لزوم همگرایی نیروهای انقلاب برای حل مشکلات مردم
علی علیزاده، عضو هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اهمیت و تفاوت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با دورههای قبلی و لزوم روی کار آمدن دولتی انقلابی، اظهار کرد: حساسیت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری قطعا بیشتر از دورههای قبلی انتخابات است.
علی علیزاده، عضو هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اهمیت و تفاوت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با دورههای قبلی و لزوم روی کار آمدن دولتی انقلابی، اظهار کرد: حساسیت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری قطعا بیشتر از دورههای قبلی انتخابات است. به نظرم انتخابات پیش رو همانند شب قدری برای انقلاب است، زیرا در آغازین سالهای مسیر ۴۰ساله دوم انقلاب اسلامی هستیم و دولت آینده باید در راستای تحقق بیانیه گام دوم حرکت کند. از سوی دیگر، گرچه در برخی حوزههای چشمانداز ۱۴۰۴ توفیقات خوبی کسب کردیم اما با توجه به اندک زمان باقیمانده تا پایان موعد سند چشمانداز، بایستی به اهداف باقیمانده دست پیدا کنیم. علیزاده افزود: بنابراین مسائل متعدد داخلی همچون مسکن، حوزه معیشتی و مسائل فرهنگی از یکسو و نیز تحولات منطقهای و بینالمللی از سوی دیگر، قطعا ایجاب میکند انتخابات امسال را متفاوتتر نسبت به انتخابات گذشته ببینیم. متأسفانه دولت فعلی هشت سال وقت مردم را صرف برونگرایی کرد که درنتیجه آن سرمایه و زندگی مردم آسیب دید. بااینحال اکنون که در روزهای پایانی عمر این دولت به سر میبریم کماکان دولتمردان کارها و اظهارات روزهای آغازین دولت همچون مذاکرات و رفع تحریم را از سر گرفتهاند.نماینده مردم مراغه در مجلس گفت: در چنین شرایطی به نظر میرسد باید از بعد ایجابی و با نگاه مثبت به دنبال طرحی نو و ایجاد تحول اساسی باشیم، کمااینکه خواست رهبر انقلاب نیز همین موضوع است. دال مرکزی گفتمان انقلاب در شرایط فعلی، تحول جدی در عرصههای مختلفی مانند حوزه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، دفاعی و علمی و… است. حکمرانی جدید آنهم از نوع حاکمیت فضای مجازی و سایبر در دنیا در حال وقوع است، بنابراین دولت بعدی باید در این زمینه بهصورت جدی و قوی عمل کند.عضو هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد:
همانطور که رهبری فرمودند باید دولتی جوان، بانشاط و انقلابی روی کار بیاید و به مزیتها و ظرفیتهای داخلی متمرکز شود و از همگرایی نیروهای انقلاب برای حل مشکلات مردم بهره ببرد. درواقع، آن موضوعی که در این دوره باید موردتوجه قرار گیرد، تشکیل دولتی است که در مسیر انقلاب و با نگاه به اهداف و اصول آن حرکت کند. باید دولتی فراگیر و ائتلافی شکل بگیرد تا بتواند مشکلات را حل کند و از این منظر وحدت نیروهای انقلاب اهمیت خاصی دارد.وی همچنین درباره وظیفه شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها، بیان کرد: در شرایط فعلی شاهد هستیم افرادی سخن از تغییرات ساختاری آنها باهدف آسیب زدن به نظام مطرح میکنند و پیشنهاداتی در سطح براندازی دارند. قطعا چنین مسائلی موجب بروز مخاطرات و افزایش نگرانیها است که باید با هوشیاری مدیریت شود. شورای نگهبان باید به وظیفه قانونی خود عمل کند و اجازه ندهد کسانی که با شعار براندازی نظام و تغییر بنیادی در ساختار حکمرانی کشور به میدان انتخابات وارد شدهاند، قدرت پیگیری و اجرای اهداف شوم خود را داشته باشند.
ارسال نظر