به گزارش پارس ، به نقل ازکیهان، نیک آهنگ کوثر که در دوره اصلاحات با نشریات مختلف اصلاح طلب همکاری می کرد و اکنون در خارج از کشور به سر می برد، در تحلیلی نوشت: امشب تصادفاً از طریق « بالاترین» به متنی نوشته شده از سوی صادق صبا در سال ۲۰۰۳ برخوردم. باور کردنی نبود. مدیر امروزی بی بی سی فارسی، در نوشته ای درباره « اصلاح طلبان و درگذشت خلخالی» ، بدون تعارف به دوگانگی های اصلاح طلبان پرداخته بود. خواندن این متن و مقایسه خط مشی فعلی رسانه تحت مدیریت صادق صبا، رسیدن به درکی مناسب از بی بی سی فارسی را سخت می کند. بی بی سی فارسی زمانی بسیار مستقل تر می نمود، اما، امروزه، به نظر می رسد با احتیاط ویژه ای نسبت به یک جناح سیاسی و گروه ها و خانواده های مربوطه کار می کند.


وی اضافه می کند: بررسی نسبت جذب روزنامه نگارانی که کارمند اصلاح طلبان محسوب می شده اند به کسانی که کارمندان روزنامه ها و سایت های دیگر بوده اند، حداقل به من نشان می دهد که رسانه های عمده خارج از کشور، منفعت اصلاح طلبان را بیشتر مد نظر قرار می دهند و مسائل ایران را از دریچه چشمان اصلاح طلبان می بینند.


کوثر خاطرنشان کرد: حالا تاثیر این نوع جذب نیرو و از سوی دیگر تغییر خط مشی خود آقای صبا و رسانه تحت مدیریتش را بررسی کنیم؛ آیا بی بی سی امروز، که وقتی درباره « عباس یزدانپناه یزدی» تا مدت ها ساکت است و بعد از بیانیه رسمی وزارت خارجه چند کلمه درباره اش می نویسد و یادش هم می رود که عباس یزدانپناه رفیق چه کسی است و فراموش می کند رابطه را در خبری که قاعدتاً باید کامل باشد و جامع به خواننده منتقل کند، حساسیت های ویژه یک گروه را مد نظر قرار نمی دهد؟

آیا وقتی درباره جریمه شرکت توتال فرانسه می نویسد، فراموش نمی کند به خواننده اش بگوید که ماجرا چیست؟ حتی براساس آنچه دادستانی فرانسه گفته و سی ان ان هم نقل کرده؟

تازه نمی خواهم مثال های متعدد درباره ماجراهای آکسفورد و دادگاه کانادا و غیره را مطرح کنم؛ این در حالی است که برخی همکاران بی بی سی] مانند حسین باستانی [عضو حزب مشارکت به خاطر همکاری با بولتن ریاست جمهوری در دوران خاتمی، دانسته های زیادی دارند.


به نوشته وی، بی بی سی در گذشته های دور اصلاح طلبان امروزی را تندرو خطاب می کرد اما اکنون در این باره سکوت می کند.
یادآور می شود شبکه بی بی سی به وزارت خارجه و سرویس جاسوسی انگلیس وابسته است.