پدران معنوی منافقین برای راهاندازی حزب زیرپای عارف نشستهاند
هاشم صباغیان از اعضای گروهک نهضت آزادی میگوید با محمدرضا عارف دیدار دسته جمعی داشتهاند اما چون دسترسی به حسن روحانی ندارند از طریق عارف این پیغام را منتقل کردهاند که انتظاری از دولت جز حفظ منافع ملی ندارند.
به گزارش پارس به نقل از کیهان: وی که سابقه وزارت کشور در دولت موقت را در کارنامه خود دارد، به روزنامه زنجیره ای بهار گفته است: تاکنون هیچ یک از اعضای نهضت با حسن روحانی یا نزدیکان او دیدار رسمی نداشته است و خواسته ای را از او یا دولتش مطرح نکرده اند. اما پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ما برای تشکر از اقدام آقای عارف به دیدار او رفتیم.
وی می افزاید: ما چون متوجه شدیم امکان دسترسی آقای عارف به حسن روحانی یا نزدیکان او زیاد است، از او خواستیم که از قول فعالان نهضت آزادی به آقای روحانی بگوید ما هیچ انتظاری از دولت آینده نداریم. تنها از او می خواهیم در جهت منافع ملی قدم بردارد.
ادعای نگرانی برای « منافع ملی و حفظ آن» در کنار این گفته صباغیان که « تندروهای هر دو جناح باید کنترل شوند» ، در حالی است که اسناد خیانت وسیع گروهک نهضت آزادی پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) لو رفت و طیف یاد شده ریشه بسیاری از تندروی ها و تحرکات ضد انقلابی در کشور بودند به نحوی که حضرت امام، سازمان تروریستی منافقین را فرزندان معنوی سران گروهک نهضت آزادی معرفی کردند. امام خمینی همچنین درباره خیانت های ممتد این گروه تصریح کرده اند که اگر آنها سرکار می ماندند سیلی به اسلام و ایران می زدند که تا قرن ها سر بلند نمی کرد.
صباغیان در پاسخ این سؤال که « اگر هاشمی رفسنجانی در صحنه انتخابات باقی می ماند، نهضت آزادی چه رویکردی در پیش می گرفت؟ » اظهار داشت: مهندس سحابی با وجود این که در سال های سازندگی برای مدتی طولانی زندانی بود، در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ از هاشمی رفسنجانی حمایت کرد. در این دوره هم، اگر صلاحیت هاشمی احراز می شد، نهضت آزادی به او رأی می داد. اگر هاشمی در انتخابات می ماند، نهضت آزادی بین بد و بدتر، بد را انتخاب می کرد (! ) اگر هاشمی رفسنجانی در انتخابات می ماند و گزینه نهایی و واحد اصلاح طلبان و میانه روها می شد، اعضای نهضت آزادی در انتخابات شرکت می
کردند و به او رأی می دادند.
وی درباره مشورتشان به عارف نیز گفت: « من و دیگر اعضای نهضت آزادی جزو گروهی هستیم که به آقای عارف پیشنهاد دادیم وارد کابینه نشود و پیگیر تأسیس حزبی اصلاح طلب باشد. چرا؟ اصلاح طلبانی دیگر هستند که می توانند نامزد پست وزارت در کابینه یازدهم شوند و برای حل مشکلات کشور تلاش کنند. اما امروز اصلاح طلبی در کشور نیازمند مدیریت قوی است که بتواند دوباره این جناح را یکپارچه کند» .
عضو نهضت آزادی می گوید خاتمی با روحیاتی که دارد نمی تواند به تنهایی اصلاح طلبان را هدایت کند و بهتر است عارف هم به او کمک کند چرا که ریسک پذیری خاتمی کم است.
در حالی که برخی اعضای گروهک نهضت آزادی در فتنه و آشوبگری سال ۸۸ نقش داشتند و شماری از آنها بازداشت شدند، صباغیان گفته است: « اگر ما در آن سالها تندروهای جناح خودمان را کنترل می کردیم، طرف مقابل آنچنان واکنش نشان نمی داد که بخش اعظمی از نیروهای جناح ما برای مدتی طولانی از صحنه حذف شوند. در سال ۸۸ آن قدر در تندروی افراط کردند که به برخورد قهرآمیز ختم شد. »
وی درباره دور شدن از خاتمی پس از یک دوره نزدیکی به وی می گوید: ارتباط با نهضت آزادی مشکلاتی را برای هر گروه یا جریانی به وجود می آورد. دولت اصلاحات نیز در شرایطی نبود که به واسطه نزدیکی با نهضت آزادی برای اصلاحات با مشکلات جدید مواجه شود. نزدیک شدن ما به هر گروهی در حال حاضر برای آن گروه هزینه در بر دارد. اعضای نهضت آزادی نمی خواهند این هزینه را به دولت یازدهم تحمیل کنند. این دولت به حد کفایت درگیری و مشکل دارد. روزهایی بود که بعضی از دوستان حتی از سلام و احوال پرسی با ما ابا داشتند. از آن زمان مدت زیادی نگذشته است و چیزی تغییر نکرده است.
وی این را هم گفته که « نهضت آزادی و ملی مذهبی ها نمی توانند با اصولگراها وارد تعامل شوند؛ زیرا هیچ محور مشترکی با آن ها ندارند. »
یادآور می شود در اسناد لانه جاسوسی برخی اعضای نهضت آزادی به عنوان رابطین خوب و دوستان خوب آمریکا معرفی شده اند و اینکه برخی از آنها تا دلتان بخواهد آمریکایی هستند!
ارسال نظر