پارس به نقل از فارس: این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به دلایلی چند از تفاوت های بسیار با دوره های پیشین برخوردار است که ذکر برخی از این تفاوت ها بخوبی روشن خواهد ساخت که چرا مردم غیور و همیشه در صحنه را باید پیروز قطعی انتخابات دانست.

آثار به جای مانده از انتخابات ۸۸

اتفاقات و تحولاتی که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ روی داد در کنار سناریوهای دشمنان قسم خورده نظام برای دلسرد کردن مردم این تحلیل اتاقهای فکر غربی را در پی داشت که ملت ایران حضور گسترده ای در انتخاباتهای آتی نخواهند داشت؛ تحلیلی که با حضور قابل توجه مردم همیشه در صحنه در انتخابات مجلس شورای اسلامی خیلی زود رنگ باخت. هزینه هایی که نامزدهای شکست خورده انتخابات برای عدم پذیرش نتیجه انتخابات به بار آوردند، منازعات سیاسی که پس از انتخابات ۸۸ جامعه را درگیر خود ساخت به ویژه تحولاتی که در ماه های منتهی به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم روی داد، بی اخلاقی برخی سیاسیون و عدم پایبندی آنها به اصول و ارزش های نظام اسلامی و توجه جدی به منویات رهبر معظم انقلاب، در کنار سناریوهای دقیقی که دشمنان نظام برای تداوم فتنه انگیزی در داخل و بی اعتبار کردن جمهوری اسلامی در مجامع بین المللی از طریق طرح اتهامات بی اساس و زیر سؤال بردن حقوق بشر در جمهوری اسلامی طراحی کرده بودند، حساسیت ها را در قبال انتخابات ریاست جمهوری یازدهم دوچندان کرده بود.

از سویی برخی سوءتدبیرها و سوءمدیریتها در داخل بویژه سیاست هایی که وضعیت اقتصادی مردم را با چالش های جدی روبرو ساخت نظیر نابسامانی در بازار ارز، افزایش قیمت ها و عوامل تاثیرگذار بر زندگی روزمره مردم در ماه های نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری این گونه می نمود که ممکن است مردم ناراضی از وضع موجود، عدم حضور و مشارکت قابل توجه در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا را روشی برای اعلام مخالفت های خود با بی توجهی مسئولان در رفع مشکلات و دغدغه های آنان بدانند.

موضع گیری های بین المللی

در بعد بین المللی نیز جمهوری اسلامی ایران با فشارها و هجمه سنگین از سوی دشمنان کشور در حوزه های سیاسی، اقتصادی و دیگر حوزه های تاثیرگذار مواجه بود بویژه در بعد اقتصادی که تحریم های یکجانبه و چندجانبه ای بر جمهوری اسلامی ایران اعمال شد و این فشارها و تحریم ها آثاری را بر زندگی مردم داشت به گونه ای که تحلیلگران بین المللی و اتاق های فکر و اندیشکده های خارجی را به این تحلیل رهنمود کرده بود که انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ عرصه ابراز مخالفت مردم ایران با دولتمردان و سیاست های آنان است. رسانه های بیگانه از مدت ها پیش با سرمایه گذاری سنگین و تولید برنامه های گسترده، خبرسازی ها و شبهه افکنی ها مهمترین هدف خود را دلسرد و ناامید کردن مردم از نظام و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی و بازگشت آرامش به بازارهای اقتصادی قرار داده بودند و همچون سناریوهایی که برای انتخابات ۸۸ طراحی کرده و کلید واژه تقلب و دلسردی مردم از نظام را محور اصلی پوشش های خبری و اطلاع رسانی های خود قرار داده بودند در سناریوهای خود برای انتخابات اخیر، موضوع رد برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان را دستاویزی برای تشدید حملات خود قرار داده و پس از آنکه از این حربه خود نتیجه ای نگرفتند، به تصویر کشیدن چهره منفی از نامزدهای تائید صلاحیت شده، تخریب وجهه آنان، زیر سؤال بردن کارنامه های آنها و تردید آفرینی درباره برگزاری سالم انتخابات ریاست جمهوری را هدف اصلی جریان سازی های خود تا روز برگزاری انتخابات قرار دادند. حتی این رسانه ها پوشش خبری انتخابات ایران در روز برگزاری را بر هدف عدم حضور گسترده مردم در انتخابات متمرکز ساخته بودند.

اما مردم ثابت کردند

جدیدترین اطلاعات دریافتی از سراسر کشور درباره مشارکت مردم در حوزه های رای گیری حاکی از آن است که بیش از ۷۰ درصد از واجدین شرایط رای دهی در انتخابات شرکت کرده اند و این امر از این واقعیت حکایت دارد که هر زمان به حضور و مشارکت مردم در عرصه نیاز بوده این ملت ایران است که با هر گرایش سیاسی و قومیتی با درک درست از اوضاع به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفته و به تکلیف دینی، شرعی و اجتماعی خود عمل کرده اند. این انتخابات در کمال آرامش و به دور از هر گونه تخلف و آشوبی برگزار شد. پایبندی نامزدهای انتخابات، ستادهای انتخاباتی و هواداران آنها به رعایت کامل قانون و پرهیز از اردوکشی های خیابانی همه از بی اثر شدن توطئه های دشمنان برای برگزاری انتخاباتی سرد و عدم مشارکت مردم حکایت دارد.

این جمله رهبر معظم انقلاب به خوبی نشانگر آن است که مردم ایران پیروز قطعی انتخابات هستند زمانی که فرمودند: « دشمنان تلاش زیادی کردند که با ایجاد یأس و بدبینی، مردم پای صندوق های رأی نیایند و برای تحقق این هدف، پا را از کارشکنی های رسانه ای نیز فراتر نهادند و در این دوره، سیاستمداران و شخصیت های غربی وابسته به جبهه دشمن، بطور علنی علیه حضور مردم فعالیت می کنند. نظر دشمنان، هیچ گاه اهمیتی برای مردم ایران نداشته و ملت همیشه خودش تشخیص داده که به چه چیزی نیاز دارد و مصلحت کشور در چیست و بر همان اساس نیز انتخاب کرده و خواهد کرد. »

درود بر مردم آگاه و همیشه پیروز ایران…