین تسلیحات ایرانی یا روسی مسلح کند ما خط قرمزی را ترسیم میکنیم و آن خط را حفظ می کنیم. همین امر درباره مرزهای دیگر نیز صادق است. ما امنیت خود را برقرار می کنیم اما همچنین می دانیم که این بی ثباتی در اطراف ما می تواند برای ما بسیار خطرناک باشد. لنگر امنیت ما عبارت بود از صلح با مصر که مورد تهدید قرار گرفته است. فکر می کنم شاید هم اکنون بار دیگر به حالت قبلی باز می گردد. صلح با اردن که بسیار برای ما اهمیت دارد. برای آن ارزش قائل هستیم و سعی در حفظ آن داریم. ما می خواهیم به صلحی واقعی با فلسطین دست یابیم که ما را قادر می سازد در صورت به خطر افتادن صلح از کشورمان دفاع کنیم. همچنین کودکان آنها را قادر می سازد تا آینده ای متفاوت داشته باشند. با توجه به آنچه در منطقه و جهان رخ می دهد اسرائیل عملکرد بدی ندارد. وظیفه من این است که مطمئن شوم این عملکرد ادامه دارد.

ما این ۴ هزار سال را سفر نکرده ایم تا آیت الله ها تاریخ ما را پایان بخشند. آنها چنین کاری نخواهند کرد. من اجازه این کار را نخواهم داد.