بلاییکه پدرخواندهها سر اصلاحطلبان آوردند
وضعیت ملوک الطوایفی اصلاحطلبان زیر سر پدرخواندههاست
به گزارش پارس ، به نقل ازکیهان: عضو مرکزیت سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب، اصلاح طلبان را متهم کرد که در ماجرای معرفی نامزد برای شهرداری تهران برخلاف ادعاهای همیشگی ملاحظه پدرخوانده ها را کرده اند. به گزارش « فردا» جواد امام در فیس بوک و در پاسخ به نوشته ای از جهانبخش خانجانی (وابسته به حزب کارگزاران) نوشت: قطعا انشقاق به نفع اصلاح طلبان نیست اما آیا اصلاح طلبان برای صدرات شهرداری تهران از آقای محسن هاشمی دعوت بعمل آورده و ایشان در پاسخ به این اجماع لبیک گفته؟ با ایشان از ابتدا و بدون هماهنگی با اصلاح طلبان خود را شایسته این سمت فرض نموده و پیشقدم شده و خود را عرضه و انتظار حمایت و اخذ آرای بی چون چرای اصلاح طلبان را نموده است؟
وی اضافه می کند: واقعا اصلاح طلبان هیچ گزینه دیگری به جز محسن هاشمی برای عرضه نداشتند که باعث اجماع و رای آوری بیشتری بشوند و به دنبال آن حاشیه جدیدی درست شود و این ناکامی به پای اصلاحات نوشته شود؟ واقعا اگر به دنبال شایسته سالاری باشیم به نظر میرسد فارغ از این مسیر و ملاحظات اشخاص ولو شخصیتهای ذی نفوذ می بایست حرکت نمائیم تا این گونه دچار خسارت نشویم واقعا آقای مهندس بیطرف، خرم، صفائی فراهانی و… گزینه های بهتر و کم حاشیه تری نبودند؟ چرا اعضای شورای شهر و بزرگان اصلاحات تلاش نکردند سایر مدیران موفق و صاحب نام در عرصه عمرانی و مدیریت در این امر مشارکت داده شوند و شاهد این ناکامی نباشیم؟
وی می نویسد: اعضای شورای شهر می بایست پاسخگوی این محدودیت ایجاد شده باشند و یا افرادی که بواسطه تحت فشار قرار دادن اعضای شورا و حتی سایر کاندیداها و خارج کردن سایر گزینه ها و اجازه ندادن برای طرح سایر گزینه های مناسب برای شهردار شدن را به مردم معرفی کنند. دم از اصلاحات و دموکراسی می زنیم ولیکن بجای نظام شایسته سالاری از نظام ملوک الطوایفی تبعیت می کنیم به طرف مقابل ایراد می کنیم ولی خودمان تن به ملاحظات پدرخوانده ها باید بدهیم.
محمد آزاد جلالی زاده نیز در « بهار» تصریح کرده « از ماست که بر ماست… چه بخواهیم و چه نخواهیم، بودند و هستند کسانی که در دوران هشت ساله دولت اصلاحات، حتی در سلول های خاکستری و اندرونی مغزشان اعتقادی به مردم سالاری و دموکراسی و آزادی نداشتند، ولی به دروغ نام و نشان اصلاحات به خود آویختند و استفاده و سوءاستفاده ها نمودند و همین که زیر پای اصلاح طلبان و اصلاحات خالی شد با چرخشی کاملا معکوس مهرورز و عدالت خواه شدند و اکنون هم های و هوی اعتدال طلبیشان گوش فلک را کر کرده است! متاسفانه عده ای از اینانند که تا پشت خطوط اصلاح طلبان نفوذ کرده و در مواقع حساس ضربات خود را وارد می کنند و افکار عمومی را نسبت به توانایی کار جمعی و حزبی و گروهی اصلاح طلبانه دچار شک و تردید می کنند. »
آقای اوباما! تسلیحات کشتارجمعی اسرائیل چه می شود؟
آمریکا همچنان در قبال تسلیحات کشتارجمعی و هسته ای رژیم صهیونیستی ساکت است. بر اساس آمار آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا، اسرائیل دارای دست کم ۸۰ کلاهک هسته ای است. به گزارش بولتن دانشمندان اتمی آمریکا که به اطلاعات آژانس مورد اشاره استناد کرده، سایت « تایمز اسرائیل» با اشاره به این گزارش نوشت: این رژیم از سال ۱۹۶۷ تولید تسلیحات اتمی خود را آغاز کرده است و به صورت مداوم زرادخانه هسته ای خود را توسعه داده است و تا سال ۲۰۰۴ هر سال ۲ تا ۳ کلاهک ساخته است. در این گزارش خاطرنشان شده که در حال حاضر این رژیم مواد هسته ای لازم برای ۱۱۵ تا ۱۹۰ کلاهک را در اختیار دارد.
