عسگراولادی: روحانی مراقب باشد
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه جریان انحرافی و فتنهگر میخواهد کاری کند تا کارهای مهم از جمله بهبود وضع اقتصادی زمین مانده و کارآمدی دولت زیر سوال برود، گفت: آقای روحانی باید مواظب دسایس این جریان باشد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، حبیب الله عسگراولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگویی تفصیلی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، به دستاردهای حضور حداکثری مردم در انتخابات اخیر، بایدها و نبایدهای دولت آینده و لزوم کمک به منتخب ملت برای پیشبرد اهداف نظام و خلق حماسه ای دیگر در زمینه اقتصادی پرداخت که ماحصل این گفتگو در زیر می آید:
نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب آقای روحانی چقدر مبین ظرفیت بالای نظام مردم سالار دینی و ولایت فقیه در پذیرش تغییر و تحولات اجتماعی و سیاسی بود؟
اولا باید میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت حجت بن الحسن العسکری (ارواحنا فداه) را تبریک عرض کنم که به خواست خداوند متعال و به لطف و عنایت حضرت ولی عصر، انتخابات ریاست جمهوری و شوراها به خوبی برگزار شد و همینجا لازم است تا یک بار دیگر به رئیس جمهور منتخب جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر حسن روحانی تبریک و تهنیت عرض کنم.
از طرف دیگر ما در روزهای اخیر شاهد پیروزی و راهیابی تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی بودیم که امیدواریم این موضوع هم به ملت بزرگوار و جامعه ورزشی ایران مبارک باشد.
نقش مقام معظم رهبری در خلق حماسه سیاسی که با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری رقم خورد، بر کسی پوشیده نیست.
ما امروز در دهه چهارم انقلاب هستیم و این انتخابات نشان داد که به سلامت از پیچ تند و مهم تاریخی عبور خواهیم کرد.
امروز پایه های امنیت و اقتدار ملی به دلیل خلق حماسه سیاسی در ایران محکم تر شده و نظام می تواند با قدرت با جهانخواران غربی روبرو شود و در واقع، ایران هیچگاه اینقدر مقتدر و توانا در منطقه و جهان ظاهر نشده بود.
البته این آرامش پدید آمده پس از انتخابات، محصول عمل به قانون، اخلاق و پایبندی به منافع و مصالح ملی بود.
ما در این انتخابات شاهد مشارکت ۷۳ درصدی مردم در پای صندوق های رای بودیم که یک حد نصاب بالا را در مشارکت ثبت کردند. این حضور چقدر می تواند در تحکیم بعد جمهوریت نظام نقش ایفا کند؟
مردم با هوشمندی در این انتخابات ظاهر شدند و همه مراحل را به خوبی پشت سر گذاشتند. جهان با نتایج اعلام شده، به صحت و سلامت جمهوریت نظام ما اعتراف کرد و مسئولان نظام هم نشان دادند که مثل همیشه حافظ آراء مردم به عنوان یک امر مقدس هستند.
رهبر معظم انقلاب در بیانات خود از ابتدای امسال با ترسیم فضای حضور مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، فرمودند « حتی کسانی که معتقد به نظام نیستند، برای ایران و کشورشان پای صندوق های رأی حاضر شوند. » شما این نقش مقام معظم رهبری در ایجاد مشارکت حداکثری را چطور ارزیابی می کنید؟
مقام معظم رهبری با رهنمودهای خود، مسئولین و مردم را برای برگزاری انتخابات یازدهم هدایت و ارشاد فرمودند به گونه ای که جمهوریت نظام قوام یابد.
این بیان که حتی کسانی که نظام را قبول ندارند امّا کشورشان را قبول دارند به پای صندوق های رأی بیایند، نشان می دهد همه ایرانیان زیر چتر حمایتی رهبری نظام قرار دارند و هر رأی ارزش خاص خود را دارد و در جمهوریت ما خوانده شده و ارزش گذاری می شود.
*کسانی که سال ۸۸ تهمت تقلب زدند باید عذرخواهی کنند
کارشناسان معتقدند انتخابات ۹۲ پرونده فتنه و ادعاهای فتنه گران ۸۸ را بست و نتیجه این انتخابات نشان داد که آنها به اشتباه رفتند و در سال ۸۸ به نظام و مردم ظلم کردند. به نظر حضرتعالی این موضوع چقدر در توانست سلامت سازوکار انتخابات در ایران را نشان بدهد؟
شکی نیست کسانی که سال ۸۸ به نظام تهمت تقلب در انتخابات زدند (که این خواست دشمن بود) امروز باید از مردم و خدا عذرخواهی کنند.
یک میلیون نفر از همین مردم در سراسر کشور انتخابات را برگزار می کنند اینها با کسی عقد اخوت ندارند و آخرت خود را به دنیای کسی نمی فروشند هرچه در صندوق باشد صادقانه اعلام می کنند.
