پشت پرده تخریب ها علیه قالیباف چیست؟
در خبری تحت عنوان «ماجرای پرونده عیسی شریفی چیست؟»، فاز جدیدی از تخریب و هجمه به شهردار اسبق تهران را کلید زده است.
به گزارش پارس نیوز، در خبری تحت عنوان «ماجرای پرونده عیسی شریفی چیست؟»، فاز جدیدی از تخریب و هجمه به شهردار اسبق تهران را کلید زده است. خبرگزاری رسمی دولت، در خبری که ملغمه ای از راست و دروغ و چینش اخبار و شایعات جهت دار است، در واقع سعی کرده بخشی از عملیات روانی مد نظر تیم رسانه ای دولت که گویا همچنان خود را در دوره انتخابات ریاست جمهوری می بیند، اجرا کند. در این رابطه گفتنی هایی هست:
یک. اولین نکته ای که توجه هر خواننده را جلب می کند، آن است که از ظاهر مطلب، کاملا این برداشت به وجود می آید که اساسا این متن، نه در مورد عیسی شریفی یا هر شرکت یا نهاد دیگری، بلکه در جهت تخریب دکتر قالیباف به نگارش درآمده است، به طوری که در متن خبر حداقل هفت بار از شهردار اسبق تهران نام برده شده، در حالی که برخی از شرکت ها و اشخاصی که اساسا این پرونده در ارتباط با آن هاست، کاملا مغفول واقع شده اند. به اصطلاح اهالی رسانه، تخریب قالیباف در این متن آن قدر گل درشت است که به نظر می رسد حتی تنظیم کنندگان آن، تلاش نکرده اند هدف تخریبی خود را در لابلای سطور پنهان کنند و به صورت کاملا آشکارا و رسمی، خبری سراسر تخریب را با استفاده از امکانات دولت منتشر کرده اند.
سؤال از ایرنا و رسانه های ریز و درشت و پرتعداد حامی دولت آن است که چرا مرتبا ساز و کاری طراحی می کنند که خروجی آن، مقصر بودن قالیباف باشد؟ توصیه ما آن است که نگاهی به آرشیو اخبار خود بیندازید. به راستی دولت و مجلس و شهرداری مورد حمایت شما، عملکردی ندارند که به جای پوشش آن، گاه و بی گاه به سراغ تخریب قالیباف می روید؟
دو. نکته دوم آن که پرونده شریفی و هلدینگ یاس، از اساس هیچ گونه ارتباطی با شهرداری تهران ندارد. در این پرونده نه حقی از شهرداری ضایع شده و نه شهرداری دخالتی داشته است. این پرونده مربوط به بخش خصوصی و یک هلدینگ و شرکت های دیگری است که باید به آن رسیدگی شود و در دستگاه قضا هم در حال پیگیری است.
سه. مسئله سوم، انتساب هر تخلفی در زیرمجموعه به نفر اول دستگاه است. بر کسی پوشیده نیست که در دولت های مختلف و به ویژه دولت فعلی، تعداد تخلفات کم نبوده است. همین چند هفته پیش بود که یکی از مدیران وزارت نفت که مبلغ هنگفتی هم اختلاس کرده بود، در فرودگاه و در حال فرار بازداشت شد. حال آیا وزیر نفت یا رئیس جمهور مقصر است؟ کسی که حداقلی سابقه اجرایی داشته باشد می داند که به هیچ وجه نمی توان هر فسادی در هر دستگاه را به شخص اول آن منتسب کرد.
چهار. گناه قالیباف چیست؟ گناه او این است که دوره مدیریتش در شهرداری تهران و سایر دستگاه هایی که قبلا در آن ها مشغول خدمت بوده، حقیقتا با سایر دوره ها متفاوت است. او دقیقا چون یک مدیر اجرایی توانمند و با کارنامه موفق است، تخریب می شود، اگرنه بسیاری از مدیران فعلی و سابق دستگاه ها و سازمان ها هستند که چون چیزی برای عرضه ندارند، مورد تخریب هم واقع نمی شوند. مشهور است که قطار ایستاده را سنگ نمی زنند و سنگ خوردن، سهم قطاری است که با سرعت حرکت می کند. نوک پیکان این حجم از دروغ و تهمت و افترا، از آن جهت به سوی قالیباف است که او نایستاده است، چه در دوران مدیریتش در شهرداری که منشا تحول بود و شهروندان تهرانی در مورد آن قضاوت می کنند و چه در دوره فعلی که با جدیت به دنبال باز کردن عرصه سیاست برای جوانان کارآمد و انقلابی است.
پنج. مطمئنا خبرگزاری ایرنا و سایر رسانه های مشارکت کننده در پازل جنگ روانی آشنای دولت، باید در برابر قانون، پاسخگوی اتهامات خود باشند و از نظر حقوقی، در دستگاه قضا محکوم خواهند شد، اما باید خطاب به این رسانه ها و طراحان عملیات روانی گفت که ممکن است در شرایط فعلی و به صورت مقطعی پیروز شوید، اما در نهایت، ضعف عملکرد و بحران بی برنامگی و فقدان کارنامه قابل قبول، با تخریب دیگران جبران نمی شود و بی عملان پرحرف، سرانجامی جز نگون بختی و رسوایی در پیشگاه ملت نخواهند داشت.
ارسال نظر