کاندیداها در شعارهای تبلیغاتی اعتدال را رعایت کنند
معاون تهذیب حوزههای علمیه کشور گفت: در انتخابات حال حاضر کشور اعتدال حرف اول را میزند و در شعارهای تبلیغاتی نباید افراط و تفریط کرد.
وی افزود: مثلا این طور نباشد که یک کاندیدا یی فقط اقتصاد را ببیند و سایر مسائل فرهنگی و اجتماعی را نبیند و یا اینکه همه چیز را ببیند و با اقتصاد کاری نداشته باشد. این ها به دور از اعتدال است و باعث می شود به سایر مسائل جامعه ضربه بخورد.
به گزارش پارس ، حجت الاسلام والمسلمین هادی حسین خانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تعریف اعتدال، اظهار کرد: اعتدال به معنی میانه روی و دور بودن از افراط و تفریط است و آیات متعددی در این زمینه داریم که اعتدال را همواره یک ارزش می دانند مثلا در آیه ای از قرآن آمده که خداوند امت اسلام را امت میانه قرار داده است و یا در سوره مبارکه فرقان داریم که خداوند می فرماید فرد مومن کسی است که حتی در انفاق نیز اعتدال را رعایت کند.
حسین خانی تصریح کرد: اعتدال یک ارزش است که همیشه مطرح بوده و متعلق به زمان و مکان خاصی نیست. گاهی اوقات در یکسری از موارد می توانیم قدم های بلند و یا کوتاهی برداریم ولی در این راستا هم باید اعتدال را حفظ کنیم.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور بیان کرد: منظور از اعتدال این است که در مسائلی همچون علم نیز اعتدال را رعایت کنیم. اعتدال یعنی تا جایی که می توانیم حرکت کنیم و برای انجام هر کاری واجب دیگری را بر زمین نگذاریم.
وی افزود: مثلا اگر ما می خواهیم تحصیل را ادامه بدهیم نباید افراط کنیم باید تحصیلات تا جایی باشد که به وظایف خانوادگی ما لطمه ای وارد نشود یعنی هرجایی که دیدیم داریم آسیب می بینیم باید بدانیم که اعتدال را رعایت نکرده ایم.
معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور در پایان گفت: اگر در هر مساله ای اعتدال رعایت شود باعث می شود جامعه به آرامش برسد حتی در دادن وعده و وعید نیز باید اعتدال را حفظ کنیم و مراقب باشیم که در هر جایگاهی که هستیم اعتدال را رعایت کنیم.
ارسال نظر