به گزارش پارس به نقل از فارس، محمدحسین صفارهرندی که در همایش نکوداشت مرد تقوا و تدبیر در تالار سوره حوزه هنری سخن می گفت به غلامعلی حدادعادل که این آیین نکوداشت برای وی برپا شده به سبب به دست آوردن دل اصحاب رسانه تبریک گفت.

وی افزود: جماعت اهل رسانه بیشتر آسیب شناس هستند و مشکل پسند و لذا بیشتر مته به خشخاش می گذارند و سخت کسی را می پسندند.

صفارهرندی البته توضیح داد که بخشی از این سخت پسندی نیز طبیعی و برخواسته از جایگاه رسانه است که می خواهد جامعه را تحریک کند و این از کارکردهای رسانه برای جبران غفلت ها و خطاهاست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مدیریت از نگاه کسانی که متولی امر حج و زیارت هستند در دشواری ها معلوم می شود و ۳۰ روزی که یک زائر در کاروان حضور دارد یک طرف و ایام تشریعا در منی یک طرف که می توان با آن مدیر را شناخت.

صفارهرندی افزود: برای سنجش عیار سلامت یک مدیر سیاسی باید وی را در بحبوحه حوادث و شرایط رصد کرد والا در شرایط عادی همه می توانند رئیس و مدیر باشند.

وی ادامه داد: وقتی سلامت نفس یک انسان موجب می شود که از حق عادی و طبیعی خود عبور کند، میزان توانمندی وی برای مدیریت مشخص می شود و حدادعادل در زمره کسانی است که گوهر وجودی اش و آنچه انسان را با او می شناسیم بارها در شرایط خاص و حساس کشف شده است.

صفارهرندی خاطرنشان کرد: یکی از شرایطی که باعث روشن شدن عیار حدادعادل شد قضایای انتخابات اخیر بود که البته امر نادری در سیره وی نبود و مکرر برایش اتفاق افتاد و شاهد آن بوده ایم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلام ی گفت: حدادعادل که شأن او تراز مدیریت های کلان کشور است وقتی مدرسه فرهنگ را راه اندازی کرد نیز باید ستایش کننده او باشیم.

صفارهرندی افزود: او چارچوب های معمول را کنار گذاشت و خود را موظف به انجام کاری دید که دیگران از آن غفلت کردند و پاداش عمل او نزد خداوند کمتر از هدایت های سیاسی و اجتماعی او نیست.

وی اضافه کرد: حدادعادل همچنین به واسطه نوشتن یا هدایت مجموعه اقداماتی که موجب باروری حوزه فرهنگ شده و سابقه تمدنی ما را نیز ارتقا داده باید مورد ستایش قرار گیرد.

صفار هرندی این کار را مدیریت تدوین دانشنامه جهان اسلام ذکر کرد وی گفت که روزی نیست که برای دریافت شماره جدید آن لحظه شماری نکند چرا که آن را گمشده بسیاری از پویندگان طریقت فرهنگ، تفکر و معرفت می داند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حدادعادل را به واسطه داشتن روحیات نرم و لطیفی که در کنار مسئولیت های سخت و سنگین داشته باید شناسایی کرد.

وی افزود: طبع سیاست که معطوف به قدرت خشن و سخت است اگر آمیخته به اخلاق شود از سختی آن کاسته شده و قابل تحمل می شود و حدادعادل سختی سیاست را به نرمی اخلاق و شعر منزوج کرد.

صفارهرندی افزود: بارها وقتی در حوزه خدمت گزاری در فرهنگ و ارشاد حضور داشتند به کمیسیون فرهنگی مجلس فراخوان می شدند.

وی تصریح کرد: کمیسیون فرهنگی محل حساب کشی بود. اما با حضور حدادعادل در راس آن محیطی برای محاسبه سنجیده و دقیق قضایا فراهم شده بود و فرصتی می یافت تا هر از گاه ضمن پاسخگویی درباره حوزه ماموریت خود شاهد لطافت و زیبایی در عرصه مدیریت باشد.

صفارهرندی خاطرنشان کرد که غلامعلی حدادعادل مانند مولایش که خود را مفتخر به غلامی او می داند، در اوج سختی سیاست از خود نرمشی نشان می دهد که باعث مهار و ایجاد آرامش در سیاست می شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش پایانی سخنانش که آن را ابراز ارادت به حق و اخلاق عنوان کرد گفت: با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه بقره و داستان تالوت و جالوت گفت: وقتی خداوند شخصی را برای زعامت و فرماندهی مردم برگزید پیامبر خدا در وصف او تصریح کرد که نشانه ملک و زعامت او یک صندوقچه یا بستر که درون آن آرامش است.

صفارهرندی در پایان خاطرنشان کرد که غلامعلی حدادعادل مصداق این آرامش آفرینی است.