رژیم صهیونیستی توانسته در این سالها با خودداری از پیوستن به معاهده منع اشاعه تسلیحات هسته ای موسوم به « ان پی تی» و ابهام آفرینی درباره فعالیت هسته ای خود، و همچنین در سایه حمایت های گسترده غرب و به ویژه آمریکا حاشیه امنی برای زرادخانه هسته ای خود فراهم کند. برخی کارشناسان بین المللی تعداد کلاهک های هسته ای رژیم صهیونیستی را ۴۰۰ عدد ذکر کرده اند. همچنین گفته می شود این رژیم می تواند کلاهک های هسته ای خود را با استفاده از موشک های بالستیک، هواپیما، زیردریایی و موشک های کروز شلیک کند.
پیش از این نیز در سال ۱۹۸۶ بر اساس اطلاعات مردخای ونونو دانشمند هسته ای پیشین رژیم صهیونیستی که به اتهام خیانت به این رژیم محاکمه شده و به زندان افتاده است، این رژیم بیش از ۱۰۰ کلاهک هسته ای تولید کرده است.
اوباما رئیس جمهور آمریکا و جان کری وزیر خارجه این کشور اکنون مدعی اند نگران تسلیحات شیمیایی دولت سوریه هستند اما درباره تسلیحات کشتارجمعی صهیونیست ها سکوت مطلق اختیار کرده اند. اکنون که ادعای مقابله آمریکا با سلاح های شیمیایی سوریه در فضای افکار عمومی مطرح است باید این موضوع را به سلاح های کشتار جمعی رژیم صهیونیستی و خلع سلاح این رژیم ارتباط داد.
سینه خیز رفیق فابریک آقا شهرام!
یک سایت کاسبکار مدعی شد مدیر مسئول کیهان یادداشت های خود را با اسم مستعار منتشر می کند. سایت انتخاب مدعی شده یادداشت روز گذشته کیهان توسط حسین شریعتمداری نوشته شده اما با اسم مستعار حسین شمسیان منتشر شده است. ظاهرا مدیر نشاندار! سایت مورد اشاره و همکاران وی سرشان خیلی شلوغ بوده که فرصت نکرده اند لااقل پرس وجوی اندکی در این باره بکنند و مطلع شوند حسین شمسیان دبیر سرویس علمی آموزشی کیهان است. اما بر فرض هم که این نام، نام مستعار بود، جا داشت به مدیر سایت مورد اشاره خاطرنشان شود که حتی با اسم مستعار مطلب نوشتن، هزاران بار به فروختن حیثیت خود به نوکیسگان تازه به دوران رسیده ای چون شهرام جزایری شرف دارد.
واکنش شجاع پوریان به یک خبر و توضیح کیهان
ولی الله شجاع پوریان عضو شورای شهر تهران اظهارات مندرج به نام وی به نقل از یکی از سایت ها را تکذیب کرد. در توضیح وی خطاب به مدیرمسئول کیهان آمده است: « احتراما در روزنامه منتشره کیهان مورخ ۲۳/۶/۹۲، مطلبی به نقل از مصاحبه با بنده با یکی از سایت ها منتشر گردیده است که خلاف واقع است و بار حقوقی دارد حال آنکه این مصاحبه متعلق به حقیر نمی باشد و این ادبیات متناسب با مشی سیاسی بنده در طول سالیان فعالیت اجتماعی - سیاسی بنده نمی باشد. بدینوسیله مصاحبه منتشره را تکذیب می کنم امید است این اشتباه رسانه ای تکرار نشود.
