به گزارش پارس ، به نقل ازکیهان، وب سایت بی بی سی در تحلیلی با ادعای اینکه « جناح تندرو به فرماندهی کیهان تلاش دارند نزدیکان اصلاح طلبان را از دولت کنار بگذارند» ، به حضور رحمانی فضلی و پورمحمدی که با مخالفت طیفی از مخالفان جمهوری اسلامی مواجه شده اشاره می کند و می نویسد: « روحانی گفته بود که در میان اعضای دولت از اصلاح طلبان، اعتدال گرایان و اصولگرایان وجود خواهند داشت. به همین دلیل است که می توان دید که در کنار محمود حجتی که روابط نزدیکی با آیت الله منتظری داشت آقای پورمحمدی حضور دارد که سوابق پرحاشیه ای در کارنامه خود دارد. یکی از اتهامات آقای پورمحمدی دست داشتن در اعدام های سال ۶۷ است. »
شبکه رسانه ای دولت انگلیس می افزاید: پیشنهاد بیژن زنگنه برای وزارت نفت با مخالفت شدید کیهانیان روبرو است اما او در دوره ۸ ساله وزارت در دولت اصلاحات مدیر موفقی بود.
بی بی سی در ادامه تحلیل خود به وزارت خارجه می پردازد و می نویسد: حضور ظریف بهترین گزینه در وزارت خارجه است.
در ادامه این تحلیل از « نظارت عالیه هاشمی رفسنجانی، خاتمی و ناطق نوری بر دولت جدید» خبر داده و آنها را « بالغ های سیاسی» توصیف کرده است. بی بی سی با بیان اینکه بالغین سیاسی یاد گرفته اند کنار هم بنشینند، می افزاید: « همین که افرادی چون علی مطهری به دفاع تمام قد از آقای روحانی به میدان آمده است، دلیل واضح دیگری است. اگر از درون زندان های ایران، بخشی از زندانیان سیاسی به حضور روحانی رای داده اند و با ترکیب کابینه، تا به اینجا، مخالفتی ابراز نمی کنند، بر همین نکته تاکید دارد. بنابراین محتمل است تعدادی از این وزرا دور از ایده آل های مورد نظر آقای روحانی باشد. اما او مجبور است که به واقعیت های موجود هم توجه کند. همان طور که ممکن است تعدادی از رای دهندگان به روحانی در هنگام انتخاب او بخشی از ایده آل های خود را در برابر واقعیت موجود قربانی کرده باشند. »
بی بی سی در ادامه می نویسد: از سوی دیگر فقط به خاطر امنیتی بودن افراد نمی توان آنها را محکوم کرد. بحث مهم چگونگی عملکرد این افراد در مواجهه با مشکلات کشور است. اگر به عنوان مثال نوع برخورد علی ربیعی با قتل های زنجیره ای را بقیه اعضای کابینه تعقیب کنند، جایی برای نگرانی باقی نمی ماند. حضور این افراد امنیتی شاید بتواند حاوی نکات مثبتی هم باشد.