متوقف کردن کشتی هندی در راستای مقررات
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به متوقف کردن کشتی هندی بهدلیل آلوده کردن آبهای ایران گفت: در پی دریافت هشدار از سوی سازمان دریانوردی بینالمللی در تاریخ ۱۵ مردادماه مبنی بر این که یک کشتی نفتکش هندی در حال آلوده کردن آبهای خلیج فارس است، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران کشتی فوق را متوقف و به سواحل بندرعباس هدایت کرد.
به گزارش پ ارس به نقل از ایسنا، سید عباس عراقچی، افزود: این موضوع تنها یک اقدام معمول و فنی بوده و به جهت حفظ محیط زیست خلیج فارس و در راستای اجرای مقررات بین المللی صورت گرفته است.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: با توجه به روابط خوب دو کشور جمهوری اسلامی ایران و هند امید است با رفع مسائل فنی و تأمین خسارات به وجود آمده هر چه سریع تر این مشکل در آرامش حل و فصل شود و در این راستا از کارشناسان فنی و متخصصان هندی برای بررسی موضوع از نزدیک دعوت به عمل آمده است.
ارسال نظر