هاشمی رفسنجانی: برخی نمیخواهند عصر امام تکرار شود
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمله مقام معظم رهبری در صبح روز انتخابات، مبنی بر اینکه رای مردم حق الناس است، جملهای استراتژیک و ماندنی است که باید حفظ شود.
به گزارش پ ارس به نقل از ایسنا، هاشمی رفسنجانی در دیدار با شرکت کنندگان در همایش میثاق با حضرت امام (ره) که در حسینیه جماران برگزار شد، با اشاره به اینکه جمله مقام معظم رهبری در صبح انتخابات مبنی بر اینکه رای مردم حق الناس است، بسیار تاثیرگذار بود، خاطرنشان کرد: باید این صحبت مقام معظم رهبری رعایت شود، چراکه همه بچه مسلمان ها می دانند که خدا هم نمی تواند از حق الناس بگذرد، پس اگر حق الناس را خودمان ادا نکنیم، خداوند از ما نمی گذرد و در هر زمانی که باشد، حق را به صاحب حق می دهد.
وی با بیان اینکه جمله مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه « رای مردم حق الناس است» ، جمله ای استراتژیک و ماندنی است که باید حفظ شود، گفت: باید به این بحث در محافل سیاسی بیشتر پرداخته شود و توجه داشته باشیم که انتخابات تنها به روز انتخابات خلاصه نمی شود.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه همه ما امروز میهمان امام هستیم، اظهار کرد: جسم ایشان امروز حضور ندارد، ولی عاشقان خود را در حسینیه خود می بیند و برایشان دعا می کند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پس از گذشت سال ها، وقتی در حرم امام و حسینیه جماران حضور پیدا می کنم، حالت حزن و اندوه روزهای رحلت امام برایم تجدید می شود، افزود: امام در زمانی که حضور داشتند، جان ما را تسخیر کرده اند و اسلام، تشیع و ایران را حیات جدید دادند، در حالی که سال ها تلاش می شد که امام را کمرنگ کنند.
وی با بیان اینکه در سایه امام می توانیم رشد کنیم، تصریح کرد: امام یک فرد معمولی نبود بلکه خدا امام را ذخیره کرده بود برای تجدید حیات اسلام ناب و معرفی تشیع و کسانی که بعد از مدت ها خواستند عصر امام را کهنه کنند و یاران امام را تار و مار کردند، ظلم کرده اند.
وی با اشاره به اینکه شما امروز از من اسم می برید، اما اتفاقی که رخ داده، کار مردم و ملت بوده است، خاطرنشان کرد: مدت ها بود که امثال شما به دفتر من می آمدند و تاکید بر حضور من داشتند.
به گزارش ایسنا، در این لحظه، یکی از حاضرین گفت: شما امید را در دل مردم زنده کرده اید که هاشمی در پاسخ به او گفت: مردم ما را زنده کرده اند.
هاشمی رفسنجانی ادامه داد: بسیاری از آقایان از جمله نخبگان اصفهان به دفترم می آمدند و از من می خواستند در انتخابات حاضر شوم و من نمی توانستم به آنها جوابی بدهم چون وضع را می دانستم اما نمی توانستم آنچه را که می دانم بگویم.
وی همچنین با اشاره به اینکه روزی دانشجویان تحمل شان تمام شد و به حضور من آمدند، خطاب به دانشجویان گفت: گفتم من نمی گویم که نمی آیم پس چرا ناراحتی می کنید. اما وقتی همین حرف به گوش افراطی ها رسید، مثل اسپند روی آتش به حرکت درآمدند. پس تاکید می کنم این خواست مردم بود و بعد از نام نویسی من هم مردم بودند که حماسه را خلق کردند و از روستاها، شهرها و همچنین از سوی ایرانی های خارج از کشور، حرکت جدیدی آغاز شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مطمئن باشید کسانی هستند که نمی خواهند عصر امام تکرار شود و امام بار دیگر سرلوحه برنامه ها قرار گیرد، اظهار کرد: مردم حماسه آفریدند اما کار سخت تر ادامه و حفظ حماسه است، مثل انقلاب که ما آن را آسان تر انجام دادیم اما آنچه که در حفاظت از انقلاب تحمل کردیم، بسیار سخت تر بود.
وی به برخی از مصائب دوره های اخیر اشاره کرد و گفت: بسیاری از کسانی که به انقلاب خدمت کرده اند دچار مشکلات شده اند و شما با شنیدن اسم شان به هیجان می آیید پس باید این مشکلات را ان شاءالله به تدریج حل کرد.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه کار بزرگی که در انتخابات رخ داد، باعث شد عده ای غافلگیر شوند، تصریح کرد: تا چند روز قبل از انتخابات، این عده آمارهایی می دادند که برای خودشان هم اغوا کننده بود، اما بعد از انتخابات غافلگیر شدند و این کار خدا بود که دل های ده ها میلیون مردم ایران را متوجه یک نقطه کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه امروز ملت ما آرامش یافته و یکپارچه تر شده است، گفت: کسانی هستند که به راه دیگری می روند و ما نباید آنها را محکوم کنیم، چون حق شان است که بر طبق سلیقه خود عمل کنند و سعی کنند تفکر خود را به کرسی بنشانند پس ما نباید حالت انحصاری به خود بگیریم، حتی اگر اکثریت باشیم، چون فضا باید فضای عمومی باشد تا وحدت نسبی محفوظ بماند.