با آنکه انتقاداتی به دوستان داریم اما تا لحظه نگارش این تکذیبیه مصاحبه ای با این مضامین صورت نگرفته است. لذا این حق را برای خویش مغتنم می دانم که طبق قانون مطبوعات این تکذیبیه در روزنامه محترم کیهان منتشر شود» .
یادآور می شود خبر مورد اشاره به نقل از سایت اصلاح طلب خرداد درج شده بود و در اصل مصاحبه سایت « سلام نو» با شجاع پوریان است که ۲ روز قبل از انتشار در کیهان در بسیاری از رسانه های اصلاح طلب از جمله سحام نیوز (ارگان حزب اعتماد ملی) ، بهار نیوز، روزنو، اصلاحات ۷۶ و… منتشر شده است.
اصلاح طلبان همه راستگو هستند!
مشاور سابق کروبی می گوید اصلاح طلبان ثبات فکری ندارند و نوع برخورد آنها با یک عضو شورای شهر بر سر رأی ندادن به محسن هاشمی سوال برانگیز است. مجتبی واحدی با بیان اینکه « ابقای قالیباف در مسند شهرداری تهران موجب برانگیختن دعوا میان گروهی از اصلاح طلبان شد که اغلب آنها تا چند ماه قبل از قالیباف حمایت می کردند و مجیزگویی او را می کردند» ، نوشت: نزاع در داخل و خارج از شورا ظاهرا از زمانی آغاز شد که شادمانی زودهنگام اصلاح طلبان و ابراز اطمینان ایشان به انتخاب محسن هاشمی به عنوان شهردار پایتخت، با رای الهه راستگو و احمد دنیامالی به قالیباف، به خشم و ناامیدی گرائید. اما مشکل واقعی این طیف از اصلاح طلبان در واقع به زمانی باز می گشت که آنان با ناامیدی از بازگشت واقعی به حاکمیت، به دنبال یارگیری از میان کسانی بودند که هنوز شانس سهم گیری از قدرت را داشتند.
وی در وبسایت بی بی سی می نویسد: در واقع، این بخش از اصلاح طلبان با ارائه تعریفی خاص از « اصلاح طلبی حداقلی» گاه تا مرز حمایت از کاندیداتوری کسانی همچون قالیباف در برابر کاندیدای افراطی اصولگرایان پیش رفتند و گاه در تعیین نامزدهای خود برای تهیه لیست های انتخاباتی با کنار گذاشتن برخی اصلاح طلبان تسلیم ناپذیر، به سراغ کسانی رفتند که در اصالت اصلاح طلبی آن ها، تردید اساسی وجود داشت. آنها دو عضو شورای شهر تهران را به خاطر نقض یک پیمان درون جناحی که قدمتی بیش از سه ماه ندارد محکوم می کنند اما برای مردم توضیح نمی دهند که معیار قرار گرفتن نام آن دو در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان چه بوده است؟
واحدی می افزاید: جبهه اصلاحات فاقد استراتژی است. برخی از اصلاح طلبان تا حدود چهارماه قبل تنها به یافتن راهی برای عدم قطع کامل ارتباط خود با حاکمیت می اندیشیدند. دل بستن به اصلاح طلبان حداقلی و حتی تن دادن به همکاری با کسانی که تنها مزیت آنان « دشمنی کمتر با اصلاح طلبان» بود از همین اراده، سرچشمه می گرفت. وی تصریح کرد: « همان کسانی که در ماههای منتهی به انتخابات به بهانه جلوگیری از تسلط افراطیون بر دولت، به کاندیداها و شعارهای حداقلی تن داده بودند به محض تسلط بر شورای شهر تهران، خواسته ای حداکثری را مطرح کردند. آنها سپردن وزارت کشور به یکی از سیاسیون علیرغم سوابق ضد اصلاحات او را توجیه پذیر دانستند زیرا به ادعای ایشان، این تمکین، راه را برای همکاری با علی لاریجانی و اصولگرایان معتدل تر، هموار می ساخت.
