اگر در زمان قتل های زنجیره ای در ایران، ما رسانه های آزاد داشتیم آن فجایع اتفاق نمی افتاد
علی مطهری نایب رییس مجلس نوشت: ماجرای قتل فجیع و دردناک جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد عربستانی بیش از هر چیز قدرت رسانه های آزاد را به نمایش گذاشت.
مطهری در مطلبی با عنوان "معجزه رسانه های آزاد " نوشت:
از زمانی که خبر بیرون نیامدن او از کنسول گری عربستان در استانبول در رسانه های ترکیه و سپس جهان منتشر شد، دیگر هیچ مقام سیاسی نمی توانست آن را پنهان کند یا پیگیری نکند، چون تبدیل به یک مطالبه جهانی شده بود.
در مثال مناقشه نیست اما اگر در زمان قتل های زنجیره ای در ایران، ما رسانه های آزاد می داشتیم آن فجایع با اتفاق نمی افتاد و یا به آن شدت رخ نمی داد. خوشبختانه آن رویه غلط و خودسرانه در کشور ما اصلاح شد. اما ریشه این گونه جنایت ها چیست؟ چگونه انسان هایی و به تعبیر بهتر حیواناتی آدم نما حاضر به انجام چنین اقداماتی می شوند؟
ریشه قضیه آن است که وقتی چیزی را برای افرادی مقدس جلوه می دهند که برای حفظ آن از هر وسیله ای می توان استفاده کرد، ' چنین فجایعی که موجب سرافکندگی و شرمندگی بشریت است رخ می دهد، خواه آن چیز سلطنت باشد و خواه نظام حکومتی دیگری. جالب است که عربستان با عنوان خادم الحرمین که باید مظهر سیره رسول خدا(ص) باشد، دست به این جنایت زده و اسباب سر شکستگی و بی آبرویی جامعه مسلمانان نزد جامعه جهانی را فراهم کرده است. اما حادثه اخیر از الطاف خفیه الهی برای ایران در شرایط سخت کنونی است.
این حادثه نشان داد که داعش و جنایت هایش خاستگاهی جز حکومت عربستان سعودی ندارد و آمریکا و اسرائیل بیش از این نمی توانند نمایش مبارزه با تروریسم بازی کنند. همچنین قتل مظلومانه خاشقجی ثابت کرد که حکومت سعودی در کشتار زنان و کودکان یمنی دچار عذاب وجدان نمی شود و جامعه جهانی باید هرچه زودتر به جنایت های او خاتمه دهد.
ارسال نظر