نعمتی:
گزارش حادثه قم در صحن علنی مجلس قرائت شود
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
نماینده مردم اسدآباد با انتقاد نسبت به اظهار نظر برخی از نمایندگان مجلس در خصوص حادثه قم از هیات رییسه مجلس خواست تا این گزارش را در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت کند تا نمایندگان بدانند چه اتفاقی برای رییس قوه مقننه در قم افتاد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، بهروز نعمتی در تذکری گفت: برخی همکاران در خصوص واقعه قم مصاحبه های مختلفی انجام داده اند که صلاحیت اظهار نظر در این خصوص را نداشته اند.
این عضو فراکسیون رهروان ولایت تاکید کرد: گزارش واقعه قم باید توسط کمیسیون امنیت ملی در صحن علنی مجلس قرائت شود اما برخی از نمایندگان سایر کمیسیون ها در روزنامه ایران افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده و به اظهار نظر درباره این حادثه پرداختند و که صلاحیت اظهار نظر در این باره را ندارند.
وی تاکید کرد: نمی دانم با چه قصدی این کار توسط همکاران انجام می شود بالاخره هتک حرمت رییس قوه ای در قم انجام شد و باید گزارش آن در صحن علنی قرائت شود. نباید افرادی کاسه ای داغ تر از آش شوند.
وی خطاب به لاریجانی تاکید کرد: این گزارش را در صحن علنی قرائت کنید تا نمایندگان بدانند چه اتفاقی درقم افتاد.
ارسال نظر