آبه گزارش پارس ، ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، طبق بیانیه دفتر" جیمز کلاپر" ، وی که تحت نظارت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا فعالیت می کند، گفت: گروه بازبینی این را ارزیابی خواهد کرد که آمریکا چگونه با در نظر گرفتن پیشرفت ها در تکنولوژی های ارتباطی، از توانایی های فنی جمع آوری اطلاعات به شیوه ای استفاده کند که به بهترین وجه از امنیت ملی ما محافظت کند و سیاست خارجه ما را به پیش ببرد. این ضمن آن است که دیگر ملاحظات مانند خطر افشای غیرمجاز و نیاز به حفاظت اعتماد عمومی به درستی در نظر گرفته شود.

این گروه به محض شکل گیری ظرف ۶۰ روز یافته های موقت خود را به اوباما ارائه خواهند کرد و حداکثر تا ۱۵ دسامبر سال جاری میلادی گزارش نهایی خود را به همراه پیشنهادات مهیا خواهند کرد.

هیچ جزئیاتی درخصوص تعداد یا ترکیب این گروه منتشر نشده است.

اوباما روز نهم اوت در کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت که دولت در حال شکل دهی یک گروه بلندپایه از کارشناسان است تا تمام تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی را مورد بازبینی قرار دهند.

اوباما اعلام کرد: تکنولوژی های جدید به دولت ها توانایی های بی نظیری برای نظارت بر ارتباطات می دهند و باید بحث در خصوص این تکنولوژی ها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: این هیات در نظر خواهد گرفت که ما چگونه می توانیم اعتماد مردم را حفظ کنیم. چگونه می توانیم اطمینان حاصل کنیم که مطلقا هیچ سوء استفاده ای بر حسب اینکه چگونه این تکنولوژی های نظارتی استفاده می شوند، وجود ندارد و بپرسیم که چگونه نظارت – به خصوص در عصری که اطلاعات بیشتر و بیشتری علنی می شوند - بر سیاست خارجی ما تاثیر می گذارد.

اوباما در بحبوبحه بحثی که جرقه آن توسط افشاگری های ادوارد اسنودن، کارمند پیمانی پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا زده شد، قول عصر جدیدی از اطلاعات با نظارت، شفافیت و حفاظت بیشتر از جمع آوری اطلاعات الکترونیکی آژانس امنیت ملی آمریکا داد.

اوباما همچنین متعهد شد که جزئیات بیشتری درخصوص برنامه های آژانس امنیت ملی ارائه دهد تا اعتماد عمومی را که توسط افشاگری های اسنودن از بین رفته به حالت اول بازگرداند.