وی با تاکید بر اینکه اختلاف سلیقه ها باید محفوظ بماند، تصریح کرد: باید در عملکردمان منطق و اعتدال و آرامش داشته و عدالت را در نظر داشته باشیم تا به جامعه نمونه ای در دنیا تبدیل شویم.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه اوایل انقلاب تحلیل های عجیبی از اسلام می شد و امروز هم صحبت هایی می شود که چطور مردم ایران علی رغم وضعیتی که داشتند به هم رسیده اند، گفت: این لطف خدا بود که می خواست ملت ما آرام بگیرد، پس شما هم وقتی احساس می کنید، موفق شده اید، حرکت انحصارگرایانه و تند و تیز انجام ندهید، چون در این صورت فرقی با دیگران نمی کنید، پس تاکید می کنم منطق و عدالت و اعتدال باید سرلوحه کار باشد چون در دوره ای که مردم به اخبار دسترسی دارند و اگر رسانه ملی حرفی را نزند، در رسانه های دیگر گفته خواهد شد و دیوار بتنی بین مردم و حقایق کوتاه شده است، مردم به خوبی می توانند حقیقت را متوجه شوند.
هاشمی رفسنجانی به شرایط کشورهای پاکستان، افغانستان، یمن، بحرین، عراق، سوریه، لبنان، مصر و تونس و… اشاره کرد و گفت: امروز آرام ترین کشور منطقه ایران است که انتخابات خود را با آرامش و بدون اینکه ذره ای خون از دماغ کسی بیرون بیاید، انجام داد که این اتفاق در دنیای امروز بسیار با ارزش است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز منطقه دچار خطر واقعی است، خاطرنشان کرد: مصر به مدت دو سال و نیم است که مردمش در جهاد و مبارزه به سر می برند و ما در همین راستا گاهی از بیداری اسلامی و گاهی از بهار عربی صحبت می کنیم اما الان شاهدیم که هم عرب و هم مسلمان پایمال می شود و کسانی که محاکمه شده اند، به خانه هایشان بازمی گردند و مبارزان به زندان رفته اند و این اتفاقات عجیب در مدت کوتاهی رخ می دهد.
وی با بیان اینکه وضعیت مصر درس خوبی برای کشورهاست افزود: در مصر کسانی که پیروز شدند، ۲۵ درصد آرا را بیشتر نداشتند اما به جان مردم افتادند و آدم ها را کشتند و اخلاق را آتش زدند، پس مردم مصر امروز بین دو لبه قیچی استبداد و افراط قرار گرفته اند و در ادامه نیز شاهد شنیدن اخبارهای روزانه از سوریه هستیم.
هاشمی با بیان اینکه بمباران شیمیایی مردم شوخی نیست، گفت: چهره صدام با این کار برای دنیا روشن شد و به همین دلایل مورد تهاجم بود که سایه این موضوع امروز بر سر سوریه افتاده است.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه عده ای می خواهند قدرت شان را حفظ کنند و افراد افراطی به هر کاری دست می زنند، تصریح کرد: سوریه دو سال است که هر روز قربانی زیادی می دهد و ما باید راهی را به مسلمانان نشان دهیم که بدانند در سایه آرامش و اعتدال، عقلانیت و فضای باز امنیت ایجاد می شود، چون برای همه دنیا ثابت شده است که با زور بستن زبان ها و شکستن قلم ها و البته ترساندن مردم، امنیت گورستانی ایجاد می شود، در حالی که ما به دنبال امنیت برای زنده ها هستیم.
هاشمی با قرائتی از آیه قرآن کریم به معنی آن اشاره کرد و گفت: معنی این آیه چنین است که کسانی که ایمان داشته باشند، نباید ایمان شان را به ظلم آلوده کنند. این آیه باید بر سر در نهادهای امنیتی نوشته شود چون گاهی شاهدیم خیلی ها که خود را حزب اللهی می دانند، ظلم می کنند ولی تصور خودشان این است که از نظام دفاع می کنند، اما باید بدانند این اقدامات سکوت می آورد اما امنیت نمی آورد.
هاشمی با بیان اینکه اگر دل های مردم آرام باشد و بدانند که قلم قاضی جز به حق نمی نویسد، جامعه امن و امان خواهد بود، تصریح کرد: در این صورت است که بازار پررونق، کسب و کار به راه، کشاورزی با رونق و امنیت شیرین است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در این مراسم، تعدادی از نمایندگان ادوار مجلس شورای، علی افراشته معاون اجرایی رییس مجلس، همسر و دختر آیت الله هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام علیخانی، ۵۰ نفر از ورزشکاران باستانی و کشتی گیران از استان اصفهان، تعدادی از برادران اهل تسنن و تعدادی از مردم اصفهان، بوشهر، اهواز و کاشان حضور داشتند.
براساس این گزارش، در این مراسم، قبل از صحبت های آیت الله هاشمی رفسنجانی، چند تن از نمایندگان استان های اصفهان، بوشهر، اهواز و کاشان پیرامون ضرورت حضور زنان در عرصه فعالیت های سیاسی و اقتصادی، حضور نمایندگان از تمام استان های کشور در دولت، توجه به موضوع وحدت ملی، بازگشت به اندیشه های امام، توجه به استان های جنوبی در موضوع انتصاب ها، دخالت آیت الله هاشمی در حل مساله سوریه، جلوگیری از کارهای سیاسی نهادهای امنیتی و البته کارهای امنیتی نهادهای سیاسی و همچنین حضور مجدد آیت الله هاشمی در خطبه های نماز جمعه صحبت کردند.
ارسال نظر