پیشنهاد بیشرمانه رضا پهلوی و واکنش قاضیزاده!
بی بی سی فارسی که خود را رسانهای بیطرف و حرفهای معرفی میکند و در ظاهر بر احترام به حقوق مخاطبان تاکید می کند با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر چهره حقیقیاش را به نمایش گذاشته است و از طرفی با دعوت از چهرههای مطرود مردم ایران بر طبل تحریم انتخابات میکوبد و از طرفی دیگر با نمایش مستندهای ویژه از فتنه ۸۸ آرزوی آن روزها را در دل میپروراند.
به گزارش پارس به نقل از جام نیوز، این بار بی بی سی فارسی به سراغ پسر محمدرضا شاه پهلوی رفته است تا از زبان کسی که به دلیل دیکتاتوری پدرش از ایران فراری شده است از انتخابات آزاد بگوید و بدترین اهانت را به ملت ایران نسبت دهد.
گوینده بی بی سی فارسی در ابتدای اظهاراتش گفت: « گروهی از ایرانیان خواستار نظارت بین المللی بر انتخابات ایران شده اند. آنها می گویند این انتخابات نه آزاد است و نه سالم. »
وی در معرفی کسانی که خواهان انتخابات آزاد هستند، گزینه ای بهتر از رضا پهلوی نیافت و با معرفی وی به عنوان سخنگوی شورای ملی ایران اظهار کرد: « شورای ملی ایران که به تازگی تاسیس شده است می گوید انتخابات در ایران باید بر اساس منشور جهانی حقوق بشر و زیر نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود. »
رضا پهلوی ماه گذشته در انتخاباتی مشکوک و تنها با حضور ۵۰۰ نفر خود را سخنگوی شورای ملی ایران معرفی کرده است ولی با مخالفت دیگر گروه های اپوزیسیون مواجه شد که خبر آن را با عناوین رضا پهلوی با ۲۵۰ نفر تاج و تخت را باز می گرداند! و سنگ تمام بی بی سی فارسی در حمایت از رضا پهلوی به اطلاع رساندیم.
حال وی که به دلیل سابقه منفی پدرش در دیکتاتوری حتی در میان اپوزیسیون جدی گرفته نمی شود، از انتخابات ایران سخن می گوید و مدعی می شود: « من فکر می کنم برخوردی که امروز باید با این قضیه داشت باید یک روند فراتحریمی باشد. چون از روز اول، انتخابات نظام نه آزاد بوده، نه سالم و نه عادلانه و هرکس را رژیم خواسته از صندوق در آورده است. مساله امروزی برای ایران باید خیلی مهم تر از گزینه بین بد و بدتر باشد. مساله اصلی بر می گردد به مساله حرمت و کرامت انسانی که فرصتی به جامعه بدهد تا از حق شهروندی خود استفاده کنند. »
اما همه سخنان رضا پهلوی یک طرف و پیشنهاد بیشرمانه اش به ملت ایران طرف دیگر. وی در مقابل دوربین بی بی سی فارسی بدون آنکه از گفته اش ذره ای شرم کند به ملت ایران پیشنهاد کرد به سفارت خانه های کشورهای بیگانه پناه ببرند.
رضا پهلوی تصریح کرد: « پیشنهاد عملی که ما به عنوان شورای ملی داده ایم این است که خواسته خودشان را به جهانیان اعلام کنند. خواست ما این بوده که خواسته خودشان را با عنوان انتخابات آزاد اعلام کنند؛ البته نه به صندوق های رژیم بلکه به سفارت خانه های کشورهای دموکراتیکی که در ایران نمایندگی دارند، مانند فرانسه، آلمان، بلژیک و… . بگویند اساسا نظامی را که شرایط انتخابات آزاد را فراهم نمی کند زیر سوال می بریم. »
این پیشنهاد به قدری غیر منطقی بود که مجری بی بی سی را هم مجبور به واکنش کرد.
قاضی زاده به رضا پهلوی گفت: « نظام جمهوری اسلامی هم می تواند بگوید این کار تمامیت ارضی ما را زیر سوال می برد. همان طور که حالا هم می گوید. »
رضا پهلوی در جواب به این سوال که" آیا شما با نهادهای بین المللی وارد مذاکره شدید تا ببینید موضع آنها چیست؟ " جواب داد: « دیپلماسی که شکست خورده، جنگ هم که یک سناریو بازنده - بازنده خواهد بود. تنها راهی که می ماند این است که مردم بروند سمت نافرمانی مدنی و در اینجاست که حمایت بین المللی ضروری می شود. به این شکل که از همه کنشگران سیاسی حمایت و انتخابات را تحریم کنند. »
مجری بی بی سی فارسی در آخرین سوالش پرسید: « فکر نمی کنید کمی دیر شده؟ سه روز بیشتر باقی نمانده است! »
فرزند دیکتاتور سابق ایران در توضیح اینکه چرا سه روز مانده به انتخابات چنین فکری به مغزش خطور کرده است، گفت: « مساله که سه روز دیگر خاتمه نمی یابد بلکه ادامه دارد. تا روزی که این شرایط فراهم نشود از این مساله گذر نخواهیم کرد. این حق رای واقعی را که این نظام تا به حال هرگز به مردم نداده است حتما باید به مردم داد. »
در رابطه با اظهارات رضا پهلوی چند نکته قابل تامل است:
۱. کسی که خود ولیعهد حکومتی دیکتاتور بوده است چگونه به خود جرات می دهد که از انتخابات آزاد سخن بگوید؟
۲. رضا پهلوی که بارها ادعای وطن پرستی و عشق به میهن را در شعار مطرح کرده است حال از ملت ایران می خواهد که سرسپرده سفارت های خارجی شود و به آنجا پناه ببرد و از آنها کمک بخواهد. کدام انسان میهن پرستی را سراغ دارید که مردم کشورش را به سفارت خانه های کشورهای بیگانه بفروشد و اصلا چنین پیشنهادی به ذهنش خطور کند؟
۳. رضا پهلوی که از سوی اپوزیسیون هم تحویل گرفته نمی شود چگونه انتظار دارد مردم به سخنانش توجهی کنند؟ اگر مردم حکومت دیکتاتوری وی را می خواستند اینک وی از مردم کشورش فراری نبود.
۴. وی که ادعای انتخابات آزاد دارد و انتخابات در ایران را آزاد و سالم نمی داند خودش چگونه به سخنگویی شورای ملی انتخاب شده است؟ چگونه می تواند آرای خود را در جمع ۵۰۰ نفره شورا اثبات کند؟
۵. مهم تر از همه آنکه چرا بی بی سی فارسی چند روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران به سراغ چنین فردی می رود و از زبان او مساله تکراری تحریم یا رجوع به سفارت خانه های کشورهای دیگر را مطرح می کند؟ در اینکه رسانه دولت انگلستان اهداف خاص دولت بریتانیا را دنبال می کند کسی شکی ندارد اما بهتر است مدیران این شبکه درباره میهمانانشان و سخنانی که در این شبکه مطرح می شود، بیشتر بیندیشند.
ارسال نظر