هاشمی رفسنجانی:
دولتم با هشت میلیارد دلار درآمد ارزی آغاز شد
رئیس دولت سازندگی گفت: سال اول دولتم با هشت میلیارد دلار درآمد ارزی آغاز شد اما در هشت سال اخیر با حدود ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد، فرصت حفظ و تقویت زیرساختهای اقتصادی از دست رفت.
به گزارش پارس به نقل از فارس، آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از مدیران ارشد حمل و نقل و فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و کارآفرینان استان لرستان و شهرستان کاشان گفت: آگاهی و امیدی که در دل مردم برای اصلاح امور پیدا شده، سرمایه بزرگی برای رسیدن به اهداف آینده و رفع موانع و مشکلات است.
وی افزود: تحول ایجاد شده در قلوب مردم و آگاهی و هوشیاری که به رغم تبلیغات مسموم و القائات سوء در آنان حاصل شد، قابل مطالعه و بررسی بدون افراط و تفریط توسط جامعه شناسان است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف نسبت به موارد عنوان شده از سوی منتخبین حضار در جلسه از جمله « بی توجهی به برنامه ها و سند چشم انداز، قانون گریزی و عدم توجه به سرمایه های انسانی به ویژه نخبگان و فرهیختگان» ، گفت: از تولیدکنندگان، صنعتگران و فعالان سیاسی و اجتماعی انتظار می رود با استفاده بهینه از امکانات کشور، کاستی های موجود را جبران و اعتماد و آرامش موجود بین مردم را تقویت کنند.
هاشمی رفسنجانی، صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی را نقطه اتکاء اقتصاد کشور دانست و افزود: سال اول در دوران سازندگی با هشت میلیارد دلار درآمد ارزی کشور شروع شد و علاوه بر بازسازی و سازندگی خرابی های ناشی از جنگ و دوران ستم شاهی، تقاضاهای بسیاری از کشورهای آفریقایی و آسیای میانه برای استفاده از خدمات فنی و مهندسی ایران وجود داشت.
وی اضافه کرد: اما در دوره اجرایی هشت ساله اخیر، کشور با حدود ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد ارزی، فرصت های بسیاری را برای صدور خدمات مهندسی و حفظ و تقویت زیرساخت های اقتصادی از دست داد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، سرمایه کشور را مردم هوشیاری دانست که با حضور گسترده خود، حرکت بزرگی را آرام و بدون پرداخت هزینه ای آغاز و خواستار تحقق تعقل، تفکر و اعتدال در جامعه می باشند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه در فضای امن و آزاد انسان ها راه خود و پیشرفت جامعه را پیدا کرده و در فضای تهدید و برخوردهای امنیتی جامعه دچار لجاجت و خمودگی می شود، افزود: ما باید در شب های قدر از خداوند متعال و حضرت امیر (ع) بخواهیم عنایتی را که شامل حال ملت ایران کرده، تا رسیدن مردم به اهداف معنوی، ملی و منطقه ای ادامه یابد.
وی از شهرهای کاشان و قم به عنوان دو کانون توسعه تشیع و محبّان اهل بیت (ع) در قرن های اخیر نام برد و گفت: در جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای اسلام، اهل سنت نیز علاقمند به اهل بیت (ع) بوده و هستند و نباید اجازه دهیم تا افراطیونی که سعی در ایجاد تفرقه و جدایی اهل سنت و شیعه دارند موفق شوند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در آستانه برگزاری روز جهانی قدس، نام گذاری این روز از سوی امام خمینی (ره) را نشانی از عمق دوراندیشی و هوشمندی بنیانگذار جمهوری اسلامی دانست و گفت: فلسطینی ها امروز با مشکلات فراوانی روبرو هستند و با مسائل به وجود آمده در کشورهای اسلامی از جمله سوریه و مصر نیازمند حمایت های معنوی بیشتر ملت های مسلمان و دولت های اسلامی هستند.
هاشمی رفسنجانی روز قدس را روز همبستگی جهان اسلام و مبارزه با جنایات رژیم غاصب صهیونیستی دانست و از اقشار مختلف مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز جمعه دعوت کرد.
در ابتدای این دیدار، علیرضا پورعسگری به نمایندگی از اصناف و اقشار مختلف مردم کاشان، مظفر علیخانی به نمایندگان از ۳۰ تشکّل تولیدی و صادراتی عضو کنفدراسیون صادرات ایران و احمدی زاده به نمایندگی از تشکّل های کارگری و کارفرمایان بخش حمل و نقل کشور نقطه نظرات و مشکلات مربوط به حوزه های فعالیت خود را بیان کردند
ارسال نظر