اما آنگاه که نوبت به شهردار تهران رسید همه کسانی که تا چند ماه قبل از مدیریت قالیباف تمجید یا در برابر عملکرد او سکوت می کردند به ناگاه شمشیرهای خود را از رو بستند و روابط حسنه قالیباف با علی لاریجانی و بسیاری از اصولگرایان معتدل، را نادیده گرفتند. این دوگانگی آشکار، نشان داد بیش از آنکه استراتژی قابل دفاع، بر رفتار بخشی از اصلاح طلبان باشد کسب رضایت تعدادی از سران آن جبهه مدنظر ایشان قرار دارد. » مشاور سابق کروبی معتقد است: پافشاری بر انتخاب محسن هاشمی علیرغم حساسیتی که نسبت به او وجود دارد ثابت کرد شعارهای سه ماه گذشته برای توجیه عقب نشینی های غیرموجه، از مبنای استراتژیک برخوردار نیست. این دستور یک روز می تواند در قالب پذیرش افرادی همچون الهه راستگو در لیست اصلاح طلبان شورای شهر تهران باشد، یک روز سکوت در برابر انتخاب رحمانی فضلی و پورمحمدی به عنوان اعضای کابینه و روز دیگر تحریک بخش عمده ای از حاکمیت به قیمت پافشاری بر شهردار شدن کسی که حساسیت اصولگرایان نسبت به او غیرقابل تردید است.
نگرانی آل سعود از مغلوبه شدن جنگ سوریه
رژیم عربستان همچنان تحت نظارت سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس به ارسال سلاح برای گروه های تروریستی حاضر در سوریه ادامه می دهد. روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: عربستان که منافعش را در تشدید بحران سوریه با هدف ضعیف ساختن ایران دنبال می کند، در عرض یک ماه گذشته که غرب سرگرم چالش با موضوع حمله شیمیایی سوریه بوده و غائله در شرف فیصله یافتن با طرح پیشنهادی روسیه است، کار ارسال سلاح برای شورشیان جنوب سوریه از طریق مرزهای اردن را شتاب بخشیده است. به نوشته این روزنامه از ماه گذشته که سوریه شاهد حمله شیمیایی بوده است عربستان کار ارسال سلاح های سبک و موشک های هدایت شونده ضد تانک برای شورشیان جنوب سوریه که عمدتا متشکل از گروه های وابسته به « ارتش آزاد سوریه» هستند را شتاب بخشیده است. هدف از ارسال این محموله ها تقویت بنیه نظامی شورشیان است تا چنانچه سوریه هدف حمله آمریکا قرار گرفت؛ آنها بتوانند با این سلاح ها به پایگاه های نظامی بمباران شده و بی دفاع یورش آورند.
نیویورک تایمز می افزاید: عربستان که از مشتاقان حمله آمریکا به سوریه بود در قبال موضوع طرح روسیه برای تسلیحات شیمیایی سوریه در ظاهر با این موضوع کنار می آید اما روزنامه های دولتی عربستان به تازگی زمزمه می کنند که « طرح روسیه به ظن قوی منتهی به شکست خواهد بود و سرانجام حمله آمریکا به سوریه دیر یا زود انجام خواهد گرفت» . این روزنامه می نویسد: برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان و قطر، بازیگران مهم در سوریه اند و از نزدیک با آمریکا بر روی این محور کار می کردند اما آنها می بینند که به یک باره همه کانون توجه از روی این کشورها برگردانده شد. بر این اساس آنان نگرانند که روند اوضاع به مسیری دیگر جریان پیدا کند. از سویی دیگر، « اوباما» بر آن است تا فشار نظامی بر بشار اسد را همچنان حفظ کند و سخت مراقب است موجبات نارضایتی عربستان و سایر متحدان خلیج فارس، آمریکا که واشنگتن برای کار کردن با شورشیان سخت به آنها متکی است را به بار نیاورد.
ارسال نظر