یک فعال دانشجویی:
رییسجمهور منتخب تحت فشار است
دبیر تشکل جامعه اسلامی دانشجویان گفت: گمانهزنی در مورد کابینه دولت امر ناپسندی نیست، ولی این اقدام موجب تحت فشار قرار گرفتن رییسجمهور منتخب میشود.
به گزارش پارس ، محمدرضا رزیعی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت ضرورت حفظ استقلال رییس جمهور منتخب در انتخاب اعضای کابینه اش اظهار کرد: مهم ترین مساله در انتخاب اعضای کابینه دولت، متدین، متعهد و متخصص بودن این اعضا است. از آنجایی که این خصوصیات در یک حزب جای نمی گیرد، لذا رییس جمهور باید ضمن فراجناحی عمل کردن، افراد را فارغ از گرایشات سیاسی و جناحی شان و تنها بر اساس تقوا و تخصص آنها انتخاب کند.
وی با اشاره به فشارها و اصرارهایی که از سوی برخی احزاب و گروه ها برای گنجاندن گزینه ای خاص در کابینه ی دولت به رییس جمهور منتخب وارد می شود، خاطرنشان کرد: رییس جمهور منتخب در مقابل این فشارها می تواند به دو صورت عمل کند؛ چنانچه رییس جمهور منتخب حضور این افراد تحمیلی و ناکارآمد را در کابینه اش بپذیرد، نه تنها خود، بلکه تمامی مردم را از این قضیه متضرر می کند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در صورتی که رییس جمهور منتخب در برابر این فشارها مقابله کرده و از پذیرش افراد تحمیلی این احزاب در کابینه خود بپرهیزد، این احزاب هستند که متضرر می شوند.
دبیر تشکل جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه با اشاره به گمانه زنی هایی که از سوی برخی افراد و رسانه ها در مورد کابینه دولت یازدهم مطرح می شود، اظهار کرد: گمانه زنی در مورد کابینه دولت امر ناپسندی نیست، ولی باید این را هم در نظر داشته باشیم که رسانه ای کردن این پیش بینی ها رییس جمهور منتخب را تحت فشار قرار داده و در جامعه نیز توقعاتی ایجاد می کند که می تواند بر تصمیمات رییس جمهور در این مورد تاثیر گذار باشد.
رزیعی تاکید کرد: رسانه ها باید به گونه ای عمل کنند که رییس جمهور منتخب بتواند در آرامش کامل اعضای کابینه خود را انتخاب کند.
این فعال دانشجویی در پایان با تاکید بر لزوم انتخاب اعضای کابینه یازدهم در فضایی به دور از جدل ها و تنش های جناحی و سیاسی گفت: طبیعتا هر کنشی، واکنشی را در پی دارد. همانطور که رهبر عزیزمان نیز فرموده اند، در فضای فتنه گون، شناخت حق و باطل دشوار است. لذا موقعیت ایجاب می کند که رییس جمهور منتخب در فضایی توام با آرامش و با شناخت کامل اعضای کابینه ی خود را انتخاب کند.
ارسال نظر