برنده ائتلاف ۲+۱ حداد بود و بس؛
حداد، ستون فقرات وحدت اصولگرایان می شود
این تنها حداد عادل بود که به خاطر کثرت کاندیداهای اصولگرایان و با بینش نسبت به آنچه رخ خواهد داد از نامزدی انتخابات انصراف داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی پارس ، به نظر می اید اصولگرایان در بررسی پیامدهای انتخابات به دنبال ایجاد حزب فراگیر هستند، تا بتواند مانع از وقوع اتفاقاتی همانند انچه درخرداد ۹۲اتفاق افتاد، شود. اما رهبری وحدت اصولگرایان به عهده چه کسی خواهد بود؟
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در مورد تشکیل این حزب می گوید: این احساس در درون اصولگرایان وجود دارد که همه به دنبال یک تغییر و تحول هستند، ولی هنوز به نظر نهایی نرسیده ایم.
غلامعلی حداد عادل با کناره گیری از انتخابات ریاست جمهوری تصویری مثبت از خود در بین هواداران اصولگرا ایجاد کرد به طوری که اکنون گروهی وی را سمبل وحدت و اصولگرایی می دانند هر چند که گفته هایش در بیانیه ی انصراف از کاندیداتوریش نقش مهمی در ایجاد این تصویر داشت.
حداد مصلحت را به قدرت ترجیح داد
حداد عادل در این بیانیه نشان داد مصلحت را به قدرت ترجیح می دهد و از دلایلش برای حضور و خداحافظی گفت: « با توجه به نیت و انگیزه ایی که از آغاز حضور در ائتلاف داشته ام به عهد خود وفا می کنم و انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام می نمایم تا به سهم خود به پیروزی اصول گرایی در این انتخابات کمک کرده باشم»
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در این بیانیه به واقعیتی در مورد انصرافش اشاره می کند که دو عضو دیگر این ائتلاف تا ان روز ان را رد می کردند، در حالی که از ابتدای تشکیل ائتلاف سه گانه
طرفین توافق کرده بودند که یک نفر از بین خودشان (حداد عادل، قالیباف و ولایتی) در صحنه انتخابات باقی بماند اما در نهایت این حداد عادل بود که به قول خودش به عهدش وفا کرد. وی در ادامه بیانیه اش گفته بود« شرکت اینجانب در ائتلافی که به « ائتلاف سه گانه» یا « ائتلاف پیشرفت» موسوم شد، دقیقاٌ برای آن بود که نامزدهای اصول گرا در رقابت با یکدیگر سبب شکست اصول گرایان نشوند»
به هر حال رییس سابق مجلس شورای اسلامی را می توان برنده این ائتلاف دانست، به طوری بعد از این اتفاقات اصولگرایان برایش نکوداشت می گیرند، از فداکاری و اخلاقش می گویند، او را از بانیان بزرگ وحدت اصولگرایان و همگرایی در دهه اخیر می نامند و می خواهند ناجی اصولگرایان باشد. موضوعی که در بیانیه اصحاب رسانه و تشکل های دانشگاهی که در نکوداشتش با نام« مرد تقوا و تدبیر» خوانده شد، به ان اشاره شده است.
در قسمت های از این بیانیه امده است: اما، بیت الغزل پویش متعهدانه و عاشقانه دکتر غلامعلی حدادعادل در مقاطع خطیر و مواقع حساس کشور را، می توان در جلوه های ناب حضور ایشان در عرصه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری جستجوکرد. حضوری که با احساس تکلیف آغاز شد؛ با دفاع جانانه از ارزش ها و آرمان های انقلاب در دوران تبلیغات انتخاباتی در برابر سیاه نمایی ها ادامه پیدا کرد و با انصراف سرافرازانه از کاندیداتوری به نفع گفتمان اصولگرایی پایان یافت.
در طی سال های اخیر حداد عادل بارها خواسته از اختلاف و تنش بین قوا جلوگیری کند و گذشت و فداکاری را جایگزین اختلافات کند موضوعی که در طرح استیضاح وزیر کار کاملا روشن شد.
حداد عادل که تا دیروز از طرف اصولگراها متهم به دفاع از احمدی نژاد بود این روزها در فکر اتحاد و وحدت اصولگراها است به طوری که حتی دوست ندارد به بررسی انتخابات بپردازد زیرا ان را عامل ایجاد اختلاف بیشتر می داند. « تجزیه و تحلیل انتخابات از یک جهت مضر و از یک جهت دیگر مفید است. اگر دچار تفرق بیشتری شویم، مضر است و اگر سبب شود گذشته چراغ راه آینده شود، مفید است»
ارسال نظر