رقبا و طرفداران برخی نامزدها در سال ۸۸ تفاوت ۱۱ میلیون نفری را نپذیرفتند و آن را انکار و وتو کردند امّا اصولگرایان تفاوت چند صدهزار نفری را وتو نکردند و صادقانه نتایج انتخابات را نه تنها پذیرفتند، بلکه به فرد پیروز تبریک هم گفتند.
اینجا دو فرهنگ و دو نظام فکری مطرح است که یکی رای ملت را به شرط چاقو قبول می کند ودیگری صادقانه، هرچه هست قبول می کند. یکی وقتی رای نمی آورد در رای ملت تردید می کند اما وقتی رای می آورد می گوید دموکراتیک ترین انتخابات برگزار شد. امّا جریان دیگر، ملاک و معیار و میزان را رای ملت می داند. اینها از نگاه مردم و ناظران جهانی پنهان نیست.
*کسانی که سال ۸۸ ظلم کردند باید توبه کنند
حالا شایسته است ما از بداخلاقی های سال ۸۸ عبور کنیم البته کسانی که به نظام و مردم بی اعتنائی بلکه ظلم کردند، باید توبه کرده و به اصالت و حقانیت نظام اذعان کنند و به دامن پر مهر ولایت برگردند که آغوش رأفت و رحمت ولایت و رهبری همیشه باز بوده و هست.
با توجه به اینکه همه اصولگرایان اعلام آمادگی کردند تا در مسیر اعتدال با رییس جمهور منتخب تعامل و همکاری کنند، به نظر شما آقای روحانی چه موضوعات و برنامه هایی را باید مدنظر قرار دهد؟
آقای دکتر روحانی نه تنها یک مجتهد و عضوی از اعضای مجلس خبرگان، بلکه یک مبارز قبل از انقلاب است که سرد و گرم مبارزه با استبداد و استعمار خارجی را چشیده و به فضل خدا و همت مردم، به عنوان رییس جمهور متخب برگزیده شد.
او با شعار اعتدال و عقلانیت پا به عرصه رقابت ها گذاشت و ما هم همین دو کلمه را در رفتار اجرایی و سیاسی ایشان انتظار و توقع داریم و معتقدیم برای پیشرفت کشور و خدمت به مردم در شروع کار، همین دو موضوع کافی است.
الان نگاه مردم به اوست که ببینند چگونه می خواهد وعده هایی که داده را عملی کند. لذا ما باید به او کمک کنیم تا وعده هایش را بخوبی جامه عمل بپوشاند.
در زمینه هسته ایف آقای روحانی تأکید داشت که باید به گونه ای عمل کنیم تا هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ صنعت و تولید؛ ارزیابی شما از پرونده هسته ای و مواضعی که دولت آینده باید در این خصوص اتخاذ کند چیست؟
امروز جهان نتایج انتخابات ما را پذیرفته و از انتخاب آقای روحانی استقبال کرده است پس او باید از این فرصت استفاده کند.
همانطور که خود ایشان هم گفته اند، او یک دیپلمات است و باید دید در دیپلماسی با غرب چگونه می تواند هم چرخ کارخانه ها را بچرخاند و هم سانتریفیوژها را.
البته بنده عرض کنم اکنون چرخ بسیاری از کارخانجات می چرخد و ما بیش از یک هزار میلیارد دلار تولید نا خالص ملی داریم و اگر هم اختلالی در بخش هایی از تولید پدید آمده، می شود آن را به سرعت رفع کرد.
پس از حضور گسترده مردم در انتخابات که به شکل گیری حماسه سیاسی مد نظر رهبر انقلاب انجامید، دولت اینده باید با تکیه بر این پشتوانه عظیم، در مسیر خلق حماسه ای دیگر این بار در حوزه اقتصادی حرکت کند. این حرکت چه ملزوماتی خواهد داشت؟
امسال سال خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است. ملت ایران خلق حماسه سیاسی را پشت سر گذاشته و نوبت به موضوعات اقتصادی رسیده است که دولت یازدهم در حقیقت مامور خلق چنین حماسه ای خواهد بود.
البته مردم و نخبگان هم باید در کنار دولت، نقش خود را ایفا کنند اما نقش تیم اقتصادی دولت و فعال کردن دیپلماسی خارجی بسیار در این خصوص موثر خواهد بود.
نگاهها باید به آینده دوخته شود و اگر دولت خوب عمل کند در شش ماه دوم سال آثار آنرا خواهیم دید.
به عنوان سوال آخر، حضرتعالی چه موضوعاتی را در اولویت کاری دولت آینده می دانید هرچند عده ای معتقدند که این اولویت باید گره گشایی از مشکلات اقتصادی کشور و بهبود معیشت مردم باشد.
آقای روحانی فرد باهوشی است و از مطالبات معیشتی مردم هم باخبر است و انشاءالله انرژی دولت را در این نقطه متمرکز خواهد کرد.
البته یک جریان انحرافی و فتنه گر می خواهد ذهن کارگزاران دولت آینده را به سمتی هدایت کند که کارهای مهم از جمله بهبود وضع اقتصادی زمین بماند و کارآمدی دولت زیر سوال برود آقای روحانی باید مواظب دسایس این جریان باشد.
ارسال نظر