در گزارشی اعلام شد؛
مبادلات نظامی رژیم صهیونیستی با اعراب
دولت انگلیس از مبادلات نظامی رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای خاورمیانه خبر داد و کشورهایی همچون امارات، مصر، الجزایر، مغرب و همچنین پاکستان را به عنوان مهمترین مشتریان جنگ افزارهای اسرائیلی اعلام کرد.
به گزارش پارس ، مهر به نقل از هاآرتض، رژیم صهیونیستی در پنج سال گذشته اقدام به ارسال تجهیزات امنیتی و نظامی به پاکستان و چهار کشور عربی کرده است.
نکته مهم در خصوص این تجهیزات آن است که برخی از آنها با قطعات و اجزاء ساخته شده در انگلیس، تولید شده بودند و از همین رو لندن در جریان فروش آنها به کشورهای دیگر قرار می گرفت و در موارد مهم نیز تل آویو برای فروش این تجهیزات باید از انگلیس اجازه می گرفت.
این گزارش که با مجوز دولت انگلیس منتشر شده بیان می کند که در طول پنج سال گذشته کشورهای امارات متحده عربی، مصر، الجزایر و مغرب به همراه پاکستان اقدام به خرید تجهیزات امنیتی و نظامی از رژیم صهیونیستی کرده اند.
این گزارش از سوی دفتر تجارت، ابداعات و مهارت های دولت انگلیس که بر صادرات تجهیزات نظامی نظارت داشته و به صورت مرتب گزارش هایی را در مورد مبادلات مجوز دار و بدون مجوز نظامی، جنگ افزارها و تجهیزات شهری منتشر می کند انتشار یافته است. دلیل رصد این مبادلات از سوی انگلیس آن است که بداند آیا امکان آنکه این مبادلات سبب بروز تنش های امنیتی شوند وجود دارد یا خیر.
در همین رابطه از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ میلادی مقامات انگلیسی در جریان صدها قرارداد نظامی برای انتقال تجهیزات نظامی که شامل اجزاء تولید شده در انگلیس بودند قرار گرفت. این تجهیزات برای استفاده در ارتش رژیم صهیونیستی و یا صادر شدن به یک مقصد سوم تولید شده بودند.
بر اساس این گزارش، عمده صادرات نظامی رژیم صهیونیستی در طی این پنج سال به کشورهای مسلمانی بوده که رابطه دیپلماتیکی با تل آویو ندارند. برای مثال در سال ۲۰۱۱ میلادی اسرائیل اقدام به ارسال رادارهای انگلیسی به پاکستان کرد که البته در میان آنها سیستم های الکترونیکی نیز وجود داشت.
علاوه بر این موارد قطعاتی از هوایپیماهای جت و موتور جنگنده ها، تجهیزات مربوط به نشانه گیری، قطعات هواپیماهای آموزشی و سیستم های نظامی الکترونیکی نیز در میان تجهیزات صادر شده از رژیم صهیونیستی به این پنج کشور به چشم می خوردند.
در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز رژیم صهیونیستی خواستار مجوز انگلیس برای فروش سیستم های جنگی الکترونیکی شد که در تولید آنها از قطعات انگلیسی استفاده شده بود. در سال ۲۰۱۰ نیز تل آویو از لندن خواست تا چنین مجوزی را برای فروش تجهیزات به مغرب و الجزایر صادر کند.
گزارش فروش تجهیزات نظامی توسط رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی در حالی منتشر می شود که چندی پیش اعلام شد اسرائیل اقدام به گشایش دفتر هایی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس کرده است.
در آن زمان دبکا فایل هدف از تاسیس این دفاتر را تحت فشار قرار دادن ایران عنوان کرده بود.
ارسال نظر