به گزارش پارس به نقل از کیهان، وب سایت بی بی سی فارسی درگزارشی نوشت: نیروهای اسپانیایی و بریتانیایی در جریان تسلط بر قاره نویافته آمریکا و کشتار سرخپوستان بومی پتوهای آلوده به آبله به آنان می دادند. اما اولین استفاده از جنگ افزار شیمیایی، به شکلی که امروزه می شناسیم، در جنگ جهانی اول انجام شد. پیامدهای استفاده از این جنگ افزار آن قدر هولناک بود که کشورهای درگیر را به امضای پیمانی برای عدم استفاده از تسلیحات شیمیایی واداشت. با این حال این سلاح ها و دیگر سلاح های کشتار جمعی همچنان مورد استفاده قرار گرفته اند.

در این گزارش با اشاره به اینکه ارتش آلمان، فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی اول از تسلیحات شیمیایی استفاده کردند که باعث مرگ ۸۵ هزار نفر شد، آمده است: گفته می شود نیروی هوایی بریتانیا در دهه ۱۹۲۰ از گازهای سمی علیه کردهای عراق استفاده کرد. آمریکا نیز در جنگ دوم جهانی به بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی پرداخت که بین ۱۵۰ تا ۳۴۴ هزار کشته بر جای گذاشت.

در ادامه این گزارش آمده است: ارتش آمریکا در جنگ ویتنام از ناپالم استفاده کرد که بنا بر اعلام وزارت خارجه ویتنام ۴۰۰ هزار کشته برجای گذاشت و ۵ میلیون نفر نیز در معرض عوارض آن قرار گرفتند. رژیم عراق (صدام) نیز در سردشت و حلبچه از این تسلیحات شیمیایی استفاده کرد و باعث مرگ ده ها هزار نفر شد. آمریکا در حمله ۲۰۰۳ به عراق از اورانیوم ضعیف شده و اسرائیل در حمله به غزه در سال ۲۰۰۸ از فسفر سفید استفاده کردند که تلفات این حملات نامعلوم است.
اکنون سؤالی که باقی می ماند این است که چرا تولیدکنندگان و اشاعه دهندگان و استفاده کنندگان اصلی تسلیحات کشتار جمعی، طلبکار دیگر کشورها هستند؟ !